icecold böylesi daha iyi.. Kayıtlı Üye 14 Şubat 2011 571 221 323 42 Perşembe 10:02 Konu Sahibi Konu Sahibi icecold #21 defne-28 .!.: Nisbet yapmak için mi sevgili yaptı acaba ? Belki de blöf yapıyor. Neden ayrılmıştınız ? Genişletmek için tıkla... Nispet yapmak icin mi bilmiyorum. Genel olarak anlaşamadık. Icime sinmeyen şeyler vardi. Bitsin istedim.
defne-28 .!.: Nisbet yapmak için mi sevgili yaptı acaba ? Belki de blöf yapıyor. Neden ayrılmıştınız ? Genişletmek için tıkla... Nispet yapmak icin mi bilmiyorum. Genel olarak anlaşamadık. Icime sinmeyen şeyler vardi. Bitsin istedim.
defne-28 Nirvana Kayıtlı Üye 1 Eylül 2014 26.114 30.483 798 35 Bugün 01:50 Konu Sahibi Konu Sahibi icecold #22 icecold .!.: Nispet yapmak icin mi bilmiyorum. Genel olarak anlaşamadık. Icime sinmeyen şeyler vardi. Bitsin istedim. Genişletmek için tıkla... O zaman geriye bakma salla
icecold .!.: Nispet yapmak icin mi bilmiyorum. Genel olarak anlaşamadık. Icime sinmeyen şeyler vardi. Bitsin istedim. Genişletmek için tıkla... O zaman geriye bakma salla