ben gergin uyanırım.
uykusuz kaldıgımdan değil,yorgun oldugumdan da değil. nedenini bilmiyorum ama bazı günler daha daha aşırı sinirli bir şekilde uyanıırım. genelde sinirimi beni uyandıran kişi(canım annem)den alırım. ayılana kadar sinirim geçmez.
Rüya görürken uyandırılırsam hele çok gergin oluyorum .
Herkese merhaba,
Ben uykudan sinirli gergin uyanan biri değilim o yüzden anlamıyorum. biri söyleyebilir mi uykudan gergin uyanan biri karşıdakinin kalbini bilerek mi kırıyor, istemsiz bir davranış mı bu?
Birisi kalbimi acayip kırdı ve uykulu haline mi vermeliyim bilmiyorum..
Herkese merhaba,
Ben uykudan sinirli gergin uyanan biri değilim o yüzden anlamıyorum. biri söyleyebilir mi uykudan gergin uyanan biri karşıdakinin kalbini bilerek mi kırıyor, istemsiz bir davranış mı bu?
Birisi kalbimi acayip kırdı ve uykulu haline mi vermeliyim bilmiyorum..
valla ben kırıyorsam da bilerek kırmıyorum, zaten yeni uyanmışım bir de tantana kaldıramıyorum. günaydın der yüzümü yıkar hazırlanmaya başlarım... özetle bilerek kırmıyordur...
uyanınca da weyy sen küstün mü diye de güldü, ben sinirlenmeyim de kim sinirlensinBende uyandığında çok sevimsiz olanlardanım,evet kırabilir..o çok başka bir halet-i ruhiye
uyanınca da weyy sen küstün mü diye de güldü, ben sinirlenmeyim de kim sinirlensin
Benim içinde en yakın arkadaşım wanttobegeek uyandığında cevresinde olmayın der,taklidimi yapardı :))))
ayy kediler başlı başına mutlu olma sebebiAyy ben hergun çok mutlu uyanıyorum :))
Başımın belası kedılerım çok acıktıklarından benı yalayarak bazen kafama vurarak , bazen saçıımı çekerek , bazende üzerimde tepınerek uyandırıyolar. Onların bu komık hallerı çk hoşuma gıdıyor ve çok mutlu oluyorum.
Aksı uyanan ınsanlar var o yuzden uykulu halıne verebılırsın. Mesela bızım işyerındekı usta sabahları çok suratsız oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?