Öyle yaptım diyelim tebrik edicek sevinicek ben napıcam peki gülücek miyim normal bi sekilde yani sıradan bi haber olmayacak ki muhtemelen brn onu diyince öyle miydi böyle miydi hangi doktor ne kadarlık ne yasadın hepsi konuşulur ben böyle nasıl durmalıyım bilmiyorumSiradan bir habermis gibi soyleyin konu arasinda.
Kesinlikle demem olur mu öyle seyGerçekten yakın arkadaşınız ise bu habere sevinir zaten üzülmez. Ama ona acır gibi, yanlış bişeymiş gibi söylemeyin bu haberi.
Kendisi sorarsa birseyler normal bir olay gibi cevap verin. Acir gibi davranmayin ya da absurt bir olay gibi. Tabi gulumseyin uzgun gozukmeye felan zorlamayin kendinizi.Öyle yaptım diyelim tebrik edicek sevinicek ben napıcam peki gülücek miyim normal bi sekilde yani sıradan bi haber olmayacak ki muhtemelen brn onu diyince öyle miydi böyle miydi hangi doktor ne kadarlık ne yasadın hepsi konuşulur ben böyle nasıl durmalıyım bilmiyorum
Kıskanc biri degil bana karsı cunku yakın arkadasım herseyimizi biliriz dedigin dogruHaberi normal verin ona tavsiye de vermeyin bir süre . Şunu şöyle yap ya da senin süreç şimdi nasıl gibi kendisi yardım isterse konu açarsa bol bol dinleyin ve yanında olun . Bir süre bozuk olursa üstünüze alinmayin sizi kıskandıgj için değil üzgün olduğu için bir süre sonra geçecek
Darısı tez zamanda basına dıyceksınız bıttıÖyle yaptım diyelim tebrik edicek sevinicek ben napıcam peki gülücek miyim normal bi sekilde yani sıradan bi haber olmayacak ki muhtemelen brn onu diyince öyle miydi böyle miydi hangi doktor ne kadarlık ne yasadın hepsi konuşulur ben böyle nasıl durmalıyım bilmiyorum
Emin olun bende bundan korkuyorum niye gizledin dicek diye halbıki dilin varmıyor günlerdir arayıp demek istiyorum ama utanıyorumAyy çok kötü bir durum bu, umarım arkadaşınız da tez zamanda yaşar bu duyguyuçok abartmadan adetinizin gecikmesinden bahsedebilirsiniz, böylece anlayacaktır dolaylı olarak ve muhtemelen soracaktır. Evet dersiniz, senin için de her zaman dua ediyorum canım arkadaşım şeklinde bir cevap verirsiniz. Sonuçta bunda yanlış bir şey yok, ama gizlemeyin sonradan mutlaka duyacaktır bu daha kırıcı olabilir. Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ama neden hala üzgünsünüz anlamadım. Önce onun veya sizin bebeğinizin olması birbirinizin hatası değil. Arkadaşınızın yerinde olsam bu mesajları görsem ben daha çok üzülürüm.Kesinlikle demem olur mu öyle sey
O yuzden zaten onunla konuşmadan fikir almak istedim ilk onun yada benim mevzu da degil rabbim nasip eder olur bilemeyiz onu biz zaten kendinizi benim yerime koymanızı istedim sadece bu sizin bu kadar kolayla sarf ettiginiz kadar kolay degil benim için gözlerinde evlat istedigini gördügünüz birine bunu demek bence bu kişisel düşüncem tamamen kolay degil bebek bekledigini söylemek o cok sevinicek benim canım cünkü benimle birlikte olucak ama ben onun içindeki fırtınayı tanıyorumAma neden hala üzgünsünüz anlamadım. Önce onun veya sizin bebeğinizin olması birbirinizin hatası değil. Arkadaşınızın yerinde olsam bu mesajları görsem ben daha çok üzülürüm.
Bir kac kişi daha bunu dedi galiba bu sekilde davranıcam aklım yolu birdir sonuctaSana bir haberim var deyip sıradan bir şeymiş gibi söyleyin
Konuşmak isterse devamında konusursunuz
Hayır bana söylemesi kolay değil. Bende bi zamanlar arkadaşınızın yerindeydim çünkü. Kaç arkadaşım gebelik haberi verdi bana ve hiç birinde de bana acır üzülür gibi bi ifade olsun istemedim. Bana bu haberi verirken mutlu olarak versinler bana üzülmesinler. Ki bence bunu gerçekten arkadaş olan hiç kimse istemez.O yuzden zaten onunla konuşmadan fikir almak istedim ilk onun yada benim mevzu da degil rabbim nasip eder olur bilemeyiz onu biz zaten kendinizi benim yerime koymanızı istedim sadece bu sizin bu kadar kolayla sarf ettiginiz kadar kolay degil benim için gözlerinde evlat istedigini gördügünüz birine bunu demek bence bu kişisel düşüncem tamamen kolay degil bebek bekledigini söylemek o cok sevinicek benim canım cünkü benimle birlikte olucak ama ben onun içindeki fırtınayı tanıyorum
Siz söyleyin, sonrasında çok dillendirmezsiniz. Arkadaşınız sorarsa anlatırsınız sormazsa her zaman hamileliğinizden bahsetmezsiniz bu şekilde dengeyi sağlamış olursunuz aksine gizlemek, çok sonradan söylemek kırıcı olabilir.Emin olun bende bundan korkuyorum niye gizledin dicek diye halbıki dilin varmıyor günlerdir arayıp demek istiyorum ama utanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?