Nasıl tanıştınız

Nazeninne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
82
26
88
Hanımlar eşlerinizle nasıl tanıştınız. Mutluluk bana nasıl olmuyor da bir türlü. Kısmet kapınız nerede nasıl açıldı.

Kader getirdi bizi biraraya ikimizde birbirimizi görene kadar bilmiyorduk. Hatta 3 gün inanmadım kendisine taki kv tanışmak isteyene kadar o Zaman anladım ciddi ve aşık

Bir gun okuldan cikmisim asiri yagmur yagiyor semsiye falan yok. Kosuyorum, mecbur kitaplarimi kafama tutmusum. Onumu gormuyorum kostum kostum derken carpistik hoooop kitaplar dustu onlari alalim derken ellerimiz birbine degdi tam o sirada da bi araba geciyordu acmis müziği, tabi o zamanlar Çelikten "Ben Cok Guzel Asik Olurum" sarkisi calmasin mi? Aman Allahim sanki zaman durdu. Hemen hic konusmadan bi kafeye gidip kahve ictik falan derken 2 ay sonra nisanlandik ve 5 ay sonra da evlendik. Evlilik teklifini de maldivlerde yapti. Dalicam diye okyanusa bi daldi "aaa bak hayatim ne buldum " diye bi deniz kabugu getirdi, icini bi actim " aman Allahim bu da ne inciden bir yuzuk" derken evlenme teklif etti. Ve boyle basladi askimiz....

derdimmm.. ama degil

Heyecanla okuyordum ki , heyecanım kursağımda kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…