Nasıl toparlanacağım

Herşeyi geçtim adam gay tatlım sen ne için uğraşıyorsun? En iyi ihtimalle biseksüel , insanlar içkiliyken bu derece bir Yanlışlık olmaz

Nasil ya nasıl yani bir erkekle birlikte olmuş bi adamı istiyorsunuz
Bunu alkolü madde bağımlılığı filan yok kardeşim deli misin Allahını seversen inan kırmak için yazmyorum ama psikolojik destek al memleketi terket naparsan yap unut.
Sevdiğim adam başkasına dokununca benim için tamamen olay biter.
Ki kardesm erkek diosun

Aşk ne kadar kötü bir şey hergün öldüm diyor yaşıyorsun ne akıl kalıyor ne mantık ne gurur.

Hala inanamiyorum ki olanlara bir ayimi aldi o msjlari okumak azericeyi tamamen söktüm dusunun. aylarca beynimde yankilandi hala konduramiyorum psikiyatriye gitsem sicilime isleyecek

Canim demek ki sen de içkiliyken biriyle olsan affedecek..Canim bu içkiliyken ana-baci-abi-baba dinlemez sanki. Uzak dur yahuu...Baba olmaz bundan.Çoluk çocuğunla beraber yüzün yere düserdi allah korusun.Bilen çok insan varmiş bak

Hala inanamiyorum ki olanlara bir ayimi aldi o msjlari okumak azericeyi tamamen söktüm dusunun. aylarca beynimde yankilandi hala konduramiyorum psikiyatriye gitsem sicilime isleyecek
Canim yaşın kaç, hayata bakışın nedir vs bilmiyorm ama 2sene mi verdim filan deme kac.
Ve bunları gordugun öğrendiğin için her gün sükret Allaha.

Biz hemen her gun birlikteydik en ufak suphe duymadim ya birine anlatsam inanmaz bile o msjlari defalarca okudum ama dogru=(ikinci yikim da aile olayi oldu zaten 3. Yikim da her seyden siyrilip ailesinin baktigi kizla evlenecek olmasi

Ya çok net bir şey söyleyeyim, asla kötülemiyorum ve ötelemiyorum da ama bir erkekle yatmış biriyle devam edemezdim ben. Tercih meselesi yani, hep aklıma gelirdi yaptığı şey offf.
Onun haricinde zaten adam senle oynamış, EĞLENMİŞ yani. Bir de nasıl bir aileyse artık aile de desteklemiş. Günah be elin evladının üzerinden böyle oyunlar çevirmişler, kendi kızı var mı acaba? Biri de onun kızıyla eğlense mesela, ne hissederdi?
Ben olsam erkek kardeşime kızardım, elin kızının günahını alma diye. Desteklemek ne demek?
Ek olarak memleketinin kızları altın suyuna batırılmış falan mıymış? Noluyormuş hemşerisi olunca? Şu tipleri hiç anlamıyorum ben ya, ulan memleketiniz batsın e mi! Memleketinizin en cadısını gelin olarak alın da sizi şöyle halı kilim gibi bir silkelesin de beyninize kan gitsin gitsin biraz!

Canim yaşın kaç, hayata bakışın nedir vs bilmiyorm ama 2sene mi verdim filan deme kac.
Ve bunları gordugun öğrendiğin için her gün sükret Allaha.
Dunyam basima yikildi 25 yasindayim bu ruh haliyle ogretmenlik yapmaya calisiyorum

Konunuzda her seyden bir tutam var masallah. Guzel bir meslek, farkli bir ulke vatandasi, alkol madde bagimliligi, farkli cinsel egilimler, istenmeyen gelin adayi, sosyal medya.. Bunlar dogruysa Allah kimsenin basina vermesin de bana hic inandirici gelmedi

Senle beraberken mi o adamla beraber olmuş? Senden önce mi? Dayi kizi ne durumda?Nişan bozuldu mu?

Bizimki bu olaydan sonra ona burayi terkedeceksin dayimin kizindan ayrilacaksin diyor o da hayatimi bozma o gunu unutalim diyor kabul gormeyince intihar ediyor
Yazik olmus cocuga, dayisinin kizi da ne uzulmustur.
Ayrica o pisligi beraber yapmislar neden sadece cocuga yuklenip terket demis. Eminim ki vicdan azabi bile cekmiyordur. Kac aileyi mahvetmis. Kotu kotu yazicamda, banlarlar diye yazmiyorum.

Insan basedemedigi seylerle karsilasinca inkar mekanizmasi calisiyor sanirim ben bunu o cocukla o eylem icinde cok dusundum aklim almadi kuramadim o resmi =( bana yapmadigi kalmadi simdi uzmanligini alip kizi da evine oturtup iyi cocuk olarak devam edecek hayatina. Butun herkes gurur duyuyor bununla kimse bilmiyor

Dunyam basima yikildi 25 yasindayim bu ruh haliyle ogretmenlik yapmaya calisiyorum
Off çok kötü durum ama benim anlamadığım nasıl hala isteyebiliyorsun?
Dielim istedin ama unutmayı kabul etmeye öğren lütfen.
İnsanlar neler yaşıyor sevdikleri,eşleri,çocuklarının babası ölüyor ama dayanıyor.
Çünkü ölümün geri dönüşü yok mecbursun kabullenmeye.
Unutmak istiyorsan umutlarını söndür.

Senle beraberken mi o adamla beraber olmuş? Senden önce mi? Dayi kizi ne durumda?Nişan bozuldu mu?
Benden 1 sene once. Dayi kizi ortaligi ayaga kaldirmis ama bu olayi bilmiyor baska sebepler soylemis bizimki ayrilsin onlar diye dayisi da ayirmis. Kiz evlendi cocugu oldu baskasiyla

Unutmaya calisiyorum psikolojim bozuk kaldiramiyorum ben bunlari cekerken adamin keyfinden gram eksilmedi hem suclu hem gaddar hem de son gun nolur hakkini helal et ve mutlu ol suclu benim senin yerinde olmak istemezdim diyecek kadar yuzsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…