Nasıl soğuk birisi olabilirim

Daha az konuşun. Kendinizden hemen herkese bahsetmeyin. Biraz ortam takibi yapın. Ben de sıcak kanlı samimi bir tipim ara ara kazık yedigimde oldu. Artık tanımadığım kimseye güvenmiyorum. Güvendiğimde de belli sınırlarla arkadaşlık kuruyorum.

Ben sıcakkanlı biriyimdir hemen herkese gülerim samimi olurum bu da beni ezik bir hale soktuğu gibi kazık yememe neden oluyor çok canım sıkılıyor nasıl daha umursamaz olurum soğuk olurum insanlar yanıma yaklaşmaya korksun çekinsinler istiyorum benden lütfen yardımcı olun bu benim için büyük bir dert
Benim gibisin. Çok saf kalpliyimdir, iyi niyetliyimdir. Bunun genelde yararından çok zararını gördüm.

Ben sıcakkanlı biriyimdir hemen herkese gülerim samimi olurum bu da beni ezik bir hale soktuğu gibi kazık yememe neden oluyor çok canım sıkılıyor nasıl daha umursamaz olurum soğuk olurum insanlar yanıma yaklaşmaya korksun çekinsinler istiyorum benden lütfen yardımcı olun bu benim için büyük bir dert
Suratsız ol gülme bir ortamda herkesi tersle soru sorduklarinda cevap verme sinirli ve asabi ol kaşların hep çatık olsun

Bunun için baştan aşağıya karakter değişimine girmeniz gerekmiyor ki. Saf bir tarafınız var demek ki. O yönünüzü törpülediginiz taktirde sorun da ortadan kalkmış olur. Hayatınızdaki herkese çok değer verip, çok özverili olmayın, adamına göre muamele yapın, kendi ve ailesel çıkarlarınızı ön planda tutmaya çalışın.

Evet çok doğru ben sanki öz kardeşimmiş gibi değer veriyorum yedirip içiriyorum istediği yere götürüyorum her sırrımı anlatıyor(dum) artık onu yapmıyorum sonra beni tanıştığı 3 günlük kıza satıyorlar
Neden? Yani neden yapıyorsunuz bunları?

Evime götürmemin sebebi kendini yalnız hissetmesin diye ama tabi tanışır tanışmaz götürmem en az 3 ay geçmeli misafirperverim yedirip içirmeye çok severim ağırlamayı sohbet etmeyi dert paylaşmayı ama genelde o dertlerim koz olarak kullanıldı bana karşı

Sıcakkanlı olduğunuz için değil, sınır çizemediğiniz için suistimal edilip haksızlığa uğramış olduğunuzu düşüyorum.
Öyle sıcakkanlı insanlar tanıdım ki, asla hiçkimse onlara istemedikleri şekilde asla yaklaşamaz.

Kendi başınıza yapmaktan zevk aldığınız hobiler bulacaksınız. Kafanız ve kendiniz be kadar meşgul olursanız başka insanlara ihtiyacınız o kadar azalır. Her plana katılmazsınız her sohbete katılmazsınız mesela. Böyle şeyler insanlarla aranıza otomatik mesafe koyar ve kafanız meşgul olduğu için soğuk görünürsünüz

Herzaman gerekenden daha azını söylemek gerekiyor. Biz iyi niyetten ne var ne yok döküyoruz ortaya ne gizem kalıyor ne saygı.
Birisi bisey sorsun ayrıntılarıyla anlatırım kolaylık olsun diye. Öyle olunca da herzaman elinin altında gibi görüyor insanlar.
İlk vazgeçtiği sen oluyorsun.

Kendi başınıza yapmaktan zevk aldığınız hobiler bulacaksınız. Kafanız ve kendiniz be kadar meşgul olursanız başka insanlara ihtiyacınız o kadar azalır. Her plana katılmazsınız her sohbete katılmazsınız mesela. Böyle şeyler insanlarla aranıza otomatik mesafe koyar ve kafanız meşgul olduğu için soğuk görünürsünüz
Evet artık kendi kendime cafelere gidip kitap okuyorum ders çalışıyorum kafam daha rahat gerçekten kimsenin nazı tribi yok

Ben insanlardan başta uzak durup gözlemliyorum. Sonra kişisine göre soğuk ve ya sıcak oluyorum

Ben de keşke sıcakkanlı olsam diyorum ama maalesef mesela en yakin dostumla ilkokuldan beri arkadasız bir o bilir her seyimi.2 kisi daha var dost dedigim onlarla da lisede tanıştik o kadar onun dışında hic arkadas edinmedim is arkadaslarim vs var ama merhaba merhaba. Surati asık biriyim bu huyumu degistiremedim biraz da ondan.Evlendim mesela mahalle degistirdim burada benim yasıtım bir sürü kadin var hic biriyle tanışmadım bile aslinda cekingenligim sogukluk olarak gözüküyor.Bazen de ben istemiyorum tanisip ne yapacagim amaan diye.Fakat kendim gider bir cafeye oturur keyif yapabilirim sinemaya gidebilirim alışveris yapabilirim yalnizliktan da keyif alıyorum yanimda biri olmali yoksa yapamam demem.Sıcakkanli olmakla bir sey kaybetmezsiniz ben bayilıyorum hastaneye postaneye gitse hemen yanindakiyle konusup muhabbet edebilenlere benim annem de öyledir mesela yapi meselesi tamamen bana ise otobüste bir kuyrukta biri soru sornasa diye görünmez olmak istiyorum

Bir de ben çok çabuk soğarım insanlardan aynı zamanda dövüş sporuyla uğraşıyorum burada kulübüm yok o yüzden çok bunaldım ama yurtta aynı branş arkadaşım var onunla antrenman yapıyoruz iyi geliyor bana o arkadaşım

Yani komik değil bilin istedim ciddi bir dert yanıyorum burda
ee kuzu 19 yaşındasın bilmiyor olabilirsin
bu öyle sonradan öğrenilmez
sıcaksan sıcaksındır

bende güzer yüzlüyümdür
senin yaşlarında bende çare arardım nasıl soğuk olacağım diye :D 1 gün 2 gün olurdum en fazla sonraa hoop başa dön
yaşım 42.. hala güleryüzlüyüm tabi

uzun lafın kısası değişemiyorsun.. ama zamanla hem güler yüzlü vs olup kendini ezdirmemeyi de biliyorsun:KK36:

Back
X