Nasil tavlıcam şu kadınları yahu ?

Öğretmenler veli ziyaretleri yapar bu kaynaşma durumu için. Yanlarına sınıftan 1-2 veliyi alıp bir diğerine çaya giderler. Öğretmenle konuşup böyle bir şey yapılabilir.

kadını tavlayamadım net
bır ıkı konusmak ıstedım ısrarla ama o calıstıgım ıcın okulla ılgılenemıyorum dedı
sanırım ılgılenmıyorum demek ıstedı.
pacozlar ya

okul giris çikislarinda kapida olmazsan zor biraz aralarina girmen
esine soyle kocalarini tavlasin sende dolayli yoldan karilarina ulasirsin olmamzi : ))

selam cute..benim oğlum da aynı yaşta biliyosun..o da özel kreşe gidiyor.
bende de aynı sorun vardı geçen sene..bu sene ilk hafta alıştırma haftasında ben gittim yarım gün tanıştım bazı velilerle..
ama onun dışında ,toplantıda öğretmene söyledik,bir liste hazırladı.çocuğun adı anne adı telefon numarası.hepimize gönderdi..bu iyi bir fikir..
bir de kahvaltı yapmıştık biz.anneler çocuklar ve öğretmenleri ile..iyi bir kaynaşma oldu..bu da bir fikir:)

valla bu kadınlar ben eminim ilgilenmiyorlar yani ben öğretmenlerden istediğim seyelrden anlıyorumki o yüz ifadelerinden cocuklarıyal ilgilenmiyorlar.
ben öğretmene liste vs nasıl söyleyebilirimki
şu özelden konustugum kadın olacak sandım yahu olmadı
sınır oldum
seytan dıyor hıc bırını sallama pacozlara bak aaa

toplantı falan olmuyor mu okulda cute?biz orda konuşmuştuk.sınıf annesi seçmeyelim dedik.telefon numaraları dağıtıldı.
bu sene maşallah diyeyim veliler aynı benim kafada..çoğunluk çalışıyor zaten.
mesela öğretmenler günü için özel günler içn yapıalckaları falan beraber konuştuk.onun haricinde özel olarak arkadşım olup görüştüklerim de var..ama geneli ile merhabamız oldu..

Öğretmendeki de iyi cesaret valla :)
Çocuklar birbirlerini dövünce, annelerininde birbirlerini arayıp dalaşma olasığı olduğunu bilmiyor sanırım.
Malesef bu olaylar güzel ülkemizde bi hayli çok yaşanıyor.

henuz toplantı yapmadılar
bıreysel pedagog gorusmelerı oldu ogretmenın kısısel gelısım tablosuyla
ama cok sınırlendım
dıyorum ya yanı her daım gordugum kısıler olsalar sumugumu atmıcam onalra trıp yapcam
uf

ne alakası var ki..çocuklar neden birbiriniz dövsün ayrıca..çok değişik bir bakış açınız var..hangi devirde yaşıyoruz:)
okulda çocuklar kavga ederlerse veliler de dövüşecek mi:)
ayrıca böyle bir durum olsa da bir şekilde isteyen o numarayı bulur zaten:)

Ya onlarla görüşmek neden istiyorsun ki ben çocuğum olsa hiç işim olmaz muhattabım öğretmen. Genelde dedikodu vs ne gerek var. Senle yakınlaşmayacak kişiler zaten senin tarzın degildir boşver. Hem daha kreş ilkokulda önemli olabilir veli kaynaşması.

cute bazen şansından işte veliler hep değişik tipler oluyor.yani her durumda öğretmen aranmıyor,bazen okulla ilgil birşeyi velilerle konuşmak istiyorsun.sınıftan birileri lazım mutlaka...
15 kişide 1-2 tane vardır mutlaka senin gibi olan..
kahvaltı fikri nasıl? pazar günü dışarda bir yere kahvaltıya gidin..böylece kim nedir görmüş olursun..

Hangi devirdemi yaşıyoruz, ben günümüz devrindeyim, ama sanırım siz daha güzel bir dünyada yaşıyorsunuz.

Benim kızım kreşe başladığında bizim müdüre hanım ilk toplantıda sıkı sıkı tembihledi herkesi böyle bir durum yaşanırsa, Bana gelin diye.

o ne demek ilk bana gelin...okulda böyle bir sorun olursa zaten,veli de bu durumu öğretmenden duyar sanırım ilk önce.ciddi bir durumsa tabi.yoksa çocuk gelip söyleyecek ben de diğer çocuğu arayacağım öyle mi;komik gerçekten de..
böyle bir durumda sorumlu öğretmendir,onla rda çocuktur..

evet bana göre de komik :)
demek istediğim bu tip psikopat veliler hakkaten varlar. Hani bunu ben yapmam güler geçerim, siz de öyle,
hatta çocuğunu bir diğer çocuk dövdü diye okulu basıp ana okulu çocuğunu tartaklamak isteyen veliler bile var. Maalesef çokta harika bir ülkede yaşamıyoruz. :)
Müdürün bana gelin demesindeki sebepse çocuğu psikolog eşliğinde değerlendirmeye almak falan.

Oglunun okuluna gidip merhaba vb. Dersin bunda o kadar bisi yok yani

okula gittiğin zaman birkaç kadın bir araya toplanacaktır mutlaka.sizde yanlarına gidip muhabbetlerine dahil olun.sıcaklı kanlı konuşursanız onlarında hoşuna gideceksinizdir bence.

konu başlığın komik olmuş erkek üye zannettimm kadın kadını tavlarmı

Valla bir anasinifi ogretmeni olarak hic gerekli bulmuyorum yaptiginizi. Dertsiz basiniza dert almayin derim ben. Yeni tanisilmis veli iliskileri cok samimiyetsiz oluyor ve malesef cocuklari kiyaslama ve ogretmeni cekistirmekten oteye gitmiyor.
ama tabi tercih sizin. Okula birakirken soylersiniz donuste caya davet edebilirsiniz ya da bir haftasonu cocuklar icin bir parti gibi bisey duzenleyip davet edebilirsiniz. Sinif annnesine numaraniziverip gruba eklemesini isteyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…