Nasıl sorabilirim?

troyofhelenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2017
245
326
53
28
kızlar herkese iyi akşamlar direkt konuya geliyorum. erkek arkadaşımın instagramına girdiğimde geen hafta bi kızla olan muhabbetini gördüm. yeni çıkan bi dzi hakkında 3 4 mesajlık bi konuşma fakat konuşmayı başlatan erkek arkadaşım. kızın hikayesine yanıt vermiş. bu konu aklıma çok takıldı ve bir türlü aşamadım. çünkü WhatsApptan da konuştuklarını ve o mesajlaşmanın öncesi olduğunu biliyorum fakat konuşmalar silinmiş. nasıl tanıştınız dediğimde net bir cevap alamadım. ve kızın neredeyse tm fotoğraflarını beğenmiş ve yakın arkadaşlarına eklemiş. kıza mesaj atıp nasıl tanıştıklarını ve aralarındaki samimiyetin boyutunu öğrenmek istiyorum. evet hiç benlik bi şey değil ama içim içimi yiyeceğine hç tanımadığım bir insana rezil olurum daha iyi. kıza ne şekilde sormalıyım lütfen bi akıl verin

GÜNCELLEME

Kızlar sevgilime içimi rahat etmediğin söyledim açık açık yaz kıza görcem nasıl tanıştığınızı bir de ondan duymak istiyorum dedim. Başta saçmalama ne diyim kıza falan dedi sonra taam madem için rahat edecek sorayım ama benim dediklerimi aynısını diyecek dedi. ama onu böyle bi şeye sürüklemek istemiyorum çünkü gerçekten tarım değil ama içim içimi yiyor sorsun mu sizce sormasın mı?

Son düzenleme:
Tanımadığınız veya tanımadığınız biri ama sonunda rezil olacağınızın gayet farkındayken neden bu ısrarınız bende onu anlamadım. Sizin muhatabınız sadece erkek arkadaşınız.

Olaya yanlış yerden baktığınızı düşünüyorum. Erkek arkadaşınızın size açık ve dürüst olması gerekiyordu. Benim için dürüstlük ilk sıralarda sizde kaçıncı sıradaysa ona göre devam edersiniz ya da etmezsiniz. Kıza sormanız çok abes ve basit bi hareket olur.

Aralarında ne tür ilişki olduğu belli olmayan kişinin kız arkadaşı tarafından sorgulanacağı için olabilir belki de.
Tanımadığınız veya tanımadığınız biri ama sonunda rezil olacağınızın gayet farkındayken neden bu ısrarınız bende onu anlamadım. Sizin muhatabınız sadece erkek arkadaşınız.
haklısınız ama çim sadece o şekilde rahat eder

Belliki erkek arkadasiniz bu kizi begeniyor,mesajlarda silindigine gore ileriside var bence iliskinizi gozden gecirin.

Olaya yanlış yerden baktığınızı düşünüyorum. Erkek arkadaşınızın size açık ve dürüst olması gerekiyordu. Benim için dürüstlük ilk sıralarda sizde kaçıncı sıradaysa ona göre devam edersiniz ya da etmezsiniz. Kıza sormanız çok abes ve basit bi hareket olur.
bana karşı dürüst olduğunu düşünüyorum ve böyle bi şey yaptığı için çok pişman fakat konu buraya gelince konuşmak istemiyor kaçıyor

kızın yalan söylemek için bir nedeni yok ki neden yalan söylesin

ben o kızın yerinde olsam ve biri bana şu görüştüğün kişinin sevgilisiyim diyip hesap sorsa yalan söylemek değil ama hem terslerim hem de hiçbir bilgi vermem.

muhtemelen diğer kız adamı single sanıyor zaten. kozumu sadece adamla paylaşırım. sevgilisiyim diyen kızı da yok sayarım.

ben o kızın yerinde olsam ve biri bana şu görüştüğün kişinin sevgilisiyim diyip hesap sorsa yalan söylemek değil ama hem terslerim hem de hiçbir bilgi vermem.

muhtemelen diğer kız adamı single sanıyor zaten. kozumu sadece adamla paylaşırım. sevgilisiyim diyen kızı da yok sayarım.
bana pek gerçekçi gelmedi yazdığınız

Back
X