Nasıl unutacağım

Buse3333333333

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2020
1
0
1
27
Öncelikle 22 yaşında kendi ayakları üzerinde duran çalışan bir kadınım 16 yaşımdan beri hayatımda olan herşeyimi paylaştığım adamla 3 ay önce ayrıldık 6 yıllık bir birliktelik ve çocukken yapılan saçma sapan hatalar göz yumuşlar çok fazla, her zaman onun beni daha çok sevdiğine inanırdım benden 3 buçuk yaş büyük, babamida daha 11 yaşında kaybettikten sonra onun gösterdiği şevkat sonrası ailemin önüne geçti benim için annemden abimden daha önemliydi fikirleri benim için, birçok kez o öyle istiyor diye onlara bile karşı çıktım açık giyinmem üzerine yaptığı baskılar sonucu kapanmamı sağladı o zaman daha lisedeydim ve çevremde bu tarz çok insan olduğu için bu beni rahatsız etmemişti çünkü böylece onunla daha az sorun yaşıyorduk ve ben zamanla farkettim ki ben yaptığım her şeyde acaba sonucunda kavga edecek miyiz yada o ne diyecek diye düşünerek yaşamaya başladım ve onun beni tanıdığı bildiği ile çevremdeki insanlarin beni tanıma şekilleri çok farklıydı her yaptığım şeyde bir kusur bulurdu illaki bir başak olarak büyüdükçe bunlar beni çok rahatsız etmeye başladı ama çok seviyordum ve çok sabır ettim taki pandemi döneminde ailen ile başka bir ilcede olan diğer evinize geçecek bana tavır yapıp hayatımdan siktir ol git demesine kadar ömrümün böyle geçmeyeceği kafama dank etti herşeyi göze alarak bitirdim 1 ay barışmak için cabaladi ama söylediği şeylerde asla hata yaptığını kabul etmiyor sadece barışmak istiyordu şuan ortak yolu bulamadığım bir adamla evlenmeyi göze alamadım çünkü kısa bir süre sonra söz nişan istiyorduk ailesini koydu araya annemi beni aradılar barışmak için ama kendisini değiştireceği yara düzeleceği konusunda asla birşey yok bitmesini istediğim için hayatımda başkası olduğunu bile söyledi bana ama aradan geçen 35 gün sonra başka birisini bulup sevgili oldu ve bunu boy boy fotoğraflar ile herkese duyurdu asıl beni yıkanda bu oldu sevgisinden hiç şüphem yoktu ben daha bana aldığı çiçekleri atmaya kiyamazken o başkasının ellerini tutuyor dönmesini istediğimden değil kendimi aldatılmış kandırılmış hissettiğimde kötü oluyorum böyle bir adamdan ayrılarak ucuz kurtulduğumu düşünüyorum ama canım çok yanıyor dışarıdan bakan insanların düşüncelerini merak ediyorum destek olursanız sevinirim.

Size saygı duyan,size siz olduğunuz icin değer veren,kendisinin sorgulamadıgı ve sizinde kendinizi sorgulamanıza sebep olmayacak insanlarla birliktelik yaşayın ileriye dönük planlar yapın.Bakın kaç yılınız geçmiş onunla bi yerde boşa bile olsa bir yerde tecrübe kazandınız.Suan yaptığı size acı gıcı vermek galiba başka yolu kalmamısSize oyle saygısızca davranan birini kafaya takmanız bir de sizin kendinize saygısızlık yapmanız bence.Ayaklarınızın üzerinde durup hem aklınızın hem yüreğinızin aldığı biriyle beraber olunca geçmiş ve hissettirdiği geçmiş olacak kalacaktır

Nokta yok virgül yok.
Sana değer vermeyen bu adamdan ayrıldığına sevimelisin.Yalnız sonda aldatıldığımı hissediyorum demişsin.
Sen ayrılmışsın.
Barışmak istemiş.
Reddetmişsin.
O da kendince senden intikam alıyor.
Sende yoluna bakıp sana kıymet veren seni seven ama gerçekten seven seviyorum diye kalıplara koymayan kısıtlamayan biri ile yoluna devam etmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…