ama ıste bunun ıcınde on ayak olunması lazım ogretmenlerdencute bazen şansından işte veliler hep değişik tipler oluyor.yani her durumda öğretmen aranmıyor,bazen okulla ilgil birşeyi velilerle konuşmak istiyorsun.sınıftan birileri lazım mutlaka...
15 kişide 1-2 tane vardır mutlaka senin gibi olan..
kahvaltı fikri nasıl? pazar günü dışarda bir yere kahvaltıya gidin..böylece kim nedir görmüş olursun..
günaydın cute..ama ıste bunun ıcınde on ayak olunması lazım ogretmenlerden
ben nasıl talepte bulunabılırım
ne toplantı yapıyorlar , ne kaynastırma nasıl olacak?
toplantılara katılım saglanmıyormus bu sebeble bu yıl yapmama kararı almıslar canımgünaydın cute..
tabi öğretmen ya da okulun böyle işlere gönüllü olması gerek aslında..bizde veliler de gönüllüydü..ilk hafta bu fikirler çıkmıştı insanlardan.öğretmene söylendi.öğretmen ayarladı kahvaltıyı da..
mesela öğretmenler konuşsan,ben velileri tanımıyorum,isterim ki herkes birbirini görsün tanısın,bir kahvaltı organize edelim desen?gerisini öğretmen halleder..tabii niyetli ise böyle bir işe..
ayrıca biz şimdiye kadar 2 kere toplantı yaptık okulda.biri tüm okulda yapıldı,herkes kendi sınıfında yaptı toplantıyı.ikinciisinde tek tek öğretmenle yapıldı..
şimdiye kadar tüm sınıf toplantı lazımdı bence..nerdeyse dönem bitiyor çünkü..
anladım..o zaman okulun mantalitesi bu şekilde diyip geçmek ,çok da zorlamamak lazım..toplantılara katılım saglanmıyormus bu sebeble bu yıl yapmama kararı almıslar canım
bızım ogretmenlerınde velılerın kafadan oldugunu dusunuyorum ya hadı hayırlısı
sınır oldum bak gene
Ay kizlar bişey sormak istiyorum. 5 yaşına girmek üzere bir oğlum var. Arkadaş çevremizde bu yaşlarda çocuğu olan arkadaşımız yok denecek kadar az.
oğlum ozel bir okulda anasifina gidiyor. Sinifta 15 kişiler.
Öğlen annem götürüyor akşam eşim aliyor. Benim okulla hiç bir baglantim yok fiziken.
Ben istiyorum ki oğlum için çocukların aileleriyle tanısalim, özel zamanlarda görüşelim arkadaşlıkları pekişsin. Ama olmuyor yani beni bir kac kere gördüler onlar birbirlerni tanisalarda ben onlari tanımıyorum muhtemelen onlar beni biliyorlar.
Bir türlü iletisime geçemiyorum. Facebook adresim yok , arkadaşın profilinden bakıyorum kimisi çalışıyor kimisi calismiyor. Duyuyorumki bazıları aralarında gorusuyormuş.
benim instagram hesabim var cat diye eklemek istemiyorum genellikle insanlar bana neden bilmiyorum önyargılı olabiliyorlar. Öğretmen bile eşime biz ilk başta esinizden cok cekindik ama cok tatlı biri demişlerdi ki asık suratlı biri filanda asla degilim. Sivrilmek te istemiyorum.
şimdi çarşamba ben evdeyim,ben götüreceğim okula çocuklara hikaye kitabi alacağım ama öyle bisi yapim ki kadınlar benide aralarina alsinlar napsam telefon numarami mi yazsam :) hediye edecegim cocuklara buarada.
nasil kadınları tavlasam bilemiyorum. Bizimkilerin varmi bilmiyorum ama bir çok kisiden duyuyorum bizim whatsapp grubumu var vs diyorlar.
varmı bir fikri olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?