- 19 Şubat 2023
- 597
- 464
- 23
Ben de şurada bekleyeyim. Bulabilen vardır umarım .Gerçekten ben bunu çok merak ediyorum. Mesela biri bana haksızlık yaptı diyelim saatlerce ona açıklama yapma gereği hissediyorum. Ya da biri kalbimi kırdı diyelim neden kırdığını nasıl kırdığını saatlerce anlatıyorum. Sonunda kendimi karşı tarafı affetmiş halde buluyorum. Ya da karşıdaki bu durumdan faydalanıyor.
Oysa ben de istiyorum takmamayı, bir mesaja kayıtsız kalmayı. Açıklama yapmamayı. Ama yok, o çene açıldı mı kapanmayı bilmiyor. Önerilerinizi bekliyorum.
Evet sanırım burcumuzdan da kaynaklı.Terazi misin?
Kırmaktan çok korkarım birini istemeyerek kirmaktan ödüm kopar ama aynı zamanda kirilmaktanda çok korkarim.
Boyle devam edersen bir süre sonra yalnizlasiyorsun. Artık kendini anlatmak ifade etmek yoruyor.
Amannn diyorsun...
Umursamama sanati, hatta Argo tabirle "seyinden assagi Kasimpasa" durumu cok asiri kazik yiyip, okyanus kadar gozyasi dokunce otomatik gelisiyor.... Hatta duygusuzlasma ile de birlesince, kimseyi sallamiyor insan. Kisaca, tecrube ve kazik yemekle gelisiyorGerçekten ben bunu çok merak ediyorum. Mesela biri bana haksızlık yaptı diyelim saatlerce ona açıklama yapma gereği hissediyorum. Ya da biri kalbimi kırdı diyelim neden kırdığını nasıl kırdığını saatlerce anlatıyorum. Sonunda kendimi karşı tarafı affetmiş halde buluyorum. Ya da karşıdaki bu durumdan faydalanıyor.
Oysa ben de istiyorum takmamayı, bir mesaja kayıtsız kalmayı. Açıklama yapmamayı. Ama yok, o çene açıldı mı kapanmayı bilmiyor. Önerilerinizi bekliyorum.
Demek ki yeterince kazık yememişim gshshUmursamama sanati, hatta Argo tabirle "seyinden assagi Kasimpasa" durumu cok asiri kazik yiyip, okyanus kadar gozyasi dokunce otomatik gelisiyor.... Hatta duygusuzlasma ile de birlesince, kimseyi sallamiyor insan. Kisaca, tecrube ve kazik yemekle gelisiyor
Yillarca farkli yerlerden kazik yesem de, ben ebeveyn ve erkek kardesi trio'sunun dillere destan hayat kaziklari sonrasi, boyut degistirdim (akraba ve tanidiklarin bile "yok artik, bu kadari da yapilir mi dedikleri kadar hem de).Demek ki yeterince kazık yememişim gshsh
Evet sanırım burcumuzdan da kaynaklı.
Arlanmaz bir teraziyimpff benden önce sorulmuş.
kesin terazisin diyecektim
Arlanmaz bir teraziyim
Bana da öğretin ne olur ağzımda kırılmadık diş kalmadı. Hele doğumdan sonra kendimi toparlayamadım herkesi herşeyi kafaya takıyorum o kadar kötü ki bu durum keşke beynimin içini suaturabilsem.Gerçekten ben bunu çok merak ediyorum. Mesela biri bana haksızlık yaptı diyelim saatlerce ona açıklama yapma gereği hissediyorum. Ya da biri kalbimi kırdı diyelim neden kırdığını nasıl kırdığını saatlerce anlatıyorum. Sonunda kendimi karşı tarafı affetmiş halde buluyorum. Ya da karşıdaki bu durumdan faydalanıyor.
Tamda bir insanı kullanma sebepleri.Gerçekten ben bunu çok merak ediyorum. Mesela biri bana haksızlık yaptı diyelim saatlerce ona açıklama yapma gereği hissediyorum. Ya da biri kalbimi kırdı diyelim neden kırdığını nasıl kırdığını saatlerce anlatıyorum. Sonunda kendimi karşı tarafı affetmiş halde buluyorum. Ya da karşıdaki bu durumdan faydalanıyor.
Ne demek istediBebişim üzdün
Böyle insanlar kullanılmaya musaitmisNe demek istedianlamadm ya ben
AasffBöyle insanlar kullanılmaya musaitmis
GalibaAasffne anlamda kullanma ya ne alaka? Duygusal anlamda sömürülmekten mi bahsediyo
Bende anlamamış olabilirm ya belkide doğru bsey deddi bilemedm.. sanki kafam calısmıyo gbi bugünGalibaTürkçem Nuranı çevirmeye yetmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?