Nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.456
83
Belki okumuşsunuzdur daha önce konularımı ben 4 ay oldu eşimden ayrılalı kayınvalidem karşı, çıkması sonucu eşimde benden vazgeçti tam kavuştum derken ayrıldım çok kızgınım içim öfkeyle dolu geri dönsün istemiyorum, oda dönmüyor zaten ama yinede seviyorum unutamıyorum inanır mısınız Haziran ayından beri Bir günüm ağlamadan geçmedi, aklıma ya uğradığım haksızlıklar geliyor, yada eski eşimle yaşadıklarımız geliyor, gözlerim doluyor tutamıyorum kendimi onu başkasınla düşününce çok kötü oluyorum, korkuyorum birgün onu başkasınla görürsem yada duyarsam diye ama bir yandanda kendi kendime diyorum ki olucak bu kendisi veya ailesi birini bulucak ona bu fikire alış terapiye gidemiyorum durumum yok virüsten dolayı hastaneyede gidemiyorum bulunduğum yerde hasta sayı çok fazla ne yapıcam bilmiyorum kimseyle konuşamıyorum bunları, buraya yazabilirim sadece

Kayınvalidenizin hangi konudaki karşı çıkışı eşinizi soğuttu sizden? Ben bilmiyorum eski mevzularınızı.

Benim fiziksel bir rahatsızlığım olduğu için eşimin ailesi beni kabullenemedi yinede bir nikah kıyıp evlenmiştik her günümüzü zehir etti en sonunda ayrıldık
İnanmıyorum. Eşiniz evlenene kadar rahatsızlığınızı sorun etmiyor, sırf annesinin sözüyle mi sizden vazgeçiyor? Böyle bir karaktersizin arkasından gözyaşı dökmeyi bırakın. Sağlığınıza daha çok zarar vermeyin.

Benimle evli kaldığı sürece annesi huzur vermezmiş hakkımıda helal etmem sana deyince çok iyi evlat ya bnde kızıp çıktım o evden bir daha öyle kaldı

Güzelim benim.. Bir sağlık sorunu yüzünden insan eşinden vazgeçer mi? Durum tam tersi olsa sen onu bırakır miydin? Inşallah karsina cok daha iyileri çıkar. Seni cok daha fazla hak eden birileri
Bn onun her koşulda yanında oldum durumu kiralık eve çıkıcaktık 2. El eşyaya bile razı geldim ama onu çok gördüler bana

Benim fiziksel bir rahatsızlığım olduğu için eşimin ailesi beni kabullenemedi yinede bir nikah kıyıp evlenmiştik her günümüzü zehir etti en sonunda ayrıldık
Allahindan bulsun diyorum sadece. Siz nasil insafsizlarin elinden kurtulmussunuz anlayacaksiniz biraz zaman gecip soguyunca. Takili kalmayin ozellikle oturup dusunmeyin siz de ozgur olmaya bakin kendinize yapin bu iyiligi. Siz coook daha iyi biriyle birlikte olun insallah. O ise kimle olursa olsun pardon kimin basini yakarsa yaksin.

Boşanma davası açıldımı belki barışırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…