Nasil tavlıcam şu kadınları yahu ?

bence not yazmana gerek yok, arkadasin dedigini yapabilirsin...
mantiksiz, ve rahatsiz edici bir yani yok...

Öğretmeninizle görüşseniz bu durumu..benim kızımda ana sınıfında..geçenlerde öğretmenimiz anne etkinliği yaptı..orada tanıştık annelerle..görüşmeye karar verdik..sizde öğretmeninize böyle bir öneride bulunabilirsiniz..

Ne partisi,ne kucuk notlar yazması:)))

Fıkrım annelerden bırıyle ırtıbatı kurman yonundeydı..dıgerlerı kendılıgınden gelir..

Ama usttekı cevap da makul..ogretmeni sizi buluştursun..

Kolayından bi veli toplantısı etsin bari

Bence ilk önce bir Facebook hesabı aç.
Öyle arkadaş hesabından olmaz o işler. Fotona da oğluşunla şirin bi fotonu koy. Mesaj göndermek yerine direkt hepsini arkadaş olarak ekle, biraz aktif ol, paylaştıkları şeyleri beğen, sen de okulla, eğitimle alakalı şeyler falan paylaş.
Arada bir selam ver falan. Bir iki hafta sonra da oradan hepsine toplu mesaj at, hepsini bi hafta sonu evine davet et yemeğe.
Geldiklerinde kaynaşırsınız artık.

not falan yazmayın bence.bigün ayaelayın okula gidin. yanlarına gidip muhabbet edin tersliycek değiller sizi.ya da veli toplantısını falan bekleyin.ya da öğretmeniyle konuşup anneleri kaynaştırmasını isteyin o da mantıklı.

Bir tanesiyle arkadas olsan yeterli...telefonunu al..evde parti yaparsin cocuguna hepsini cagirirsin boylece tanışmış olursunuz..

Yani bende eve direk davet etmeyi düşündüm ama insanlar güvenemez kim bu diyerekten vazgectim.
veli toplantısı öğretmenden bu sebeble rica ettim ama oda katılım olmuyor zaten bireysel pedagog görüşmeleri oldugu için ve cogu calısan anneler düğün mevlüt oluyor gelmiyorlar dedi.
acaba bahsedilen anne etkinliği nasıl bişey?
buarada ben direk gözüme kestirdiğim o mesaj attığım kişiyi instagramdan ekleyeyim bakalım ne olacak tabi üyeliği varsa.

Kek, börek filan yapıp götürmeyi de deneyebilirsiniz :)

Benim kizim da 5 yasinda krese gidiyor.ogretmenlerimiz veli toplantilarini bir cafe avm veya pastane de yapiyorlar.hepimiz ilk gittigimiz de tanistik cogumuz tlf aldik verdik.face e katildi.
ogretmenimiz whatsapp grubu yapti.
en uctan diger uca hepimiz farkliyiz her turden annelerimiz var.coguyla sıkı dostluklar bile kurduk.cuma gunu de ben de toplanacagiz.

calisan anneler olunca pikniklerimizi haftasonuna denk getiriyoruz.

ilk ogretmenle görüşün baktiniz olmuyor gozunuze kestirginiz veliyle irtibata gecin zaten zincirleme geliyor hepsi.inanin cogu gorusmek ister.

okula bişeyler yapıp gönderdim ama cocuklar yedi sanıyorum , dediğim gibi calıstıgım ıcın kadınlarla cok denk gelemedım acıkcası.
gözüme birini kestirmiş durumdayım mesajı görmemiş, instagramdada bulamadım .
Of çok özendim ya bende istiyorumm :)

cute benim kızımın sınıfının whatsup grubu var
grup oluşturabilirsin
veya oğlunun doğum günün kutlarken
arkadaş ve annelerini çağırabilirsin
bizim sınıf böyle böyle çok kaynaşıktır :)

Buarada ben sabah 8 aksam 5 çalışıyorum o sebeble okula gidemiyorum malesef esimde 5 te aliyor oglani.
seni öle iyi anlıyorum ki cute
aynı şeyleri yaşıyoruz geçenlerde,kızımı kreşe ben bıraktım
bir baktım kadınlarda sohbet muhabbet,kesin dışardada görüşüyorlardı
ben pek bir yabancı kaldım onların yanında.
sonra sınıfta, çalışan bir anne daha oldugunu duydum,tesadüf onunla karşılaştık bir gün,tanıştık tel face aldık bir tek onunla görüşüyorum şimdi...
biz çalışan anneler hep bir eksik oluyoruz ne yazıkki

aaa sen gebesinnn
cok sasırdım ısnan bı soyler yaaa

hayırlı olsun darısı bızım basımıza ınsallah
oglanın dogum gunune var daha cıddı bı sure canım
grup kuracagım kurmasınada arkadas ne numara var ne bısey.
acıkcası okuldakı ogretmenlerde benden cok acayıp cekınıyor yanı bı h alt karıstırıcam sanaraktan yardım ederlermı bılmıyorum
hepsıını ınstagramdan arayım ben en ıyısı napım kımı bulursam eklıcem artık

Bir de bizim psikologumuz veli toplantisi kahvaltisindan sonra herkesle gorusuyor.diger turlu cok yavan dr ziyareti gibi oluyor.

bizim veli katilimimiz anne o gun bir etkinlik yaptiriyor. mesela ben gecen sene cocuklara kedi yaptirdim bu sene tuz hamurundan figurler yaptirdim. Cocuklar bahsediyor anne bugun falancanin annesi geldi diye.

calisan calismayan diye dusunmeyin isinirsaniz hic goz gormuyor firsatlar diziliveriyor.kresten benim en yakin arkadasim Calisiyor ben evdeyim.

9 senedir anasinifi ogretmeniyim ve tanışma partisi, günü, etkinliği vs yapıp tanışan birçok velim oldu iskembeden sallamadim yani

evet canım çok şükür
ne bileyim öyle pat diye söyleyemedim
Allah sana da nasip etsiz tez zamanda inşallah ve isteyen herkese
çok öksürüyorum cute yaaa ilaç da içemiyorum

benim kardeşim de mesela sakin bir kızdır ama
ilk tanıyan çekinir illa sende öylesin herhalde :)
dediğin gibi instagram olabilir

karşılaştığınız ilk veliye elinizi uzatın samimi bir gülümsemeyle kendinizi tanıtın, hal hatır sorun. övünmeyin, kendinizi onlardan farklı göstermeyin, mütevazilik her ortamda kabul görür zaten.

Ben de hiç okula gidemiyordum. Bir kaç velinin telefonunu öğrenmiştim. Gurup kurdum sınıfla ilgili..
Sonra birbirini tanıyanlar davet etsin guruba dedim. Whatsapp kullananlar geldi. Herkesin işine de geldi aslında. Mesela okula gidemeyen olunca günlük neler yapıldığını soruyor, hasta olan vs
Bu şekilde çok güzel kaynaştık biz.
İlk görüşmemizde sınıfta öğretmenler gününde sanki yıllardır tanıyor gibiydik birbirimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…