aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa makarnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacute benim kızımın sınıfının whatsup grubu var
grup oluşturabilirsin
veya oğlunun doğum günün kutlarken
arkadaş ve annelerini çağırabilirsin
bizim sınıf böyle böyle çok kaynaşıktır :)
seni tanımaları yeter bir kere bebeğimAy kizlar bişey sormak istiyorum. 5 yaşına girmek üzere bir oğlum var. Arkadaş çevremizde bu yaşlarda çocuğu olan arkadaşımız yok denecek kadar az.
oğlum ozel bir okulda anasifina gidiyor. Sinifta 15 kişiler.
Öğlen annem götürüyor akşam eşim aliyor. Benim okulla hiç bir baglantim yok fiziken.
Ben istiyorum ki oğlum için çocukların aileleriyle tanısalim, özel zamanlarda görüşelim arkadaşlıkları pekişsin. Ama olmuyor yani beni bir kac kere gördüler onlar birbirlerni tanisalarda ben onlari tanımıyorum muhtemelen onlar beni biliyorlar.
Bir türlü iletisime geçemiyorum. Facebook adresim yok , arkadaşın profilinden bakıyorum kimisi çalışıyor kimisi calismiyor. Duyuyorumki bazıları aralarında gorusuyormuş.
benim instagram hesabim var cat diye eklemek istemiyorum genellikle insanlar bana neden bilmiyorum önyargılı olabiliyorlar. Öğretmen bile eşime biz ilk başta esinizden cok cekindik ama cok tatlı biri demişlerdi ki asık suratlı biri filanda asla degilim. Sivrilmek te istemiyorum.
şimdi çarşamba ben evdeyim,ben götüreceğim okula çocuklara hikaye kitabi alacağım ama öyle bisi yapim ki kadınlar benide aralarina alsinlar napsam telefon numarami mi yazsam :) hediye edecegim cocuklara buarada.
nasil kadınları tavlasam bilemiyorum. Bizimkilerin varmi bilmiyorum ama bir çok kisiden duyuyorum bizim whatsapp grubumu var vs diyorlar.
varmı bir fikri olan
bi linke batar her şeykk nin adresini ver hemen tav olurlar
tavlamak için verdiğin çabayı görürlerse arkadaş olmak için can atarlar bence.
canım çoooooookkk teşekkürleraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa makarnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gebeeeeeee
hayırlı olsun canım.
ben bıraktım ucunu sanırım.
dikkat et canım .canım çoooooookkk teşekkürler
Allah sana da nasip etsin tez zamanda inşallah ipekve isteyen herkese
çok hastayım yaa ipek öksürüyorum
bişey de içemiyorum geçer inşallah
bizim de aynen böyle oldu ipekBen de hiç okula gidemiyordum. Bir kaç velinin telefonunu öğrenmiştim. Gurup kurdum sınıfla ilgili..
Sonra birbirini tanıyanlar davet etsin guruba dedim. Whatsapp kullananlar geldi. Herkesin işine de geldi aslında. Mesela okula gidemeyen olunca günlük neler yapıldığını soruyor, hasta olan vs
Bu şekilde çok güzel kaynaştık biz.
İlk görüşmemizde sınıfta öğretmenler gününde sanki yıllardır tanıyor gibiydik birbirimizi.
Tanışma ortamı olusturmanız gerek.Ay kizlar bişey sormak istiyorum. 5 yaşına girmek üzere bir oğlum var. Arkadaş çevremizde bu yaşlarda çocuğu olan arkadaşımız yok denecek kadar az.
oğlum ozel bir okulda anasifina gidiyor. Sinifta 15 kişiler.
Öğlen annem götürüyor akşam eşim aliyor. Benim okulla hiç bir baglantim yok fiziken.
Ben istiyorum ki oğlum için çocukların aileleriyle tanısalim, özel zamanlarda görüşelim arkadaşlıkları pekişsin. Ama olmuyor yani beni bir kac kere gördüler onlar birbirlerni tanisalarda ben onlari tanımıyorum muhtemelen onlar beni biliyorlar.
Bir türlü iletisime geçemiyorum. Facebook adresim yok , arkadaşın profilinden bakıyorum kimisi çalışıyor kimisi calismiyor. Duyuyorumki bazıları aralarında gorusuyormuş.
benim instagram hesabim var cat diye eklemek istemiyorum genellikle insanlar bana neden bilmiyorum önyargılı olabiliyorlar. Öğretmen bile eşime biz ilk başta esinizden cok cekindik ama cok tatlı biri demişlerdi ki asık suratlı biri filanda asla degilim. Sivrilmek te istemiyorum.
şimdi çarşamba ben evdeyim,ben götüreceğim okula çocuklara hikaye kitabi alacağım ama öyle bisi yapim ki kadınlar benide aralarina alsinlar napsam telefon numarami mi yazsam :) hediye edecegim cocuklara buarada.
nasil kadınları tavlasam bilemiyorum. Bizimkilerin varmi bilmiyorum ama bir çok kisiden duyuyorum bizim whatsapp grubumu var vs diyorlar.
varmı bir fikri olan
Kadınalr ardına bakmadan kacarlar herhaldebi linke batar her şey
Göğsünüze sıcak havlu koyun ılık limonlu az şekerli su için rahatlatır inşallah. Benimde gebeliğim kışa denk gelmişti decanım çoooooookkk teşekkürler
Allah sana da nasip etsin tez zamanda inşallah ipekve isteyen herkese
çok hastayım yaa ipek öksürüyorum
bişey de içemiyorum geçer inşallah
doğru canım haklısındikkat et canım .
Çok önemli biliyorsun hamileyken hasta olmaman.
Ben kışın limon komasına sokardım kendimi hasta olmayayım diye.
teşekkür ederim canımGöğsünüze sıcak havlu koyun ılık limonlu az şekerli su için rahatlatır inşallah. Benimde gebeliğim kışa denk gelmişti de
elektriği boş ver. Sen kur bence şimdiden. Çok zaman alacak şeyler değil.Kadınalr ardına bakmadan kacarlar herhalde
buaradaBenIpek bende şu facebooktan mesaj attıgım kadınla ınsallah elektrıgı tututrsam whatsapp grubu kuralım dıyecegım Allahım hadi inşallah ya
amma uğratım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?