- 17 Ağustos 2017
- 245
- 326
- 53
- 28
- Konu Sahibi troyofhelenn
kızlar herkese iyi akşamlar direkt konuya geliyorum. erkek arkadaşımın instagramına girdiğimde geen hafta bi kızla olan muhabbetini gördüm. yeni çıkan bi dzi hakkında 3 4 mesajlık bi konuşma fakat konuşmayı başlatan erkek arkadaşım. kızın hikayesine yanıt vermiş. bu konu aklıma çok takıldı ve bir türlü aşamadım. çünkü WhatsApptan da konuştuklarını ve o mesajlaşmanın öncesi olduğunu biliyorum fakat konuşmalar silinmiş. nasıl tanıştınız dediğimde net bir cevap alamadım. ve kızın neredeyse tm fotoğraflarını beğenmiş ve yakın arkadaşlarına eklemiş. kıza mesaj atıp nasıl tanıştıklarını ve aralarındaki samimiyetin boyutunu öğrenmek istiyorum. evet hiç benlik bi şey değil ama içim içimi yiyeceğine hç tanımadığım bir insana rezil olurum daha iyi. kıza ne şekilde sormalıyım lütfen bi akıl verin
GÜNCELLEME
Kızlar sevgilime içimi rahat etmediğin söyledim açık açık yaz kıza görcem nasıl tanıştığınızı bir de ondan duymak istiyorum dedim. Başta saçmalama ne diyim kıza falan dedi sonra taam madem için rahat edecek sorayım ama benim dediklerimi aynısını diyecek dedi. ama onu böyle bi şeye sürüklemek istemiyorum çünkü gerçekten tarım değil ama içim içimi yiyor sorsun mu sizce sormasın mı?
GÜNCELLEME
Kızlar sevgilime içimi rahat etmediğin söyledim açık açık yaz kıza görcem nasıl tanıştığınızı bir de ondan duymak istiyorum dedim. Başta saçmalama ne diyim kıza falan dedi sonra taam madem için rahat edecek sorayım ama benim dediklerimi aynısını diyecek dedi. ama onu böyle bi şeye sürüklemek istemiyorum çünkü gerçekten tarım değil ama içim içimi yiyor sorsun mu sizce sormasın mı?
Son düzenleme: