- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.251
- 548
Kız şaka yaptım bak soğuk biri oldun bile benim soğuk espirimle. Cana yakın olsan gülerdinYani komik değil bilin istedim ciddi bir dert yanıyorum burda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız şaka yaptım bak soğuk biri oldun bile benim soğuk espirimle. Cana yakın olsan gülerdinYani komik değil bilin istedim ciddi bir dert yanıyorum burda
Benim gibisin. Çok saf kalpliyimdir, iyi niyetliyimdir. Bunun genelde yararından çok zararını gördüm.Ben sıcakkanlı biriyimdir hemen herkese gülerim samimi olurum bu da beni ezik bir hale soktuğu gibi kazık yememe neden oluyor çok canım sıkılıyor nasıl daha umursamaz olurum soğuk olurum insanlar yanıma yaklaşmaya korksun çekinsinler istiyorum benden lütfen yardımcı olun bu benim için büyük bir dert
Suratsız ol gülme bir ortamda herkesi tersle soru sorduklarinda cevap verme sinirli ve asabi ol kaşların hep çatık olsunBen sıcakkanlı biriyimdir hemen herkese gülerim samimi olurum bu da beni ezik bir hale soktuğu gibi kazık yememe neden oluyor çok canım sıkılıyor nasıl daha umursamaz olurum soğuk olurum insanlar yanıma yaklaşmaya korksun çekinsinler istiyorum benden lütfen yardımcı olun bu benim için büyük bir dert
Bunun için baştan aşağıya karakter değişimine girmeniz gerekmiyor ki. Saf bir tarafınız var demek ki. O yönünüzü törpülediginiz taktirde sorun da ortadan kalkmış olur. Hayatınızdaki herkese çok değer verip, çok özverili olmayın, adamına göre muamele yapın, kendi ve ailesel çıkarlarınızı ön planda tutmaya çalışın.Ben sıcakkanlı biriyimdir hemen herkese gülerim samimi olurum bu da beni ezik bir hale soktuğu gibi kazık yememe neden oluyor çok canım sıkılıyor nasıl daha umursamaz olurum soğuk olurum insanlar yanıma yaklaşmaya korksun çekinsinler istiyorum benden lütfen yardımcı olun bu benim için büyük bir dert
Neden? Yani neden yapıyorsunuz bunları?Evet çok doğru ben sanki öz kardeşimmiş gibi değer veriyorum yedirip içiriyorum istediği yere götürüyorum her sırrımı anlatıyor(dum) artık onu yapmıyorum sonra beni tanıştığı 3 günlük kıza satıyorlar
Evet artık kendi kendime cafelere gidip kitap okuyorum ders çalışıyorum kafam daha rahat gerçekten kimsenin nazı tribi yokKendi başınıza yapmaktan zevk aldığınız hobiler bulacaksınız. Kafanız ve kendiniz be kadar meşgul olursanız başka insanlara ihtiyacınız o kadar azalır. Her plana katılmazsınız her sohbete katılmazsınız mesela. Böyle şeyler insanlarla aranıza otomatik mesafe koyar ve kafanız meşgul olduğu için soğuk görünürsünüz
ee kuzu 19 yaşındasın bilmiyor olabilirsinYani komik değil bilin istedim ciddi bir dert yanıyorum burda