Kız burhan, bende çok kırgınım şu sıralar, Trip atıyorum aklımca ama tribim farkedilmiyor sanırım. Ama aklıma geldikçe de deliriyorum, nasıl intikam alirim planları uçuşuyor kafamda.Gerçekten ben bunu çok merak ediyorum. Mesela biri bana haksızlık yaptı diyelim saatlerce ona açıklama yapma gereği hissediyorum. Ya da biri kalbimi kırdı diyelim neden kırdığını nasıl kırdığını saatlerce anlatıyorum. Sonunda kendimi karşı tarafı affetmiş halde buluyorum. Ya da karşıdaki bu durumdan faydalanıyor.
Oysa ben de istiyorum takmamayı, bir mesaja kayıtsız kalmayı. Açıklama yapmamayı. Ama yok, o çene açıldı mı kapanmayı bilmiyor. Önerilerinizi bekliyorum.
Hayırdır kız ne intikamı neler oluyiiiiKız burhan, bende çok kırgınım şu sıralar, Trip atıyorum aklımca ama tribim farkedilmiyor sanırım. Ama aklıma geldikçe de deliriyorum, nasıl intikam alirim planları uçuşuyor kafamda.
Bu yüzden mi acaba. Ben de bu konu sahibi gibiyim çünküçocukluğunda anne babandan kaynaklı olabilir mi?
Onların sana çok söz hakkı vermemesi...
Yaptığın bir hatadan dolayı kızmaları ya da ceza vermeleri gibi...
Eşime kırıldım Burhanim yaa, tam unutuyorum birden aklıma geliyor sinir oluyorum.Hayırdır kız ne intikamı neler oluyiiii
Ben kenarda sonucu bekliyom,belki bir ipucu yakalarım diyeBen de şurada bekleyeyim. Bulabilen vardır umarım .
Ben artık karakter olduğuna inanıyorum. Olmuyor yapamıyorum rahat olamıyorum.
Tövbe yarabbi ne zorun varŞöyle mesela hiç tanımadığım biriyle tartıştım diyelim, sürekli ona açıklama yapıyorum beni haklı bulması için empati yapması için 40 takla atıyorum
Bilmem psikolojin bozuk dediler burcun sorunlu dedilerTövbe yarabbi ne zorun var
Yok artik burcun neBilmem psikolojin bozuk dediler burcun sorunlu dediler
Sormaya çekiniyorum hangisi bu sorunlu burç
TeraziYok artik burcun ne
Aslında ne kadar yararlı olur bilmiyorum ama yine de söyleyeyim. Bu hayatta kendinden başka hiç kimseyi önemseme. Eskiden ben de sizin gibiydim. Daha sonra bu hayatta hiç birşeyin ve hiç kimsenin benden daha değerli olmadığını farkettim. O zamandan beri söylenen yapılan hiç bir şeyi kafaya takmıyorumGerçekten ben bunu çok merak ediyorum. Mesela biri bana haksızlık yaptı diyelim saatlerce ona açıklama yapma gereği hissediyorum. Ya da biri kalbimi kırdı diyelim neden kırdığını nasıl kırdığını saatlerce anlatıyorum. Sonunda kendimi karşı tarafı affetmiş halde buluyorum. Ya da karşıdaki bu durumdan faydalanıyor.
Oysa ben de istiyorum takmamayı, bir mesaja kayıtsız kalmayı. Açıklama yapmamayı. Ama yok, o çene açıldı mı kapanmayı bilmiyor. Önerilerinizi bekliyorum.
Bence bu çok guzel. Ben direkt saldirma geregi hissediyorumMesela biri bana haksızlık yaptı diyelim saatlerce ona açıklama yapma gereği hissediyorum.
Hangi burcOh rahatladım bi an,en azından burcum sorunsuzmuştek sorun benmişim
AkrepHangi burc
Zaten bu açıklamaları karşındakini affedeceksen yapıyorsun sorun burada tatlım :)Gerçekten ben bunu çok merak ediyorum. Mesela biri bana haksızlık yaptı diyelim saatlerce ona açıklama yapma gereği hissediyorum. Ya da biri kalbimi kırdı diyelim neden kırdığını nasıl kırdığını saatlerce anlatıyorum. Sonunda kendimi karşı tarafı affetmiş halde buluyorum. Ya da karşıdaki bu durumdan faydalanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?