- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Kayınvalidenizin hangi konudaki karşı çıkışı eşinizi soğuttu sizden? Ben bilmiyorum eski mevzularınızı.Belki okumuşsunuzdur daha önce konularımı ben 4 ay oldu eşimden ayrılalı kayınvalidem karşı, çıkması sonucu eşimde benden vazgeçti tam kavuştum derken ayrıldım çok kızgınım içim öfkeyle dolu geri dönsün istemiyorum, oda dönmüyor zaten ama yinede seviyorum unutamıyorum inanır mısınız Haziran ayından beri Bir günüm ağlamadan geçmedi, aklıma ya uğradığım haksızlıklar geliyor, yada eski eşimle yaşadıklarımız geliyor, gözlerim doluyor tutamıyorum kendimi onu başkasınla düşününce çok kötü oluyorum, korkuyorum birgün onu başkasınla görürsem yada duyarsam diye ama bir yandanda kendi kendime diyorum ki olucak bu kendisi veya ailesi birini bulucak ona bu fikire alış terapiye gidemiyorum durumum yok virüsten dolayı hastaneyede gidemiyorum bulunduğum yerde hasta sayı çok fazla ne yapıcam bilmiyorum kimseyle konuşamıyorum bunları, buraya yazabilirim sadece
Benim fiziksel bir rahatsızlığım olduğu için eşimin ailesi beni kabullenemedi yinede bir nikah kıyıp evlenmiştik her günümüzü zehir etti en sonunda ayrıldıkBen daha onceki konulari kacirmisim sorun neydi?
Kayınvalidenizin hangi konudaki karşı çıkışı eşinizi soğuttu sizden? Ben bilmiyorum eski mevzularınızı.
İnşallah buna çok ihtiyacım var.Zamanla içindeki her yangın sönecek ve bir gün o da gözüne herkes gibi görünecek.
İnanmıyorum. Eşiniz evlenene kadar rahatsızlığınızı sorun etmiyor, sırf annesinin sözüyle mi sizden vazgeçiyor? Böyle bir karaktersizin arkasından gözyaşı dökmeyi bırakın. Sağlığınıza daha çok zarar vermeyin.Benim fiziksel bir rahatsızlığım olduğu için eşimin ailesi beni kabullenemedi yinede bir nikah kıyıp evlenmiştik her günümüzü zehir etti en sonunda ayrıldık
Benim hasta olmam eşimin çok üstüne gitmişler ayrıl diye oda pes ettiKayınvalidenizin hangi konudaki karşı çıkışı eşinizi soğuttu sizden? Ben bilmiyorum eski mevzularınızı.
Benimle evli kaldığı sürece annesi huzur vermezmiş hakkımıda helal etmem sana deyince çok iyi evlat ya bnde kızıp çıktım o evden bir daha öyle kaldıİnanmıyorum. Eşiniz evlenene kadar rahatsızlığınızı sorun etmiyor, sırf annesinin sözüyle mi sizden vazgeçiyor? Böyle bir karaktersizin arkasından gözyaşı dökmeyi bırakın. Sağlığınıza daha çok zarar vermeyin.
Annesinin hakkı size yaptıkları haksızlıkta bile geçiyordur eminim ki.Benimle evli kaldığı sürece annesi huzur vermezmiş hakkımıda helal etmem sana deyince çok iyi evlat ya bnde kızıp çıktım o evden bir daha öyle kaldı
Bn onun her koşulda yanında oldum durumu kiralık eve çıkıcaktık 2. El eşyaya bile razı geldim ama onu çok gördüler banaGüzelim benim.. Bir sağlık sorunu yüzünden insan eşinden vazgeçer mi? Durum tam tersi olsa sen onu bırakır miydin? Inşallah karsina cok daha iyileri çıkar. Seni cok daha fazla hak eden birileri
Tabi ki en büyük suçlu o bu durumdaBen eşinize daha kılım o yüzden Allah yardımcın olsun
Allahindan bulsun diyorum sadece. Siz nasil insafsizlarin elinden kurtulmussunuz anlayacaksiniz biraz zaman gecip soguyunca. Takili kalmayin ozellikle oturup dusunmeyin siz de ozgur olmaya bakin kendinize yapin bu iyiligi. Siz coook daha iyi biriyle birlikte olun insallah. O ise kimle olursa olsun pardon kimin basini yakarsa yaksin.Benim fiziksel bir rahatsızlığım olduğu için eşimin ailesi beni kabullenemedi yinede bir nikah kıyıp evlenmiştik her günümüzü zehir etti en sonunda ayrıldık
Boşanma davası açıldımı belki barışırsınızBelki okumuşsunuzdur daha önce konularımı ben 4 ay oldu eşimden ayrılalı kayınvalidem karşı, çıkması sonucu eşimde benden vazgeçti tam kavuştum derken ayrıldım çok kızgınım içim öfkeyle dolu geri dönsün istemiyorum, oda dönmüyor zaten ama yinede seviyorum unutamıyorum inanır mısınız Haziran ayından beri Bir günüm ağlamadan geçmedi, aklıma ya uğradığım haksızlıklar geliyor, yada eski eşimle yaşadıklarımız geliyor, gözlerim doluyor tutamıyorum kendimi onu başkasınla düşününce çok kötü oluyorum, korkuyorum birgün onu başkasınla görürsem yada duyarsam diye ama bir yandanda kendi kendime diyorum ki olucak bu kendisi veya ailesi birini bulucak ona bu fikire alış terapiye gidemiyorum durumum yok virüsten dolayı hastaneyede gidemiyorum bulunduğum yerde hasta sayı çok fazla ne yapıcam bilmiyorum kimseyle konuşamıyorum bunları, buraya yazabilirim sadece
@Neyleym hiç canını sıkma bu dünya etme bulma dünyası senin bir engelinden dolayı istemeyenlerin başına daha çok kötü şeyler gelir Allaha havale et o görür cezasınıda verirBenim hasta olmam eşimin çok üstüne gitmişler ayrıl diye oda pes etti
Öyle yapıyorum allaha havale ettim@Neyleym hiç canını sıkma bu dünya etme bulma dünyası senin bir engelinden dolayı istemeyenlerin başına daha çok kötü şeyler gelir Allaha havale et o görür cezasınıda verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?