- 10 Haziran 2020
- 1.341
- 551
- 53
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
İstemediklerini biliyordum ama evlendikten sonra bu kadar sorun yaratıcaklarını sanmadım kabullenirler dedim eşimede çok güvenmiştimAnlamadığım nokta 4 yıl sevgililik döneminde hiç mi patlak vermedi bu insanlar hani eşinin tavırları falan hiç sezmedin mi canım Ana kuzusu olduğunu.. bence şükret baştan böyle olduğuna anası bacısı yöneten adamla evli olacağına bekar kal daha iyi canım bunu yaşayacakmış sun yaşadın hiç takma her şerde bir hayır vardır.
Düşünmüyor malesef yaptıkları ne insanlığa ne müslümanlığı uyuyor kötü biri o aslında oğlunuda sevmiyor anneyim bn deyip hayatına karışıyor 10 sene önce eşi vefat etmiş oğlu liseyi terk edip o zamanda beri annesine bakıyor oğlunu birazda paylaşamıyorYa bu annelik hakki ne cabuk vazgecilecek bir seymiste hemen annelik hakkimdan vazgecerim deniyor.Hic dusunulmuyor ya bu hakla baskasinin hakkina giriyorsam diye...
Ama iste tek basina hayatta kalamayan kadinlarin cocugunun genel bir durumu vardi.Benim bir is arkadasim vardi erkek.Onun da babasi genc yasta olmustu.Annesine inanilmaz bagliydi.Biz de espri yapardik biz bile annemizi senin kadar aramiyoruz diye..Allah‘tan arkadas evlenmedi.Cunku annesinin huyunu o da biliyordu...Bu arada arkadas gercekten cok super bir insandi..Düşünmüyor malesef yaptıkları ne insanlığa ne müslümanlığı uyuyor kötü biri o aslında oğlunuda sevmiyor anneyim bn deyip hayatına karışıyor 10 sene önce eşi vefat etmiş oğlu liseyi terk edip o zamanda beri annesine bakıyor oğlunu birazda paylaşamıyor
Ben zaten evi terk etmiştim baktım eşimde su koyverdi kendi ailem uzaktaydı teyzemin evine gttım annemi aradım tamam gel dedi teyzem ve eşi allah razı olsun onlar getirdi beni ailemin yanınaYa hu bunlar hiç Allah'tan da mı korkmuyorlar,
bir insanı hastalığı yüzünden hor görürken?
Hiç mi demiyorlar Allah'ın gücüne gider de,bizi de sağlıkla imtihan eder diye?
Yanlış kişiye güvenip yola çıkmasınız.
İnşaallah ileride size gerçekten değer verecek insanlarla karşılaşırsınız.Bu cahillerden zaten sizin kendiliğinden kaçmanız gerekirdi bence
İşte bu tür insanlar annesinin rızası dışında hareket edemiyor ne yazık kiAma iste tek basina hayatta kalamayan kadinlarin cocugunun genel bir durumu vardi.Benim bir is arkadasim vardi erkek.Onun da babasi genc yasta olmustu.Annesine inanilmaz bagliydi.Biz de espri yapardik biz bile annemizi senin kadar aramiyoruz diye..Allah‘tan arkadas evlenmedi.Cunku annesinin huyunu o da biliyordu...Bu arada arkadas gercekten cok super bir insandi..
Ayrılmak elbette zor bir süreçtir. Ama siz o erkeğe muhtaç değilsiniz. Kendi fikirleri olmayan, annesinin sözüyle karar veren bir erkek ılerde size dAha neler yapabilirdi. Aksine bence ayrıldığıniz için sevinin.Belki okumuşsunuzdur daha önce konularımı ben 4 ay oldu eşimden ayrılalı kayınvalidem karşı, çıkması sonucu eşimde benden vazgeçti tam kavuştum derken ayrıldım çok kızgınım içim öfkeyle dolu geri dönsün istemiyorum, oda dönmüyor zaten ama yinede seviyorum unutamıyorum inanır mısınız Haziran ayından beri Bir günüm ağlamadan geçmedi, aklıma ya uğradığım haksızlıklar geliyor, yada eski eşimle yaşadıklarımız geliyor, gözlerim doluyor tutamıyorum kendimi onu başkasınla düşününce çok kötü oluyorum, korkuyorum birgün onu başkasınla görürsem yada duyarsam diye ama bir yandanda kendi kendime diyorum ki olucak bu kendisi veya ailesi birini bulucak ona bu fikire alış terapiye gidemiyorum durumum yok virüsten dolayı hastaneyede gidemiyorum bulunduğum yerde hasta sayı çok fazla ne yapıcam bilmiyorum kimseyle konuşamıyorum bunları, buraya yazabilirim sadece
Malesef İstanbul da yaşamıyorumIlerde cocugun oldugunda ayrildiginda daha cok zorlanirdin
Bence yine sukretmelisin esinin nasil karakterde oldugunu erken ogrendin
Anneci olan bir esle omur gecmezdi er yada gec mutlaka patlardin
Elbette ağlayacaksin uzuleceksin daha yaran taze bazen cok kanayacak yavas yavas kabuk baglayacaksin ama zamani var sabred
Eger istanbulda yasiyorsan
153 beyaz masa pdm(psikolojik danisma merkezi) randevu alabilirsin
Bazi belediyelerde ucretsiz olabiliyor arastirin yine derimMalesef İstanbul da yaşamıyorum
Öyle mi teşekkür ederim araştırıcamBazi belediyelerde ucretsiz olabiliyor arastirin yine derim
Öyle tabi inşallah bunuda atlatıcaz allah yardımcınız olsunCanım yaşadıkların zor şeyler seni çok iyi anlıyorum. Ben de zorlu bir süreç içindeyim sürekli ağlıyorum, ama atlatmamız lazım dayanmamız lazım, hayat bize değer vermeyen insanlardan ibaret değil. Biliyorum zor ama öyle, bakın aileniz yanınızda sizin arkanızda en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?