- 21 Mart 2023
- 13
- 31
- 3
- 30
Si*tir et diye bir kitap vardı bir zamanlar onu mu okusak acabaBen bir çare bulursam sana yazicam.
Bu biraz haklı oldugunu bilip hakszlıgı kabullenememekte oluyo amaŞöyle mesela hiç tanımadığım biriyle tartıştım diyelim, sürekli ona açıklama yapıyorum beni haklı bulması için empati yapması için 40 takla atıyorum
Bana da aciklama yapHerkese karşı öyleyim herkesi çok önemsiyorum
Arttırıyorum.. dünyanın en boş çabası sizi üzen birine, sizi ne kadar üzdüğünü anlatmaya çalışmaktırBi söz okumuştum ve gerçekten doğruluğu beni kendime getirmişti bu konuda. Duymak isteyen fısıltını duyar, duymak istemeyene bağırsan ne fayda.
Senin kendini anlatıp düzeltmeye çabaladığın kadar o da çabalayabilir ama yapmıyor. Sen niye yapasın. Ben takıntılarımdan bu farkındalıkla kurtulmuştum.
Sen istediğin kadar anlat o zaten anlamak istediği kadarını anlıyor. Bunu değiştiremezsin
Sen yoksun bu ara iyi misin yaa??Bana da aciklama yap
Aaa hep burdayim kızSen yoksun bu ara iyi misin yaa??
Sen konuşmadan duramazsın biz tanıdık seni çevren de tanımıştır....bende bir ara öyleydim şimdi umrumda olmaz ki şu an daha kıymet veriyorlarGerçekten ben bunu çok merak ediyorum. Mesela biri bana haksızlık yaptı diyelim saatlerce ona açıklama yapma gereği hissediyorum. Ya da biri kalbimi kırdı diyelim neden kırdığını nasıl kırdığını saatlerce anlatıyorum. Sonunda kendimi karşı tarafı affetmiş halde buluyorum. Ya da karşıdaki bu durumdan faydalanıyor.
Oysa ben de istiyorum takmamayı, bir mesaja kayıtsız kalmayı. Açıklama yapmamayı. Ama yok, o çene açıldı mı kapanmayı bilmiyor. Önerilerinizi bekliyorum.
İşsizim dicem de işim de var hshshsArttırıyorum.. dünyanın en boş çabası sizi üzen birine, sizi ne kadar üzdüğünü anlatmaya çalışmaktır
İşsiz oldugumu hatrlattın şuanİşsizim dicem de işim de var hshshs
Artık bizle takılmıyon kendini bişi sandınAaa hep burdayim kız
Olm ne alakasi var, siz nerde takiliyosunuz, anlamadım ki ben bxbxbbx oha kuru iftiralara geldimArtık bizle takılmıyon kendini bişi sandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?