• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl söyleyeceğim ?

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
48
32
İnternetten tanıştığım biriyle sevgili oldum ve arkadaşlarım bilmiyor 2 hafta gibi bi konuşma sürecimiz olmuştu sonra buluştuk işte ve hiç bahsetmedim arkadaşlarıma nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum.Siz olsanız napardınız?

Yil olmus 2015 , internetten de tanisilip sevgili olunabiliyor, + evlenenler de oluyor. Arkadaslarina hesap vermen gereken bir durumun yok.

Senin dusunmen gereken karsindaki sevgilin diyecegin insana guvenip guvenmemen. Zira internetten kendisini farkli tanitan cok insan var.

Yil olmus 2015 , internetten de tanisilip sevgili olunabiliyor, + evlenenler de oluyor. Arkadaslarina hesap vermen gereken bir durumun yok.

Senin dusunmen gereken karsindaki sevgilin diyecegin insana guvenip guvenmemen. Zira internetten kendisini farkli tanitan cok insan var.
Haklısın canım da benim bütün arkadaslarım cok kapalı bu konulara.İnternetten mi tanısılırmıs vsvsvs..Hem bu durum birde en basından beri niye soylemedin olayı var.gerginlik olsun istemiyorum

söylemek zorunda değilsin yada hesap vermek zorunda değilsin,hayat senin tercih senin ilişkiyi yaşayan sensin.. önce karşındakini tanımaya bak..

hee nolmuş söylemediysen her hareketini rapor etme zorunluluğu mu var?

aranızda sözleşme mi imzaladınız da bu kadar çekiniyorsun arkadaşlarından

Yakın arkadaşlarına anlatabilirsin ama eleştirilere hazır ol. Olumsuz eleştirilere alınmana gerek yok cünkü internet üzerinden birliktelik çoğu insana saçma gelir. Yaşamayan bilmez..

Back
X