Öğretmenler veli ziyaretleri yapar bu kaynaşma durumu için. Yanlarına sınıftan 1-2 veliyi alıp bir diğerine çaya giderler. Öğretmenle konuşup böyle bir şey yapılabilir.Ay kizlar bişey sormak istiyorum. 5 yaşına girmek üzere bir oğlum var. Arkadaş çevremizde bu yaşlarda çocuğu olan arkadaşımız yok denecek kadar az.
oğlum ozel bir okulda anasifina gidiyor. Sinifta 15 kişiler.
Öğlen annem götürüyor akşam eşim aliyor. Benim okulla hiç bir baglantim yok fiziken.
Ben istiyorum ki oğlum için çocukların aileleriyle tanısalim, özel zamanlarda görüşelim arkadaşlıkları pekişsin. Ama olmuyor yani beni bir kac kere gördüler onlar birbirlerni tanisalarda ben onlari tanımıyorum muhtemelen onlar beni biliyorlar.
Bir türlü iletisime geçemiyorum. Facebook adresim yok , arkadaşın profilinden bakıyorum kimisi çalışıyor kimisi calismiyor. Duyuyorumki bazıları aralarında gorusuyormuş.
benim instagram hesabim var cat diye eklemek istemiyorum genellikle insanlar bana neden bilmiyorum önyargılı olabiliyorlar. Öğretmen bile eşime biz ilk başta esinizden cok cekindik ama cok tatlı biri demişlerdi ki asık suratlı biri filanda asla degilim. Sivrilmek te istemiyorum.
şimdi çarşamba ben evdeyim,ben götüreceğim okula çocuklara hikaye kitabi alacağım ama öyle bisi yapim ki kadınlar benide aralarina alsinlar napsam telefon numarami mi yazsam :) hediye edecegim cocuklara buarada.
nasil kadınları tavlasam bilemiyorum. Bizimkilerin varmi bilmiyorum ama bir çok kisiden duyuyorum bizim whatsapp grubumu var vs diyorlar.
varmı bir fikri olan
kadını tavlayamadım net
bır ıkı konusmak ıstedım ısrarla ama o calıstıgım ıcın okulla ılgılenemıyorum dedı
sanırım ılgılenmıyorum demek ıstedı.
pacozlar ya
toplantı falan olmuyor mu okulda cute?biz orda konuşmuştuk.sınıf annesi seçmeyelim dedik.telefon numaraları dağıtıldı.valla bu kadınlar ben eminim ilgilenmiyorlar yani ben öğretmenlerden istediğim seyelrden anlıyorumki o yüz ifadelerinden cocuklarıyal ilgilenmiyorlar.
ben öğretmene liste vs nasıl söyleyebilirimki
şu özelden konustugum kadın olacak sandım yahu olmadı
sınır oldum
seytan dıyor hıc bırını sallama pacozlara bak aaa
selam cute..benim oğlum da aynı yaşta biliyosun..o da özel kreşe gidiyor.
bende de aynı sorun vardı geçen sene..bu sene ilk hafta alıştırma haftasında ben gittim yarım gün tanıştım bazı velilerle..
ama onun dışında ,toplantıda öğretmene söyledik,bir liste hazırladı.çocuğun adı anne adı telefon numarası.hepimize gönderdi..bu iyi bir fikir..
bir de kahvaltı yapmıştık biz.anneler çocuklar ve öğretmenleri ile..iyi bir kaynaşma oldu..bu da bir fikir:)
henuz toplantı yapmadılartoplantı falan olmuyor mu okulda cute?biz orda konuşmuştuk.sınıf annesi seçmeyelim dedik.telefon numaraları dağıtıldı.
bu sene maşallah diyeyim veliler aynı benim kafada..çoğunluk çalışıyor zaten.
mesela öğretmenler günü için özel günler içn yapıalckaları falan beraber konuştuk.onun haricinde özel olarak arkadşım olup görüştüklerim de var..ama geneli ile merhabamız oldu..
ne alakası var ki..çocuklar neden birbiriniz dövsün ayrıca..çok değişik bir bakış açınız var..hangi devirde yaşıyoruz:)Öğretmendeki de iyi cesaret valla :)
Çocuklar birbirlerini dövünce, annelerininde birbirlerini arayıp dalaşma olasığı olduğunu bilmiyor sanırım.
Malesef bu olaylar güzel ülkemizde bi hayli çok yaşanıyor.
cute bazen şansından işte veliler hep değişik tipler oluyor.yani her durumda öğretmen aranmıyor,bazen okulla ilgil birşeyi velilerle konuşmak istiyorsun.sınıftan birileri lazım mutlaka...henuz toplantı yapmadılar
bıreysel pedagog gorusmelerı oldu ogretmenın kısısel gelısım tablosuyla
ama cok sınırlendım
dıyorum ya yanı her daım gordugum kısıler olsalar sumugumu atmıcam onalra trıp yapcam
uf
ne alakası var ki..çocuklar neden birbiriniz dövsün ayrıca..çok değişik bir bakış açınız var..hangi devirde yaşıyoruz:)
okulda çocuklar kavga ederlerse veliler de dövüşecek mi:)
ayrıca böyle bir durum olsa da bir şekilde isteyen o numarayı bulur zaten:)
o ne demek ilk bana gelin...okulda böyle bir sorun olursa zaten,veli de bu durumu öğretmenden duyar sanırım ilk önce.ciddi bir durumsa tabi.yoksa çocuk gelip söyleyecek ben de diğer çocuğu arayacağım öyle mi;komik gerçekten de..Hangi devirdemi yaşıyoruz, ben günümüz devrindeyim, ama sanırım siz daha güzel bir dünyada yaşıyorsunuz.
Benim kızım kreşe başladığında bizim müdüre hanım ilk toplantıda sıkı sıkı tembihledi herkesi böyle bir durum yaşanırsa, Bana gelin diye.
evet bana göre de komik :)o ne demek ilk bana gelin...okulda böyle bir sorun olursa zaten,veli de bu durumu öğretmenden duyar sanırım ilk önce.ciddi bir durumsa tabi.yoksa çocuk gelip söyleyecek ben de diğer çocuğu arayacağım öyle mi;komik gerçekten de..
böyle bir durumda sorumlu öğretmendir,onla rda çocuktur..
Oglunun okuluna gidip merhaba vb. Dersin bunda o kadar bisi yok yaniAy kizlar bişey sormak istiyorum. 5 yaşına girmek üzere bir oğlum var. Arkadaş çevremizde bu yaşlarda çocuğu olan arkadaşımız yok denecek kadar az.
oğlum ozel bir okulda anasifina gidiyor. Sinifta 15 kişiler.
Öğlen annem götürüyor akşam eşim aliyor. Benim okulla hiç bir baglantim yok fiziken.
Ben istiyorum ki oğlum için çocukların aileleriyle tanısalim, özel zamanlarda görüşelim arkadaşlıkları pekişsin. Ama olmuyor yani beni bir kac kere gördüler onlar birbirlerni tanisalarda ben onlari tanımıyorum muhtemelen onlar beni biliyorlar.
Bir türlü iletisime geçemiyorum. Facebook adresim yok , arkadaşın profilinden bakıyorum kimisi çalışıyor kimisi calismiyor. Duyuyorumki bazıları aralarında gorusuyormuş.
benim instagram hesabim var cat diye eklemek istemiyorum genellikle insanlar bana neden bilmiyorum önyargılı olabiliyorlar. Öğretmen bile eşime biz ilk başta esinizden cok cekindik ama cok tatlı biri demişlerdi ki asık suratlı biri filanda asla degilim. Sivrilmek te istemiyorum.
şimdi çarşamba ben evdeyim,ben götüreceğim okula çocuklara hikaye kitabi alacağım ama öyle bisi yapim ki kadınlar benide aralarina alsinlar napsam telefon numarami mi yazsam :) hediye edecegim cocuklara buarada.
nasil kadınları tavlasam bilemiyorum. Bizimkilerin varmi bilmiyorum ama bir çok kisiden duyuyorum bizim whatsapp grubumu var vs diyorlar.
varmı bir fikri olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?