Nasıl sinirim bozulduu..

selena19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
1.115
0
0
İstanbul
ay kızlar nasıl moralim bozuk.
belki hafif gelir size ama ben yediremedim açıkcası. anlatmaya baslayayım..
Bugun çok samimi olduğum bi arkadasımın evindeydim. annesiyle falan oturur dertleşirizz. neyse o sırada annesinin eski komsusu geldi. arkdasım o sırada markete cıkmıstı ben sadece bayana hoşgeldnız dedim sonucta ilk kez görüyorum aslında böyle biri değilimdir en azından el sıkısırım ama kendisi bana çok itici geldi daha sonra bu tavrım için kendimi kutladım zaten. arkadasımda marketten den gelince gördü komsusunu hoşgeldin teyzecim dedi dısardan gelmişti terli terli sarılmaması gerektiğinin farkındaydı kız zaten..çok titizmiş bayann öyle herkeside öpmezmiş bunu bugun öğrendim.
arkadasımında yüzü sivilce ile doludur yanı yanak kısmı özellikle. benimde konularımı takıp edenler bilir senelerdir sivilce illetiyle uğrasırım. neyse bayan 2 saat falan oturduktan sonra gitmeye karar verdi kapıya kadar geldik. annesiyle bayan baya samimi sarıldılar yani komsu ilşkisi iştee. arkadasım öpmek iiçin yaklaştı kızcağızı öpmedi yani hani su sosyete hatunların öpüş tarzı vardır ya yanaklar birbirine değmez ama öpermiş gibi yaparlar aynen böyle yaptı. kız nasıl üzüldü anlatamam size bende benimde sivilcelerim var hanımefendi rahatsız olur diye sadece hoşçakalın demekle yetindim. haksızmıyım kızlaar ? ne yanı kızcağıza sarılsa bulaşacakmıydı ne yani ölücekmiydi ? ki annesiyle sarılıp öpüşmese zoruma gitmicek ama kız nasıl bozuldu anlatamam. ah su egosu tavan yapmış insanlar ahhhh..

Son düzenleme:
Bende sip sip opmem kiseyi opersemde yanaklarim degmez dedgin gibi
Ama o kadin madem annesini opebilio ayip etmis
Herkese ayni olsa anlarimda

yok ama böyle yapan biri değilmişki.. gözümün önünde annesiyle öpüştü yani. kapıdan içeri girer girmezz kıza ayy o yüzünün halı ne senin dedi. var mı böyle bişi

"Malına güvenme bir kıvılcım yeter, güzelliğine güvenme bir sivilce yeter..."

Bu çok beğendiğim bir sözdür. O bayan yüzünde sivilce olmadığı için egosu tavan yapmış galiba..
Çok çirkin bir davranış.
Arkadaşınızın hakkına girmiş o kadın.
Terbiyesizlik bu gerçektende kızmakta haklısın. Keşke sesli deseydin benimde yüzümde sivilce var hiç öpmeyeyim sizi diye. Utanırdı belki.

bulaşmaz tabii ki de işgillenmiştir, olabilir her insanın algısı farklı,
bence kızın bu kadar üzülmesine gerek yoktu, ha yanaklar değmiş ha 1 cm teğet geçmiş ne fark ederki

Son düzenleme:
bazı insanlar titizdir ne var ki bunda bu kadar alınacak? ben de bazı insanları öpmek istemem, hoşlanmam ama böyle birini ortamda farkettiğimde kimseyi öpmeden gelir giderim mesela. öyle yapsaymış bu kadar batmazmış sanırım:50:

Back
X