Nasil tavlıcam şu kadınları yahu ?

1 kişiyi instagramdan ekledim 1-2 fotosunu begendim
1 kişiye mesaj attığımı durumun altına yazdım mesajı görmüyor tekrar gönderdim , umarım görecek.
sonracıma bütün gelişmeler şuanda böyle

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa makarnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gebeeeeeee
hayırlı olsun canım.
ben bıraktım ucunu sanırım.

seni tanımaları yeter bir kere bebeğim

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa makarnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gebeeeeeee
hayırlı olsun canım.
ben bıraktım ucunu sanırım.
canım çoooooookkk teşekkürler
Allah sana da nasip etsin tez zamanda inşallah ipek ve isteyen herkese
çok hastayım yaa ipek öksürüyorum
bişey de içemiyorum geçer inşallah

dikkat et canım .
Çok önemli biliyorsun hamileyken hasta olmaman.

Ben kışın limon komasına sokardım kendimi hasta olmayayım diye.

bizim de aynen böyle oldu ipek
benim eşim okulda çalışıyor ya o yüzden rahatım ben
ama kızım istiyor tabi gidip gelmemi mesai saatlerinden yetişemiyorum
bizde doğum günleri yapıldı ve whatsup gurubu..
öyle kaynaşıldı..

Tanışma ortamı olusturmanız gerek.
Kitapların içine annelere ithafen minik bir not ilistirebilirsiniz davet babında. Uygun gününüzde çocukları buluşturalım , bizde tanışmış oluruz gibisinden. Dahada iyisi çocuk parkı, oyun alanı vs olan biryere göturmek istiyorum oğlumu su gün şu saatte, sizlerde gelin çocuklar eğlenir, bizde sohbet ederiz tarzı bir davet olabilir.
Kimsenin rahatsız olacağını sanmıyorum.

Göğsünüze sıcak havlu koyun ılık limonlu az şekerli su için rahatlatır inşallah. Benimde gebeliğim kışa denk gelmişti de

dikkat et canım .
Çok önemli biliyorsun hamileyken hasta olmaman.

Ben kışın limon komasına sokardım kendimi hasta olmayayım diye.
doğru canım haklısın
çok limon içtim dünden beri
bugün tahlil sonuçlarımı göstercem doktora zencefil çok iyi gelir bana
bakalım verecek mi? soracağım bugün çok azcık kullanırım verirse..

Benimde 5 yaşında tam gün anaokuluna giden bir oğlum var. Genelde okul dedesinin işyerine yakın olduğu için sabah arabayla alıp okula dedesi bırakıyor akşamda okulun çıkış saatiyle kayınpederimin mesai saati bitimi aynı saate denk geldiğ için yine dedesi alıyor. Ben de 9-5 çalışıyorum oğlum da 5'te çıktığı için yetişemiyorum. Birkaç kez sabah ben bırakmıştım. Oğlum anne bak bu çocuk bizim sınıfta deyince annesine gülümseyerek günaydın filan dedim. Birkaç veliyle bu şekilde tanıştım kısa sohbetler ettim. Sonra sınıf annesi adını soyadımı öğrendiği için beni faceten eklemiş. Sınıfın adıyla facete grup kurmuşlar davet gönderdi. Şimdi orada bütün sınıfın velileriyle iletişim halindeyiz. Hatta karar alındı her ayın bir Cumartesi günü anneler ve çocuklarla kahvaltı yapıyoruz. 20 kişilik sınıfın yaklaşık 15'i katılıyor. Katılamayan veliler de genelde Cumartesi yarım gün çalışan veliler. İlk kahvaltı toplantımızı yaptık velilerle ve ben cumartesi öğle yemeği olabilir ya da pazar günü olabilir diğer velilerde gelebilsin diye dedim. Şimdi pazar günü yada cumartesi öğleden sonra toplanacağız.

Buarada kadın mesaj yazıyor durumuna mesajım gıtmıyormus
hay allah facebookta eklı olmayan bırıne mesaj atamıyormuyum?
kadın görmüyor mesajı puf

elektriği boş ver. Sen kur bence şimdiden. Çok zaman alacak şeyler değil.
Hepinizin ortak noktası çocuklar ve üstelik aynı sınıftalar.
Bence herkes çok eğlenecek.

şuan kadınlan konuşuyoruz :)

ne güzel derdin var
çarşamba günü bu konuyu öğretmenle görüş bence,
aile etkinlikleri yapıldığı zaman, ya izin alarak ya da uygun zamanı anlaşarak ayarlarsanız, bi kaç saatte kendinizi tanıtma şansınız doğar.

Bence ya birebir şekilde konuşarak, yada sosyal hesap üzerinden mesaj atarak (ki bu daha doğru olur herkese aynı anda ulaşabilmek adına) bu isteğinizi dile getirin. Gün tarzı bir şey yaptığınızı ve sınıftaki tüm çocukların annelerini çağırdığınızı söyleyin. Ben olsam gelirdim ve sevinirdim, onlar da gelir herhalde..

konustugum kadın bana pek pas vermıyor dıyebılırım
sanırım ılgılenmıyor benle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…