nasıl söylemeliyim :/

Konu sahibi tüm tatili sen mi karşılayacaksın 😳😳😳😳 Adam uça uça gelir merak etme ama sonra da seni sömürmeye başlar. Yanlış anlama ama aşk için mantığını devre dışı bırakan kadınlardansın sanırım, önce bu huyundan vazgeç. Seni seven senin için uğraşır hem de sen hiçbir şey yapmadan. Akışına bırak biraz, daha çok erken. Bu arada arkadaş olalım mı, senin gibi cömert arkadaşım hiç olmadı :KK45:

Bir kadının flört ettiği bir adama yazlık kiralayacagim tatil yapalım demesi çok itici. Bırak ta o senin için ugrassin. Erkeğin peşinde olduğun an kaybettiğin andır.

Edilir neden edilmesin ? Ama en azindan bi 6 ay gerekli
Bunu kabul eden erkek/kadın bana garip gelir. Evli nişanlı olmak lazım böyle bir şey için çünkü tatil keyfi bir durumdur param yoksa gitmem karşımdakinin tüm masraflarımı karşılaması bende minnet hissi uyandırır ve rahatsız olurum o tatil bana zehir gibi geçer. Bizim ülkemizdeki erkeklerin kompleksleri de malum. Zaten daha kaç aylık ilişki sürer sürmez belli değil bence gerek yok o toplara.

Bunu kabul eden erkek/kadın bana garip gelir. Evli nişanlı olmak lazım böyle bir şey için çünkü tatil keyfi bir durumdur param yoksa gitmem karşımdakinin tüm masraflarımı karşılaması bende minnet hissi uyandırır ve rahatsız olurum o tatil bana zehir gibi geçer. Bizim ülkemizdeki erkeklerin kompleksleri de malum. Zaten daha kaç aylık ilişki sürer sürmez belli değil bence gerek yok o toplara.
Ne alaka ? İliskiler böyledir bir taraf eksikse diğer taraf onu kapamaya çalışır. Bu minnet değildir. Siz sanki parasi olmayan taraf "tatile gidelim ama her şeyi sen karşıla" demis gibi bir yorumda bulunmuşsunuz. Benim maddi durumum iyiyse erkek arkadaşıma tüm masraflar benden olmak üzere tatile götürebilirim. Daha yeni erkek arkadaşımla sehir dışına gittik benim is görüsmem var diye, masraflarin %95ini karşıladı. Benim de param vardi ona güvenerek gitmedim ama onun daha çoktu icinin böyle rahat edeceğini söyledi. Ben de sorun etmedim.Benim olduğum şehire geldiğinde de elini cebine attırmadım. O da bunu sorun etmedi. Böyle şeylerin lafı oluyorsa arada o ilişkide sorun vardır.

Ne alaka ? İliskiler böyledir bir taraf eksikse diğer taraf onu kapamaya çalışır. Bu minnet değildir. Siz sanki parasi olmayan taraf "tatile gidelim ama her şeyi sen karşıla" demis gibi bir yorumda bulunmuşsunuz. Benim maddi durumum iyiyse erkek arkadaşıma tüm masraflar benden olmak üzere tatile götürebilirim. Daha yeni erkek arkadaşımla sehir dışına gittik benim is görüsmem var diye, masraflarin %95ini karşıladı. Benim de param vardi ona güvenerek gitmedim ama onun daha çoktu icinin böyle rahat edeceğini söyledi. Ben de sorun etmedim.Benim olduğum şehire geldiğinde de elini cebine attırmadım. O da bunu sorun etmedi. Böyle şeylerin lafı oluyorsa arada o ilişkide sorun vardır.
Bir tatilde ortak hesaptan harcama yapmak ya da sevgili memleketine gelince elini cebine attırmamakla bu konunun bir ilgisi yok. Keyfi gidilen bir tatilde her şeyi tek kişinin karşılaması bana anormal geliyor üstelik yeni bir ilişkide. Erkekler zaten malum ya egosu zedelenip üstünlük kurmaya çalışır ya da faydalanmaya. Bence bu gibi şeylere gerek yok herkes cebini parasını bilsin karşılıklı yardımlar jestler olur ama tamamen üstlenmek gereksiz.

doğru mu anladım

siz o şehre gideceksiniz Ağustos ta düğün için

tatil de istiyorsunuz

yapın organizasyonu yani kendiniz gidecek gibi

orada iken onu da davet edersiniz takılırsınız

ona da hazır gelmişken birkaç gün tatil yapacağım diye konuşun

lakin bu araba vs muhabbeti bana değişik geldi

yani otobüsle neden gelmiyor sizin şehrinize mesela

araba ile ayda bir geleceğine otobüs ile 15 te bir gelsin

ne bileyim lüks lokantada yemek yiyeceğimize çay tost yiyelim de sık görüşelim

(ben galiba eski modelim, tedavülden kalkmam lazım)
Ben de onu düşündüm eşimle ilk buluşmamızda ikimiz de otobüs yolculuğu yapıp buluşmuştuk neden arabasızlık sorun olsun

Siz o adamı şimdi tanıyamazsınız, bir erkeğin gerçek karakterini ancak sağlam bir mesleği ve maaşı olduğunda tanırsınız. Bu yüzdenki üniversite aşklarının üçte biri bile evlilikle sonuçlanmıyor. Çalışmazken sevgilisine bağlı, düşünceli, fedakar olan erkekler, işe güce başlayıp biraz çevre edinince, birde başka kadınlardan ilgi görmeye başlayınca hemen havaya giriyorlar. Bence adam bir işe başlasın, iş ortamı olsun, ekonomik olarak rahatlasın, bayanlar tarafından daha fazla talep görsün o zaman size karşı tavrına göre gerçekten tanırsınız.
Erkeğin iyisi para varken, kadının iyisi para yokken belli olur demiş atalarımızdan biri😊 Siz de açıklamışsınız burada...

Back
X