- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 48
- 32
- Konu Sahibi ThinkinPinky
-
Pardon yazmayı unutmusum.Evet arkadaslarıma.Kime bahsetmediniz arkadaslariniza mi
Tepki göstericekler niye anlatmadn diye ondan cekiniyorumSöyle direk. Yalana dolana ne gerek var. Güvendiğin kisilerse bahset tabi.
Ya ne olacak bunuda dert etmeyin yakin arkadaslarina soyle burda onemli olan senin netten tanistigin nasil birisiPardon yazmayı unutmusum.Evet arkadaslarıma.
haklısın.yeni yeni tanıyoruz birbirimzi.acaba ilişki rayına oturunca mı söylesem?Ya ne olacak bunuda dert etmeyin yakin arkadaslarina soyle burda onemli olan senin netten tanistigin nasil birisi
Yani en yakin arkadasina anlat fikir al ona gore davranın erkek arkadasinadahaklısın.yeni yeni tanıyoruz birbirimzi.acaba ilişki rayına oturunca mı söylesem?
Haklısın canım da benim bütün arkadaslarım cok kapalı bu konulara.İnternetten mi tanısılırmıs vsvsvs..Hem bu durum birde en basından beri niye soylemedin olayı var.gerginlik olsun istemiyorumYil olmus 2015 , internetten de tanisilip sevgili olunabiliyor, + evlenenler de oluyor. Arkadaslarina hesap vermen gereken bir durumun yok.
Senin dusunmen gereken karsindaki sevgilin diyecegin insana guvenip guvenmemen. Zira internetten kendisini farkli tanitan cok insan var.
nerde tanıştınız facete mi? güvenilir biirmi?İnternetten tanıştığım biriyle sevgili oldum ve arkadaşlarım bilmiyor 2 hafta gibi bi konuşma sürecimiz olmuştu sonra buluştuk işte ve hiç bahsetmedim arkadaşlarıma nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum.Siz olsanız napardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?