- 19 Kasım 2014
- 3.003
- 2.995
- 333
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Verirken borç olarak mı verdiniz ?Merhaba hanimlar
Bundan 9ay once aileme borc verdim 1ay sonra veririz dediler ama bugun oldu tik yok. Durumlarida duzeldi gayet iyiler. Ve o paraya ihtiyacim var ama nasil isticeyecegimi bilmiyorum annem kirilirmi yanlis anlarmi diye korkuyorum. Sizce annem bana küsermi borc verdide kfamiz kalkiyor dermi
Merhaba hanimlar
Bundan 9ay once aileme borc verdim 1ay sonra veririz dediler ama bugun oldu tik yok. Durumlarida duzeldi gayet iyiler. Ve o paraya ihtiyacim var ama nasil isticeyecegimi bilmiyorum annem kirilirmi yanlis anlarmi diye korkuyorum. Sizce annem bana küsermi borc verdide kfamiz kalkiyor dermi
bunu düşündüğümüz için yol almıyoruzSizce annem bana küsermi borc verdide kfamiz kalkiyor dermi
Onlar isterken bir ay sonra vericez diye almışlar isteyince niye darilsinlar ki durumlarıda düzelmiş açıkça şuanda ihtiyacımız var sıkıştık diyeceksinizHerkese cevap vereyim 1.000 Euro verdim ve 1ay sonra oderiz kizim diye aldi. Bende bugune kadar soylemedim cani sagolsun isterse hic vermesin . Zaten zor durumda kalmasam istemezdim
Bin eur da 16 bin .Yani acık acık konusun evliyseniz esinizin üzerinden yürüyün,soruyor falan diye.Herkese cevap vereyim 1.000 Euro verdim ve 1ay sonra oderiz kizim diye aldi. Bende bugune kadar soylemedim cani sagolsun isterse hic vermesin . Zaten zor durumda kalmasam istemezdim
Herkese cevap vereyim 1.000 Euro verdim ve 1ay sonra oderiz kizim diye aldi. Bende bugune kadar soylemedim cani sagolsun isterse hic vermesin . Zaten zor durumda kalmasam istemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?