- 11 Nisan 2007
- 868
- 183
- 658
- 38
Çocuklarla ilgili durumlarda haberleşmek için telefon numaralarını isteyebilirsin. Çalışma saatlerimden dolayı çok sık okula gelemiyorum fakat sizlerle de iletişim halinde olmak istiyorum dersen, geri tepeceğini sanmam. Neticede koskoca yetişkin insanlar, tuhaf bir durum olmaz bence.
Öğretmeninizle görüşseniz bu durumu..benim kızımda ana sınıfında..geçenlerde öğretmenimiz anne etkinliği yaptı..orada tanıştık annelerle..görüşmeye karar verdik..sizde öğretmeninize böyle bir öneride bulunabilirsiniz..Ay kizlar bişey sormak istiyorum. 5 yaşına girmek üzere bir oğlum var. Arkadaş çevremizde bu yaşlarda çocuğu olan arkadaşımız yok denecek kadar az.
oğlum ozel bir okulda anasifina gidiyor. Sinifta 15 kişiler.
Öğlen annem götürüyor akşam eşim aliyor. Benim okulla hiç bir baglantim yok fiziken.
Ben istiyorum ki oğlum için çocukların aileleriyle tanısalim, özel zamanlarda görüşelim arkadaşlıkları pekişsin. Ama olmuyor yani beni bir kac kere gördüler onlar birbirlerni tanisalarda ben onlari tanımıyorum muhtemelen onlar beni biliyorlar.
Bir türlü iletisime geçemiyorum. Facebook adresim yok , arkadaşın profilinden bakıyorum kimisi çalışıyor kimisi calismiyor. Duyuyorumki bazıları aralarında gorusuyormuş.
benim instagram hesabim var cat diye eklemek istemiyorum genellikle insanlar bana neden bilmiyorum önyargılı olabiliyorlar. Öğretmen bile eşime biz ilk başta esinizden cok cekindik ama cok tatlı biri demişlerdi ki asık suratlı biri filanda asla degilim. Sivrilmek te istemiyorum.
şimdi çarşamba ben evdeyim,ben götüreceğim okula çocuklara hikaye kitabi alacağım ama öyle bisi yapim ki kadınlar benide aralarina alsinlar napsam telefon numarami mi yazsam :) hediye edecegim cocuklara buarada.
nasil kadınları tavlasam bilemiyorum. Bizimkilerin varmi bilmiyorum ama bir çok kisiden duyuyorum bizim whatsapp grubumu var vs diyorlar.
varmı bir fikri olan
Kek, börek filan yapıp götürmeyi de deneyebilirsiniz :)Ay kizlar bişey sormak istiyorum. 5 yaşına girmek üzere bir oğlum var. Arkadaş çevremizde bu yaşlarda çocuğu olan arkadaşımız yok denecek kadar az.
Öğlen annem götürüyor akşam eşim aliyor. Benim okulla hiç bir baglantim yok fiziken.
Ben istiyorum ki oğlum için çocukların aileleriyle tanısalim, özel zamanlarda görüşelim arkadaşlıkları pekişsin. Ama olmuyor yani beni bir kac kere gördüler onlar birbirlerni tanisalarda ben onlari tanımıyorum muhtemelen onlar beni biliyorlar.
Bir türlü iletisime geçemiyorum. Facebook adresim yok , arkadaşın profilinden bakıyorum kimisi çalışıyor kimisi calismiyor. Duyuyorumki bazıları aralarında gorusuyormuş.
benim instagram hesabim var cat diye eklemek istemiyorum genellikle insanlar bana neden bilmiyorum önyargılı olabiliyorlar. Öğretmen bile eşime biz ilk başta esinizden cok cekindik ama cok tatlı biri demişlerdi ki asık suratlı biri filanda asla degilim. Sivrilmek te istemiyorum.
şimdi çarşamba ben evdeyim,ben götüreceğim okula çocuklara hikaye kitabi alacağım ama öyle bisi yapim ki kadınlar benide aralarina alsinlar napsam telefon numarami mi yazsam :) hediye edecegim cocuklara buarada.
nasil kadınları tavlasam bilemiyorum. Bizimkilerin varmi bilmiyorum ama bir çok kisiden duyuyorum bizim whatsapp grubumu var vs diyorlar.
varmı bir fikri olan
bendebaşlığı okuyunca erkek üye sandım
seni öle iyi anlıyorum ki cuteBuarada ben sabah 8 aksam 5 çalışıyorum o sebeble okula gidemiyorum malesef esimde 5 te aliyor oglani.
aaa sen gebesinnncute benim kızımın sınıfının whatsup grubu var
grup oluşturabilirsin
veya oğlunun doğum günün kutlarken
arkadaş ve annelerini çağırabilirsin
bizim sınıf böyle böyle çok kaynaşıktır :)
9 senedir anasinifi ogretmeniyim ve tanışma partisi, günü, etkinliği vs yapıp tanışan birçok velim oldu iskembeden sallamadim yaniNe partisi,ne kucuk notlar yazması:)))
Fıkrım annelerden bırıyle ırtıbatı kurman yonundeydı..dıgerlerı kendılıgınden gelir..
Ama usttekı cevap da makul..ogretmeni sizi buluştursun..
Kolayından bi veli toplantısı etsin bari
evet canım çok şüküraaa sen gebesinnn
cok sasırdım ısnan bı soyler yaaa
hayırlı olsun darısı bızım basımıza ınsallah
oglanın dogum gunune var daha cıddı bı sure canım
grup kuracagım kurmasınada arkadas ne numara var ne bısey.
acıkcası okuldakı ogretmenlerde benden cok acayıp cekınıyoryanı bı h alt karıstırıcam sanaraktan yardım ederlermı bılmıyorum
hepsıını ınstagramdan arayım ben en ıyısı napım kımı bulursam eklıcem artık
Ben de hiç okula gidemiyordum. Bir kaç velinin telefonunu öğrenmiştim. Gurup kurdum sınıfla ilgili..Ay kizlar bişey sormak istiyorum. 5 yaşına girmek üzere bir oğlum var. Arkadaş çevremizde bu yaşlarda çocuğu olan arkadaşımız yok denecek kadar az.
varmı bir fikri olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?