Nasıl tanıştınız

Ortak arkadaşlarımızın dersaneden çıkmasını beklerken gördüm ilk defa. Yanında arkadaşları başka arkadaşları vardı kendi aralarında konuşup gülüşüyorlardı bende test çözüyordum ama kulağım onlarda. Allahım dedim ne kro ne kro asla böyle biriyle olmaz dedim ve sekiz yıl uzatmalı sevgililik döneminden sonra evlendik :) bu yaz dört yıl olacak evleneli ve bir de Oğluşumuz var şimdi.

Eşimin erkek kardeşi ile benim kız kardeşim sevgiliydi ozamanlar.eşim kardeşime sormuş,kız kalmadı etrafta bana kız bul ama laylaylom olsun demiş.kardeşimde dur ben senin başını yakayımda gör demiş ve beni önermiş.sosyal medyada fotomu görüyo aşık oluyo bana.sonra kardeşim buluşma ayarladı sokak arasında beş dakika görüştüm ozamanlar anneden babadan korku vardı tabe.beni bi aramalar bi sormalar...kimse onun evlenceğine ihtimal dahi vermezken tanıştık 9 ay sora nişan taktı,sorada evlendik.ben yatağa atamadıklarından olduğum için herlade hırs yaptı:) şükürler olsun çok mutluyuz hiç yanlışını yalanjnı dolanını görmedim.gözüm kapalı güvenirim ama önlemimi almaktanda vazgeçmem:) merak etme nasipse ayağına geliyor aramana gerek yok

Arkadaşımın arkadaşıydııı. Bir gün arkadaşımla bir kafede denk geldik, erkek arkadaşımda yanındaydı. Sadece selamlastık. Bu olayın üzerinden 1 hafta geçtikten sonra kendisi beni sosyal ağlardan birinden ekledi. Muhabbet muhabbeti açtı derken görüştük sevgili olduk, seneye haziran isteme söz nişan düğün:))))

Hanımlar eşlerinizle nasıl tanıştınız. Mutluluk bana nasıl olmuyor da bir türlü. Kısmet kapınız nerede nasıl açıldı.

üniversiteden mezun olalı 11 sene olmuştu.
birgün yaşadığım şehirden İstanbula gittim gezmeye, günü birlik.
Avrupa yakasında tek başıma alışveriş yaparken telefonum çaldı, bilmediğim bir numara ve açtığımda üniversiteden arkadaşım olan bir kız vardı arayan oymuş.
Çok nadir aralıklarla telefonda konusurduk bu arkadasımla ama okuldan snr hiç görüşmedik.
Kendisi İst da Anadolu yakasında tek yaşıyordu.

Benim de o gün İst da olduğumu öğrenince ona da ugramam için çok ısrar etti.
Ben de kabul ett,im ve arkadasıma gttim ,11 sene snr ilk defa görüştük.
O gece orda kaldım ve fotograf çekindik arkadasımla faceye ekledik, diğer okul arkadaslarımız da bulustugumuzu görsünler diye.

Ben ertesi gün İst dan bulundugum sehire geldım,direkt işe geldim.
Akşam evde pijamalarla otururken arkadasım aradı ,
Bir arkadasım var dedi, dünkü resimde seni çok begenmiş dedi, senınle tanısmak ıstıyor dedi.
Adını bile sormadım çnk İstanbul falan uğraşamam dedim :)
Eşimin adını verdi profiline baktım göz ucuyla
Birdaha bakmadım o anda anında mesaj geldi arkadasım eceye mesaj at demiş .
O gün hıcbırsey yazmadım , snr arkadasım çok üstüme geldi, birşeyler yaz ltf çok iyi cocuk falan dedi.
Ben de mesajına cevap verdim ve öyle başladı diyaloğumuz.
Yani ben o gün canım sıkılıp İstanbula gitmesem ( kafama estikçe ist a gtmiyordum ilk defa gttim tek basıma)
Arkadaşım beni aramasa , ben o telefonu duymasam, ya da gitmek istemesem, ya da gitsek foto çekinmesem eşimle tanısmıyor olacaktık.
Bu arkadasımda ikimiz de senelerdir ekliymişiz facebook ta ama hiç birbirimizi fark etmedık gormedık bile .
Tanıstıktan 10 ay snr nişanlandık , 6 ay snra da evlendik.
İki senedir de evliyiz..

Yani kısmetiniz nerdedir şuanda ne yapıyordur bilemeyız , ummadık bir anda gelip sizi bulabilir.

KPSS kursunda tanıştık
Çok sıkı samimi bir arkadas grubumuz vardı aşık olacağımı hiç dusunmezdim

İlk gordugumde de ne çirkin çocuk demiştim hiç begenmemistim

Üniversite de sinifta bakişa bakişa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…