Nasıl söyleyeceğimi bilemedim...

Uzatmadan uygun bir dille kestirip atin.

Ben çekimden bahsettim çekim olmadıysa tanışıp herşey uyumlu olsa bile olmaz ondan dedim. Çekim olduktan sonra hareketlerini beğenmez o zaman tabiki ayrılır. Ama konu sahibi baştan tam bi emin olamamış sevip sevmemekten.
Bende görücü usulü evlendim. Biz karşılıklı olarak o enerjiyi aldık birbirimizden konuştuk birbirimizi tanımak istediğimizi söyledik o şekilde görüşmeye devam ettik şartlar uyumlu geldi evlendik. Ki ailem de bana başından söyledi eğer olmayacak olumsuz bi his aldıysan adamı o kadar gel git yaptırma dedi. Bilmiyorum bana göre doğru olan bu...

Başta azıcık bir ısınma da olsa olmasa devam etmezdim ama sonradan tanıdıkça tavırları çok çocuksu geldi tabikife baltan hiç ısınmadım değil ama hareketler konuşma herşeyi değiştiriyor

Haklısınız , ama 2.ci görüşmede net bir duyguya sahip olabileceğimı anlayamadım
O zaman o kişiye karşı bişey hissetmemişsiniz. Zaten yukarıda bir üyenin dediği gibi hemen evlenelim yada söz yapalım diyen bir aileye çok da güvenmeyin. Sonra işin içinden iş çıkar bitirin bir an önce.

Başta azıcık bir ısınma da olsa olmasa devam etmezdim ama sonradan tanıdıkça tavırları çok çocuksu geldi tabikife baltan hiç ısınmadım değil ama hareketler konuşma herşeyi değiştiriyor
Bence görücü usulu de olsa görünce kalbin çarpmıyorsa o iş ısmarlama olur bir sonraki görücü usulü görüşmeniz olursa bunu iyice düşünün. Ben eşimi fotografta hiç beğenmedim geldi bi güldü bi konuştu o an dedim tamam yani ben bu adamı istiyorum. Tanışma süreci ayrı tabi.

İçinizdeki en ufak bir şüphe, kaygı ileride gerçekten olumsuz büyük şeylerin sebebi olacak. Hele o küçük yalanları hissettiyseniz hiç gerek yok.
Ayıp olacak diye diye reddetmeniz zorlaşacak ama ilk izlenimler, ilk hisler hep önemli oluyor.

Karşı tarafa ayıp olmasın,üzülmesin diye sevmeden evlenecek haliniz yok.

Burada görüyoruz daha evliliğin ilk ayında ısınamadım deyip boşanmak isteyenleri. O duruma düşmektense baştan söyleyin daha iyi.

Boyle bir seyin ayibi olmaz. “Ben kendime senin icin sans vermistim ama hicbir sey hissetmiyorum. Zirlamanin ya da vakit kaybetmenin anlami yok, her sey icin tesekkur ederim” der bitirirsiniz. Ayip olmasin diye evlenecek haliniz yok ya 🤣

Benzerini yaşadığım için sana tavsiyemdir: Eğer hissiyatının olmayacağına eminsen vicdan yapma, uzatma bitir!
Böyle bişey yavaş yavaş söylenmez, kestirip atacaksın.
Vakit geçtikçe o umutlanıyor; sen de zaman kaybediyorsun.. Söyle bitsin; herkes yoluna baksın, derim...

Burada bir konu okumuştum,eşine karşı nişanlılık döneminde bir şey hissetmemesine rağmen laf olur söz olur ayıp olur diye evlenmişti 1,5 aylık evliyken eşime ısınamıyorum olmuyor dayanamıyorum diyordu.En baştan farkındasınız bile bile bu yola girmeyin.Ne kendiniz üzülün ne onu üzün.İş daha da ciddiye binerse asıl o zaman daha çok üzülür.

Yaklaşık 1 5 ay önce görücü usulü biriyle tanıştık. Bir önceki konumda bişeyler hissedemediğimle ilgili yazmıştım. 5 6 kez görüştük. Uzak mesafede. Aileside o da beni beğendiklerinden birdaha gelmeyelim söz olsun karar verdiyseniz falan dedi bende olumlu gibi dedim ama tedirginim dedim. Öyle böyle zaman istiyorum daha karar veremedim dedim. Zamanı uzattık. Ama ben gün geçtikçe onu sevemeyeceğimi düşünüyorum biraz ısınmıştım başta sanki ama çok iyi birisi olduğu için merhamet gibi bişey mi bu bilemedim. Olgun değil çocuksu tavırları ve küçük beyaz yalanlar var bariz anlaşılıyor . Belli olnayacak.Herşeye hazırlıklı olması gerektiğni bi şekilde konu açıldıkça anlatıyorum ama o benim ona hala bişeylee hissedemediğimi anlamadı kaptırdı kendini gidiyor pat diyede söylemek nasıl olur ben yapamaycağım demek . Bi umut vermedim kesin olck diye ama niye böyle hassas düşünüyorum bu kadar söylersem çok üzülecek . Nasıl söyliyim yavaş yavaş soğuk uzak davranmaya başladım. İşim var yoğunum diye düşünüyor. Halbuki istesem vakit bulurum konuşmaya . İçimden gelmiyor. Nasıl anlatıym . Kendimi neden suç lu gibi hissediyorum
Valla karşımızdakine çocuksu demişsiniz ve beyaz yalanlar söylüyo falan doğru olabilir ama siz daha fenasini yapmış olursunuz uzatarak. Karşınızdaki insan gün geçtikçe daha fazla umitlenir

Ben sizi hatalı buldum bi insanla olup olmayacağını yani onu sevip sevemeyeceğini ilk konuşmada maksimum ikinci konuşmada anlarsınız. Zaten çekim yoksa herşey tamam olsa bile olmaz. Duygunuzdan emin olduktan sonra tanışma sürecine girmeli ona göre devam edip birbirinizi görüp tanımalıydınız. Baştan sonra hata yapmışsınız. Sevmeyecek insan 6 kere görüşmez. Olmuyorsa da bence görüşüp umut vermeyin kaldı ki uzak mesafe ilişkisiyse adam boşu boşuna gel git yaptırmışsınız hoş olmamış.
Kesinlikle size katılıyorum. Niye bu kadar görüştü ki konu sahibi.elektrik meselesi. En fazla 2.görüşmede anlarsın olmayacağını.cok üzülüyorum böyle uzatınca. bu şekilde arafta bırakıp bahanelerin arkasına sığınmak bana çok bencilce geliyor.

Valla karşımızdakine çocuksu demişsiniz ve beyaz yalanlar söylüyo falan doğru olabilir ama siz daha fenasini yapmış olursunuz uzatarak. Karşınızdaki insan gün geçtikçe daha fazla umitlenir
Kesinlikle size katılıyorum. Niye bu kadar görüştü ki konu sahibi.elektrik meselesi. En fazla 2.görüşmede anlarsın olmayacağını.cok üzülüyorum böyle uzatınca. bu şekilde arafta bırakıp bahanelerin arkasına sığınmak bana çok bencilce geliyor.
Ayrılmış zaten :KK51:

Direk söyle yüzüne neden oyalıyorsun ki?

Çok üzülme, anlayamadım demekki zamanla bişeyini farkettim olamaz mı

Back
X