Nasıl tanışacağım ki?

kimliksizkedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2019
627
806
53
Merhaba herkese önceden de bu sitedeydim bir konu açmıştım fakat anonimliğimin bozulması endişesini taşıdığım için hesabı kapattım şimdi. Yeni bir hesap açtım sitenin bir yöneticisi vardı yalan söylediğimi falan söylüyordu ortada yalan dolan yok şimdiden durumu açıklayayım bu kez anonimliğim bozulmayacak şekilde durumu izah ediyorum
Ben tıp fakültesi 1.sınıf öğrencisiyim bildiğiniz gibi de okullar online bizim fakültede kulüpler falan var kulüplerin başkanları da var
Kulüp başkanları da kulüplerini tanıtmak için zoomda yani bilgisayar üzerindenbir toplantı oluşturdular herkes kendi kulübünü tanıtıyor bir kulübün başkanını gördüm ve sanırsam hoşlanmaya başladım öyle çok yakışıklı değil ama sempatik ama konuşmasından efendi birine benziyor
Sorum şu ben bu çocuğu canlı kanlı daha görmedim zoomdan gördüm kendisi 3.sınıf şu an yoluna ölürüm biterim değilim hafif bir ilgim var okullar açıldığında huyunu suyunu iyice öğrenip ona göre içimdeki bu ilgiyi bitireceğim ya da büyüteceğim ama bu yaşıma kadar pek erkeklerle konuşmadım hiç flörtüm falan olmadı ben bu çocukla nasıl tanışacağım ? Ortak derslerimiz yok ortak arkadaşlarımız yok ortak olan tek şeyimiz aynı fakültede olmamız aynı sınıftada değiliz benim üst dönemim şu anlık isteğim okullar açıldığında tanışmak istiyorum onu tanımak istiyorum kafa yapımız uyuşursa ilgimi devam ettiririm uyuşmazsa kişiliği iyi değilse bitiririm zaten de sorun şu ki nasıl tanışacağım? Dediğim gibi tek ortak yanımız aynı fakülteyi okumamız ama tanımayı tanışmayı çok istiyorum önerilerinizi bekliyorum

Neden öyle dediniz ki bu siteye anonim kalacak şekilde gelmiştim anonimliğimin bozulduğu hissiyatına kapıldım onun için kapattım şu an bu hissiyatı yaşamayacak şekilde anlatıyorum
Sizden tavsiye istedim cesaretimi kırmanızı değil

Başkanlığını yaptığı kulübe katılsanız mesela?
Ya size şöyle söyleyeyim birsürü kulüp var ve bu kulüpler tek bir çatı altında toplanmış bu kulüplerin de en başında bir Başkan var ilgi duyduğum çocuk bu en tepedeki çocuk onun kulübü yok o genel Başkan diğer kulüplerin de başkanları zaten belli yani üzülerek dediğinizi yapamıyorum

Genel Başkan olmasaydı herhangi bir kulübün başkanı olsaydı o kulübe katılırdım

Kulübe uye olun tanisin görüşün illa o kisiyle sevgili olacaksınız diye bir sey yok ama belki iyi bir dost edinirsiniz yani neden tanışmaktan cekiniyorsunuz ki? Bunu ilk adim.olarak degil.sosyallesmek olarak görün devami zamanla gelir zaten
Bir de tip fakültesi ve biraz cekingenlik.olunca aklima bir iki üye geldi yani adinizi falan bilmedigimiz için diger üyelikle de açabilirdiniz tabii tercih sizin

Yok tanışmaktan çekinmiyorum aksine tanışmak istiyorum ama arada ortak bir şey olmayınca bunu nasıl yapacağımı bilemiyorum bu konuda da sizlerin fikirlerine ihtiyacım var

Yok tanışmaktan çekinmiyorum aksine tanışmak istiyorum ama arada ortak bir şey olmayınca bunu nasıl yapacağımı bilemiyorum bu konuda da sizlerin fikirlerine ihtiyacım var
Kulübün birine (ilginizi çeken) uye olsaniz? Zaten zamanla onunla da bir araya gelirsiniz

Neden ki nedenini de açıklasanız
Öncelikle çok yoğun aynı zamanda fazla sosyal ve sorumluluk almayı seven biri olmalı.
Dolayısıyla popülerdir, bu tarz olayları çokça da yaşamıştır.
Tanınmayı ve ilgi görmeyi de sevdiği aşikar ki böylesi bir göreve talip olmuş.
Kısaca totosu kalkar, kaldırmayın

Üst sınıfım demişsin. Ortak arkadaş falan da yok mu fakültede üst sınıftan arkadaşlarım vardı mesela benim. Ama senin gibi ben de çekingendim, eşimle ben de üni de tanıştık, tabi onun bölümü farklıydı. Bı yerde denk geliyor kendimden biliyorum :) okulların açılmasını bekle ve ortak arkadaş bul :) yakından görünce huyunu suyunu da daha iyi anlarsın. Belki sadece uzaktan sana hoş görünmüştür.

Ders çalışın. Zoom da gördüğüne yürüyeni de ilk defa görüyorum

Bir seyı bahane edın mesela derslerle ılgılı fln sonra yasaklar kalkınca bulusma ayarlayın.Ama bahane saglam olsun.

Herhangi bir adım atmadan önce hayatında biri olup olmadığını öğrenmeniz gerektiğini düşünüyorum. Sonra önce mutlaka bir kulübe üye olacaksın ve telefonla arayarak ‘Müsaitseniz size kulüplerle ilgili bir şey sormak istiyorum?’ diyeceksin. Görüşünce de ‘Merhaba bu delice gelebilir ama ben 1.sınıftan anonimsel sizden hoşlandım. Sizinle hiçbir ortak bağlantımız yok ve bende bu şekilde şansımı denemek istediğim. Acaba beni tanımak ister misiniz? diye soracaksın. Eğer hayatında kimse yoksa bir şansın olabileceği gibi hayır cevabı da alabilirsiniz ama mutlaka aklında kalacaksındır. Bu kadar sosyal biri hem özgüveninizden hemde bu kadar net beğenilmiş olmaktan hoşlanabilir diye düşünüyorum. (Sizle hiç ilgilenmese bile en azından şansını denemiş olursun. Zaten şu şartlarda başka türlü açılma şansınız olduğunu da sanmıyorum. Ki siz tanışma yollarını ararken elinizden de kaçırabilirsiniz. Gerçi fikrim sevgilisi olduğu yönünde ama belki düşük bir ihtimal olmaya da bilir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…