Nasıl umursamaz olunur? Umursamama sanatı

Kız burhan, bende çok kırgınım şu sıralar, Trip atıyorum aklımca ama tribim farkedilmiyor sanırım. Ama aklıma geldikçe de deliriyorum, nasıl intikam alirim planları uçuşuyor kafamda.

Kız burhan, bende çok kırgınım şu sıralar, Trip atıyorum aklımca ama tribim farkedilmiyor sanırım. Ama aklıma geldikçe de deliriyorum, nasıl intikam alirim planları uçuşuyor kafamda.
Hayırdır kız ne intikamı neler oluyiiii

Aslında ne kadar yararlı olur bilmiyorum ama yine de söyleyeyim. Bu hayatta kendinden başka hiç kimseyi önemseme. Eskiden ben de sizin gibiydim. Daha sonra bu hayatta hiç birşeyin ve hiç kimsenin benden daha değerli olmadığını farkettim. O zamandan beri söylenen yapılan hiç bir şeyi kafaya takmıyorum

Burhancığım sana Mevlana’nın bir sözünü söylemek isterim “Sen ne söylersen söyle, söylediğin, karşındakinin anladığı kadardır”
Ben de önceden açıklardım, açıklardım, baktım hiçbir şeyi değiştiremiyorum açıklamayı bıraktım
Değiştiremeyeceğim insanlar için kendimi yoramam

Bende eskiden aynen sizin gibiydim. Kendimi ifade edebilmek için adeta paraliyordum kendimi. Ama yaşadığım tecrübeler bana kimseye haddinden fazla değer vermemeyi öğretti. Şimdide çocuklarım (ve diğer bütün çocuklar) dışındaki herkese karşı duygusuzlastim diyebilirim. Kimin hakkımda ne düşündüğünüde hiç umursamiyorum. Orta yolu bir türlü bulamadım anlayacağınız

Onaylanma ihtiyacı ile ilgili olduğunu okumuştum bunun. Bir araştır istesen. Psikologların makaleleri var bununla ilgili.

Zaten bu açıklamaları karşındakini affedeceksen yapıyorsun sorun burada tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…