Hanımlar eşlerinizle nasıl tanıştınız. Mutluluk bana nasıl olmuyor da bir türlü. Kısmet kapınız nerede nasıl açıldı.
üniversiteden mezun olalı 11 sene olmuştu.
birgün yaşadığım şehirden İstanbula gittim gezmeye, günü birlik.
Avrupa yakasında tek başıma alışveriş yaparken telefonum çaldı, bilmediğim bir numara ve açtığımda üniversiteden arkadaşım olan bir kız vardı arayan oymuş.
Çok nadir aralıklarla telefonda konusurduk bu arkadasımla ama okuldan snr hiç görüşmedik.
Kendisi İst da Anadolu yakasında tek yaşıyordu.
Benim de o gün İst da olduğumu öğrenince ona da ugramam için çok ısrar etti.
Ben de kabul ett,im ve arkadasıma gttim ,11 sene snr ilk defa görüştük.
O gece orda kaldım ve fotograf çekindik arkadasımla faceye ekledik, diğer okul arkadaslarımız da bulustugumuzu görsünler diye.
Ben ertesi gün İst dan bulundugum sehire geldım,direkt işe geldim.
Akşam evde pijamalarla otururken arkadasım aradı ,
Bir arkadasım var dedi, dünkü resimde seni çok begenmiş dedi, senınle tanısmak ıstıyor dedi.
Adını bile sormadım çnk İstanbul falan uğraşamam dedim :)
Eşimin adını verdi profiline baktım göz ucuyla
Birdaha bakmadım o anda anında mesaj geldi arkadasım eceye mesaj at demiş .
O gün hıcbırsey yazmadım , snr arkadasım çok üstüme geldi, birşeyler yaz ltf çok iyi cocuk falan dedi.
Ben de mesajına cevap verdim ve öyle başladı diyaloğumuz.
Yani ben o gün canım sıkılıp İstanbula gitmesem ( kafama estikçe ist a gtmiyordum ilk defa gttim tek basıma)
Arkadaşım beni aramasa , ben o telefonu duymasam, ya da gitmek istemesem, ya da gitsek foto çekinmesem eşimle tanısmıyor olacaktık.
Bu arkadasımda ikimiz de senelerdir ekliymişiz facebook ta ama hiç birbirimizi fark etmedık gormedık bile .
Tanıstıktan 10 ay snr nişanlandık , 6 ay snra da evlendik.
İki senedir de evliyiz..
Yani kısmetiniz nerdedir şuanda ne yapıyordur bilemeyız , ummadık bir anda gelip sizi bulabilir.