Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne söylersek söyleyelim anlık rahatlayıcak sana sabah olunca uyandığında tekrar düşünmrye başlayacaksın o yüzddn yapmadığın şeyleri yap aşk acıdı unutulmuyor bide takıntılıysan duygusalsan işin zor tamamen kendi kafanda bitireceksin
Unutulmayan hicbirsey yok sadece bazilari icin biraz fazla zaman gerekliBana biraz teselli verin. Evde kimse yok tekim dertlesecegim duvarlar var yalnızca buradan farklı sesler duymak istedim. Hayatınızda derin yaşadığınız bir adamı nasıl unuttunuz, unutabildiniz mi ?
Mesela ben unutamadım. 1 yıl oldu aslında en azından bir şeyleri dinginleştirmek için yeterli zaman oldugunu düşünüyorum. Geçen gün tüm ondan kalanları attım. Bi tişörtü kaldı ona da bir saattir bakıyorum bakıyorum elim varmadı bir türlü. Aslında şey, unutamadığım o değil, onun yaşattıkları.
Bahsettiğim zaman gecırdıgınız herhangi biri değil. Yoğun hisler beslediğiniz adamdan kopunca bunu nasıl atlattınız nasıl oluyor ben ilk defa yaşıyorum bana bir şey deyin.