Nasıl Trip Atılır

yeniyasam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
135
84
18
merhaba hanımlar. 1,5 aylık evliyim . sabah eşimle ufak bi konuda ( %100 haklı olduğum ) anlaşmazlık yaşadık. işten eve dönünce tepkimi belli etmek istiyorum ama nasıl yaparım bilmiyorum açıkçası . konuşmama fırsat bile vermez. açıklama yapmadan haklı olduğumu nasıl belli ederim.

Bence normal normal konusun. Ne gerek var oyunlar oynayip, gerilmeye? Madem trip atasin gelmiyor, atma. Cok guzel, sorun cozen, deger artiran, getirisi cok iyi seyler olan bisey sanki trip atmak.

Bence normal normal konusun. Ne gerek var oyunlar oynayip, gerilmeye? Madem trip atasin gelmiyor, atma. Cok guzel, sorun cozen, deger artiran, getirisi cok iyi seyler olan bisey sanki trip atmak.

konuşturmaz işte normal normal konuşma durumu kesinlikle olmaz. ben konuşmaya başladığım an tartışma başlar

madem konuşunca sizi bastırıyo susun ve surat asın.

trip mi atmak istiyorsun :) trip atarken sadece susmak yada konuşmak gerekmez..susarsın önce..ne derde hıı..tamam..olur kısa kısa cvplar..konuş derse öyle bi soğuk konuşursun ki..hani soğuk rüzgar eser sen konuşurken...içinde duygu yok neşe yok..buz gibi..mimikler mesela..öyle bi bakarsın ki adamın yüzüne..adam kendisini koca bi hiç hisseder..değersiz..bi paçavra gibi..bu karşıdaki insanı deli eder..ha dozunu kaçırırsan sonra vay sen bana dedin yaptımda evliliğim çatırdadı deme :KK53: dozunda yaparsan sorun yok:KK54:

Seni konuşturmayan adamla konuşma, tek laf etme, söylediklerine cevap verme, o yokmuş gibi davran, kendi kendine konuşup dursun. Sorunları konuşarak halletmeyi, seni dinlemeyi akıl edemeyecek kadar olgunlaşmamışsa, bırak kendi haline, delirsin. Buna da trip denmez, adamına göre muamele denir bence. İşi büyütürse, ille de senden bir cevap isterse, karşımda konuşabileceğim olgun bir eş görene kadar tavrım budur, dersin.

Trip atmak kendiliğinden olan bir şey.Ben gerçekten kırılmışsam buz gibi olurum,sanki o yokmuş da yerinde yeller esiyormuş gibi gelir ama bunu isteyerek yapmam,gerçekten konuşmam gelmez. Bazen de haksız olduğunu anlasın diye trip atayım diyorum ama eşim bişey diyince anında kahkahayı basıyoruz:KK48: Trip atayım diye uğraşmak ayrı,trip atmak ayrı.

Bazen herkes kendine göre haklıdır. Konu ne anlat bakalım; belki sen haksızsındır. Boşuna ona trip atmış olursun.

trip mrip şeyleri yıpratır sizi, kendimden biliyorum :))
ne varsa açık açık konuşun. sakın ha surat asma, kavga etme olmasın. daha yeni evlisiniz üstelik

Ben trip atarken genellikle suratımı asarım ne derse kısa cevaplar yanında takılmam evde temizlicek birşeyler bulurum.
Mesela her akşam muhakkak çay içeriz eğer kussem 1 tane bardak ve çaydanlığı onune koyarım ve başka odaya gecerim hemen karıcım noldu :D der bende durumu anlatırım ve öpüş kokuş :D 3 yıldır aynı :D

Ben trip atarken genellikle suratımı asarım ne derse kısa cevaplar yanında takılmam evde temizlicek birşeyler bulurum.
Mesela her akşam muhakkak çay içeriz eğer kussem 1 tane bardak ve çaydanlığı onune koyarım ve başka odaya gecerim hemen karıcım noldu :KK70: der bende durumu anlatırım ve öpüş kokuş :KK70: 3 yıldır aynı :KK70:
:)) ben adamın çayını bile karıştırıyorum 4 yıldır :))

Ay ben hiç trip atamıyorum yaa haklı olduğum konuda olsa eşimle küs kalmaya dayanamıyorum suratıma bakınca gülmeye başlıyorum:63:

Laf sokun:KK53:
Ben de tripliyim suan..
Gunaydin mesaji bile atmicam:KK70:o atsin:KK53:
Meseleyi anlatsam totonuzla gulersiniz yeminle ama iste tencere dibin kara seninki benden kara misali:rolleyes::KK70::KK70:

konuşturmaz işte normal normal konuşma durumu kesinlikle olmaz. ben konuşmaya başladığım an tartışma başlar

Kişiden kişiye değişir. Eşime surat asıp kapı açarsam %500 bile haklı olsam, haksız duruma düşerim. Zorla gülümseyerek kapıyı açıp hoşgeldin hayatım diyip sarılırsam ve çekimser çekimser yanıtlar verirsem (normalde neşeli şen şakrak biri olduğum için), hayırdır noldu der. Yok yok kavga çıkmasın boşver gel oturalım sarılayım vs derim, oda kıyamaz sonra derdimi dökerim. :KK53: Birde yeni evlisiniz birbirinize alışma aşamasındasınız.

24 saatin uyku haricindeki minimum 10 saatinde sırıtan biri olarak tribim çok net belli olur
Tribin ilk kuralı surat asmak ikincisi kısa cevap verip neyin var dendiğinde hiç bir şey diyerek kestirip atmaktır :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Ben bu şekilde atıyorum. Tabi eşim, hayır sende bir şey var gülmüyorsun deyince bu çene açılıyor :KK45::KK45:

Back
X