Nasıl unutulur nolur söyleyin....

Ah canım yaa sanki benim durumum gözümün önüne geldi bi an :) Hiç sıkma canını öyle güzel geçiyo ki acısı..Benimde internet aracılıgıyla başlayan ve 3 yıl yalanlarla dolu bir ilişkim vardı uzak yaa hiç birşeyden haberin olmuyo üstelik 15 ayda askerlik süreci var bekledim hiç şüphesiz..Meger ailesi anlattıklamıs öncesinden birisi varmıs benden ayrıldı 1 hafta gecmeden nişan taktı ..Üzüldüm ağladım evden cıkmadım..Değer mi? Aslaa!!!Sonra cok aradı pişman oldu ama hayatıma birisi girdi yanımda,İstedigim zaman geliyo Gercekten iyiki diyorum iyiki cıkmış hayatımdan..
Emin ol sende iyi ki diyeceksin dua et Kendisi ayrılmak istemiş,gercek yüzünü göstermeyip ilişkiyi devam ettirebilirdi de,ve sen daha da cok yıpranırdın..Rabbim gönlüne göre verir inşallah :16:

Ayyy çok teşekkür ederim çok tatlısın :16: Herkesle dalga geçerken başıma geldi, asla demicem ama uzak dursun artık internet aşkıymış peeh :31:

O kadar ileri gittiniz mi? Belki kendi resmi degildir. Gormeden emin olma. Cogu kisi resimleri kopyaliyor face de artik. Bir de oyle oldugunu dusun. Seninki ne kadar uzulur:)

Kızla görüşmüşler ya, öyle bi durum yok. Kız bunun arkadaşını seviyormuş, ara sıra görüşüyorlarmış arkadaş aralarında zaten.

Hiç buluşamadığımız için daha kötü oluyorum şu an için, ben ona hiç sarılamadım. Ama 2 günlük sevgilisi yanından ayrılmayacak o İzmire döndükten sonra.. (Şu an Anlalyada çalışıyo) Bunları düşündükçe deli oluyorum. Bana söylediği 'yüzsüz müsün, defol' gibi lafları değil de 'seni bırakmıcamlar, seni seviyorumlar' geliyo aklıma sürekli. Aşk mı bağımlılık mı bi türlü çözemiyorum :5: Biz 10 aydan sonra 2 ay falan görüşmemiştik hiç, acı falan çekmemiştim bu kadar. Geçen hafta aradı beni barıştık, 2 gün önce bitti o gün birini buldu ben 2-3 gündür böyleyim. Eskiden çekmediğim acıyı şu an çekiyorum :5:

Sevgilisi olduğu için, aldatıldığın için acı çekiyor olabilirsin belki sandığın kadr sevmiyorsun çünkü farklı konu olrak neticede aynısını bende yaşıyorum cnm

Nasil onun arkadasini, ee seninkiyle ne isi var o zaman. Insan arkadasinin sevgilisine bakar mi?

Ya kız çok güzel bi kız , bunun erkek arkadaşına aşıkmış ancak, benim bu çocukta öyle bir dil var ki.. Kız kendi dedi. Ben her gece aşk acısından ağlardım ama bununla konuştuktan sonra acılarım geçti falan filan..

Ya kız çok güzel bi kız , bunun erkek arkadaşına aşıkmış ancak, benim bu çocukta öyle bir dil var ki.. Kız kendi dedi. Ben her gece aşk acısından ağlardım ama bununla konuştuktan sonra acılarım geçti falan filan..

Kiz madem o kadar guzel. Arkadasi niye bakmiyormus. Yok mu sence de bir gariplik.

Zaman ki, insana ölüm acısını bile unutturuyormus, acıyla yasamaya alıstırıyormus emin ol sende bunu unutursun dedigim gibi zamanla.. :(

Allahtan baska kimse sana unutmakta yardimcin olamaz!
seninkisi sadece Aliskanlik, 10 ay boyunca hergün yazistiniz, konustunuz, unutamamam diyorsun. 10 ay daha bekle aklina bile gelmez insallah.
ve seni seviyor diyede kendini hic avutma, hemen baska birisiyle görüsmüz görüsebilmis, resmen daldan dala atliyor.
Sen kafana bile takma, seninkisi ask/ sevgi degil, birgün Rabbimiz sana öyle birisini cikarirki, hergün "iyiki olmadi" diye sükredersin.

Allahim butün ask acisini cekenlere, caresiz olanlara, butün yardim duyan insanlarla birlikte olsun, hepimize yardimcimiz olur insallah.

Allahtan baska kimse sana unutmakta yardimcin olamaz!
seninkisi sadece Aliskanlik, 10 ay boyunca hergün yazistiniz, konustunuz, unutamamam diyorsun. 10 ay daha bekle aklina bile gelmez insallah.
ve seni seviyor diyede kendini hic avutma, hemen baska birisiyle görüsmüz görüsebilmis, resmen daldan dala atliyor.
Sen kafana bile takma, seninkisi ask/ sevgi degil, birgün Rabbimiz sana öyle birisini cikarirki, hergün "iyiki olmadi" diye sükredersin.

Allahim butün ask acisini cekenlere, caresiz olanlara, butün yardim duyan insanlarla birlikte olsun, hepimize yardimcimiz olur insallah.

Unutuyorum yavaş yavaş, beklediğimden daha hızlı ama. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için :16:

Burdaki konulara bakınca derdim ne kadar da utandırıcı diye düşündüm ilk başta. Kimi hasta, kimisinin ailesiyle sorunu var evet aşk acısından daha büyük şeyler... Ama inanın o kadar kötüyüm ki şu an başka hiçbi şey düşünemiyorum. Öylesine başlayan bi internet aşkıydı. 10 ay.... Hiç buluşmadık sadece mesajlaştık, konuştuk. Ama sürekli, sabahtan akşama kadar sürekli. Evet çok saçma duruyo ama nedenleri vardı.. Daha çok uzatırsam daha çok ağlıcam ve artık mideme ağrılar girdi ağlamaktan.. 18 yaşındayım bu arada. Benim merak ettiğim şey ben nasıl unuturum, naparsam unuturum. Ne bileyim ya ne zaman unuturum işte :14: Şu an başka bi sevgilisi var, onunla sarılacağını bile düşündükçe ağlama krizlerine giriyorum. Nasıl geçer :43:
(Suçun %70i bendeydi kabul ediyorum, ama 2 gün önce ayrılırken o kadar ağır laflar etti ki, kim olsa suratına kapatırdı o telefonu, ben kapatamadım.. Kapatmasını bekledim bu kadar da yüzsüzleştim.. Eski halimden eser kalmadı :14: )

kendi hikayeme benzer hikayeler görünce hem üzülüyorum hemde mutlu oluyorum yalnız değilim diye :/ .. sanaldan aşk yaşayıp sonra yüz yüze görüşmüş biri olarak seni çok iyi anlıyorum .. şöyle yap böyle yap demeyeceğim çünkü kelin ilacı olsa kendi başına sürer.. zamana bırak.. ben öyle yaptım.. yapacak başkada birşeyim yok ..:50::50:

ben tam 2 senede unuttum tam tamına iki sene !! Nuray Sayarı'nın Aşk Kuantumu adlı kitabı var,onu aldım ve okudum hayatım değişti,sana da tavsiye ederim,unutman kolaylaşır

Burdaki konulara bakınca derdim ne kadar da utandırıcı diye düşündüm ilk başta. Kimi hasta, kimisinin ailesiyle sorunu var evet aşk acısından daha büyük şeyler... Ama inanın o kadar kötüyüm ki şu an başka hiçbi şey düşünemiyorum. Öylesine başlayan bi internet aşkıydı. 10 ay.... Hiç buluşmadık sadece mesajlaştık, konuştuk. Ama sürekli, sabahtan akşama kadar sürekli. Evet çok saçma duruyo ama nedenleri vardı.. Daha çok uzatırsam daha çok ağlıcam ve artık mideme ağrılar girdi ağlamaktan.. 18 yaşındayım bu arada. Benim merak ettiğim şey ben nasıl unuturum, naparsam unuturum. Ne bileyim ya ne zaman unuturum işte :14: Şu an başka bi sevgilisi var, onunla sarılacağını bile düşündükçe ağlama krizlerine giriyorum. Nasıl geçer :43:
(Suçun %70i bendeydi kabul ediyorum, ama 2 gün önce ayrılırken o kadar ağır laflar etti ki, kim olsa suratına kapatırdı o telefonu, ben kapatamadım.. Kapatmasını bekledim bu kadar da yüzsüzleştim.. Eski halimden eser kalmadı :14: )

Benim yaşadıklarıma benziyoo benimkinin de cıktıgı var:43: Unutmanın tek caresi dua ve zaman..

Canım canlı canlı görmediğin birine kaptırmışsın kendini. Daha 18 yaşındasın çok güzel bir yaş. Aşk için neden acele ediyorsun ki internetten tanıdığın birine kendini kaptırıyorsun. Zamanını ve zihnini böyle şeylerle meşgul etme kendine yazık edersin. Ben 24 yaşındayım ve sana bir abla tavsiyesi internetteki erkeklere güvenme bu konuda. Bende birine aldandım, yüz yüze görüşmüştük ve ortak tanıdıklarımız çıktı. Defalarca Sevdiğini söyleyen ve ben ayrılmak istiyorum dediğimde kabul etmeyip sürekli beni arayan kişi çıkarını elde edemeyince beni bıraktı gitti. Üstelik evime bile gelmişti annemle konuşmaya ve çıkarını elde edemeyeceğini öğrenince bize geldigi ilk günün akşamı bitmek zorunda olduğunu söyledi. Babam araştırmış ve ortak tanıdığımızın dediğine göre yaramaz biriymiş ve ben şoke olmuştum çünkü gayet kibar, nazikti ve her dediğimi yapıyor ve kabul ediyordu. Canım hayatın tadını çıkarmaya bak, gez eğlen. Bu güzel yaşta kendine aşk acısı çektirerek kendini heba etme.Zamanla unutursun inşallah.

bncede cnm zaten hiç görmemissn muhakkk unutrsn sendeki alıskanlk gibi geliyo dha cok karsına somut biri cıktgnda onun sewgi olmadgnı anlaycksn zamana bırk

Hepinize çok çok teşekkür ederim. Bunu yazacağım hiç aklıma gelmezdi ama unuttummmmmmmmm :16:
Hatta beni arıyo bazen, daha dün gece aradı ve kapattım, açmadım.
Gerçekten unutuluyormuş :)

Back
X