Nasıl sosyalleşirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi galafa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

galafa

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2024
73
56
8
Yaş 33, freelance olarak çalışıyorum ve SÜREKLİ evdeyim. Yabancı dilim var, yeni bir dil öğrenmek istemiyorum ama hobi olarakta ne kursuna gitsem ya da kursa mı gitsem bilemedim.
Haftada 3 gün filan gmy'e gidiyorum ama oradaki yaş skalası bana pek uymuyor.
Bana kurs, hobi ne olursa önerir misiniz özellikle instagram vs sayfası olan girip bakabileceğim.
Yani bırakın sevgiliyi (aslında sevgili istiyorum ama) iki geyik yapacağım yeni insanlar olsun istiyorum hayatımda.
Bana kurs önerin lütfen(:

Kursla olacağını sanmıyorum ya, yapı meselesi bence. Kafa denk insanı markette de bulursun. Sen yapı olarak nasılsın?
Çok güzel bir cevap, bir an kendimi sorguladım. Genelde çabuk iletişim kurabilen birisiyim hemcinslerimle. Dediğiniz gibi markette dahi birisiyle karşılaşıp kolayca small talk yaparım ama devamlılık sağlamada sıkıntı çekiyorum. Ben daha samimi, devam eden bir ilişki kurmak istiyorum.

Çok güzel bir cevap, bir an kendimi sorguladım. Genelde çabuk iletişim kurabilen birisiyim hemcinslerimle. Dediğiniz gibi markette dahi birisiyle karşılaşıp kolayca small talk yaparım ama devamlılık sağlamada sıkıntı çekiyorum. Ben daha samimi, devam eden bir ilişki kurmak istiyorum.
Benim için böyle şeyler o kadar sıradan gelişiyor ki bazen nasıl tanıştığımızı hatırlamıyorum. Her şeye ama her şeye gülebildiğim iki kız kardeş olan arkadaşım var mesela üst komşum nasıl ne zaman bu kadar samimileştik tek bir fikrim bile yok😂

Ben yeni arkadaşlıkların belirli sınırların altında olmaması taraftarıyım. Girilen ortamın sosyo, ekonomik ve kültürel yapısı özenle seçilmeli.

Misal getto gibi mahallelerin %90ının suça meyletmesi asla tesadüf değildir.

Kelimeler büyüdür. Kimin kelimelerine maruz kalırsan o olursun.

Vallahi aynı dertten muzdaribim

Yaş 33, freelance olarak çalışıyorum ve SÜREKLİ evdeyim. Yabancı dilim var, yeni bir dil öğrenmek istemiyorum ama hobi olarakta ne kursuna gitsem ya da kursa mı gitsem bilemedim.
Haftada 3 gün filan gmy'e gidiyorum ama oradaki yaş skalası bana pek uymuyor.
Bana kurs, hobi ne olursa önerir misiniz özellikle instagram vs sayfası olan girip bakabileceğim.
Yani bırakın sevgiliyi (aslında sevgili istiyorum ama) iki geyik yapacağım yeni insanlar olsun istiyorum hayatımda.
Bana kurs önerin lütfen(:
Kovaladığınız şeyler ısrarla sizden kaçar, ulaşamazsınız. Çünkü yoksunluk enerjisi yayarsınız. Bazı belli başlı şeyleri yaptığınızda aynı yayında olduğunuz kişileri çekersiniz. 1- Öz değer ve Öz sevgi. 2- İçsel olarak huzur, şükürde olmak. 3- Arayışta olmamak sadece keyif almak. 4- Geçmiş ve gelecekte değil An da kalmak. 5- Bedeninden memnun olmak ve bakımlı olmak. 6- Tüm olasılıklara açık olmak. Bunlar başlangıçlar. Kurs vs istiyorsanız sizin keyif alacağınız yerler olmalı. Şunu unutmayın siz içten, gerçekten nasıl bir enerji yayıyorsanız o tarz kişiler size çekilir. Yani hayatınızda olmasını istediğiniz kişi gibi olmalısınız. Yoksunlukta tüm kursları gezseniz de umduğunuz olmayabilir. Bu evde kalın demek değil yanlış anlamayın. Şimdi aklıma geldi de Eski sevgilim beni evimde bulmuştu. Kendisini saç bakım maskem ve çamaşır sulu pijamamla karşılamıştım :)) O zaman anladım kısmetin nereden geleceği belli olmuyor. Pek de beklediğimiz yoldan gelmiyor.

Back
X