- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Açıldı değişicek bişey yok ikimizin arasında bir sorun yok ki konuşup aşalım ailesi istemiyor oda peki diyor bu saatten sonra zaten hiç olmasın içime sinmezBoşanma davası açıldımı belki barışırsınız
O şerefsizden zaten adam olmazmış..Benim hasta olmam eşimin çok üstüne gitmişler ayrıl diye oda pes etti
İnşallah Rabbime havale ettim hepsiniO şerefsizden zaten adam olmazmış..ay çok sinirlendim.. Sen üzülme.. Seni istemedikleri, yuvana yıktıkları yerden Rabbim sorar onlara.. Yazıklar olsun sinirden ağlayacağım şimdi
En güzelini yaptın canım.. Rabbim kimsenin ahını bırakmaz.İnşallah Rabbime havale ettim hepsini
İnşallah anlarlar birgünBunlar gibi vicdansız insan olmayan varlıklardan Allah kurtarmış seni
Nolursun üzülme
Çok sevileceğin bir ilişki hak ediyorsun
İnşallah hepimizden çok çok mutlu olursun
Başkasıyla olduğunda üzül ama evlendiği kişiye üzül.
Yazık o da böyle insafsız birisi nasip olmuş olacak.
Emin ol o insanlara Allah öyle bir şey verir ki bir gün anlarlar seni ve yaptıkları şeri
2 ay kaldık sadece öncesi, 4 sene sevgili kaldık 1 senede nişanlıNe kadar evli kaldınız peki
Annesiyle çatışmalarınız mı oldu2 ay kaldık sadece öncesi, 4 sene sevgili kaldık 1 senede nişanlı
Esin madem pes edecekti sevgiliyken etseydi ya. Kamburluk tarzi bir sey miydi yanlis mi hatırlıyorum. Seni sebep ne olursa olsun bile bile istedgi halde bunu yapaiyorsa onu bir saniye bile dusunmeBenim hasta olmam eşimin çok üstüne gitmişler ayrıl diye oda pes etti
Hayır kamburluk değil yanlış hatırlıyorsunuzEsin madem pes edecekti sevgiliyken etseydi ya. Kamburluk tarzi bir sey miydi yanlis mi hatırlıyorum. Seni sebep ne olursa olsun bile bile istedgi halde bunu yapaiyorsa onu bir saniye bile dusunme
Evet oldu çünkü onunla oturmak istemedim bir oda içindeAnnesiyle çatışmalarınız mı oldu
Kusura bakma karıştırdım o zaman.Hayır kamburluk değil yanlış hatırlıyorsunuz
En güzelini yapmışsın.Rabbim elbet çıkartır onlardan.Ki şahit oldumda bunaİnşallah Rabbime havale ettim hepsini
Ozaman iyi ki ayrılmışsınızBenim fiziksel bir rahatsızlığım olduğu için eşimin ailesi beni kabullenemedi yinede bir nikah kıyıp evlenmiştik her günümüzü zehir etti en sonunda ayrıldık
Sadaka verin o vicdansızların elinden geç olmadan kurtulmulşsunuz.
Duygusal müzikler dinlemeyin, duygusal filmler izlemeyin. Odağınızı dağıtın. Eğer evdeyseniz Prison Break gibi sezonlarca süren, odağınızı değiştiren diziler izleyebilirsiniz.
Zihniniz size oyun oynuyor. Yeniliği kabullenmek zor. Eskiye dönmek isteyebilirsiniz. Zamanla geçecek. Doğru olanı yapmışsınız. Şu an o evde olsaydınız yine her gün ağlayacaktınız. Üstelik farklı farklı sorunlar için.
Allah yüreğinize ferahlık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?