• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl uyanırsınız?

asend

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
402
281
18
Herkese merhaba,
Ben uykudan sinirli gergin uyanan biri değilim o yüzden anlamıyorum. biri söyleyebilir mi uykudan gergin uyanan biri karşıdakinin kalbini bilerek mi kırıyor, istemsiz bir davranış mı bu?
Birisi kalbimi acayip kırdı ve uykulu haline mi vermeliyim bilmiyorum..

acil cevap almam lazımdı neden taşıdınız :( kimse görmez ki burdan

Ben genelde gergin uyanmam ama bazi sabahlari acayip gergin oluyorum. Ve o sabahlarda biri basimda bidbid konusuyorsa kirici olabiliyorum. Cünkü konusmayi kestirip atiyorum. :(

Bende arada bir bebisimdan dolayi yani uykusuz kaliyorum uykuya doyamadan kalktigimda cok gergin oluyorum biri bişey dese kalbini kurabilirim hiç istemeyerek tabiki.sonra pişman olub Özür diliyorum.

ben gergin uyanırım.
uykusuz kaldıgımdan değil,yorgun oldugumdan da değil. nedenini bilmiyorum ama bazı günler daha daha aşırı sinirli bir şekilde uyanıırım. genelde sinirimi beni uyandıran kişi(canım annem)den alırım. ayılana kadar sinirim geçmez.

Son düzenleme:
benim tanıdığım da mesela aksine gülerek uyanır. ben de mutlu gülerek uyanan insanları anlamam.
ha hayatımda her şey yolunda gergin uyanmamın sebebi yok :)

Rüya görürken uyandırılırsam hele çok gergin oluyorum .

ben gergin uyanırım.
uykusuz kaldıgımdan değil,yorgun oldugumdan da değil. nedenini bilmiyorum ama bazı günler daha daha aşırı sinirli bir şekilde uyanıırım. genelde sinirimi beni uyandıran kişi(canım annem)den alırım. ayılana kadar sinirim geçmez.

Rüya görürken uyandırılırsam hele çok gergin oluyorum .

ya hergün sevdiğim kişiyi uyandırıyorum, kendisi istiyor, uyurken şu saatte uyandır aman diye tembihliyor. Gergin uyandığını biliyorum bana hiçbişey demezdi,, yine kaldır dedi kaldırdım, uyanması gerekti ısrarla kaldırdım, "kızım bi sus annem gibi dikildn başıma" benzeri şeyler yazıp telefonu kapattı. deli oldum ya şimdi kızsam küssem bi dert tepkisiz kalsam bi dert. zoruma da gitti :(

Herkese merhaba,
Ben uykudan sinirli gergin uyanan biri değilim o yüzden anlamıyorum. biri söyleyebilir mi uykudan gergin uyanan biri karşıdakinin kalbini bilerek mi kırıyor, istemsiz bir davranış mı bu?

valla ben kırıyorsam da bilerek kırmıyorum, zaten yeni uyanmışım bir de tantana kaldıramıyorum. günaydın der yüzümü yıkar hazırlanmaya başlarım... özetle bilerek kırmıyordur...

Herkese merhaba,

Bende uyandığında çok sevimsiz olanlardanım,evet kırabilir..o çok başka bir halet-i ruhiye

valla ben kırıyorsam da bilerek kırmıyorum, zaten yeni uyanmışım bir de tantana kaldıramıyorum. günaydın der yüzümü yıkar hazırlanmaya başlarım... özetle bilerek kırmıyordur...

Bende uyandığında çok sevimsiz olanlardanım,evet kırabilir..o çok başka bir halet-i ruhiye
uyanınca da weyy sen küstün mü diye de güldü, ben sinirlenmeyim de kim sinirlensin:KK11:

Benim içinde en yakın arkadaşım wanttobegeek uyandığında cevresinde olmayın der,taklidimi yapardı :))))
:KK16: böyle kabul edecem mecbur napayım :)))) hani bende öyle bi durum olmadığından anlamakta zorlanıyorum, sizden duymak iyi oldu çok sağolun:KK68:

Ayy ben hergun çok mutlu uyanıyorum :))
Başımın belası kedılerım çok acıktıklarından benı yalayarak bazen kafama vurarak , bazen saçıımı çekerek , bazende üzerimde tepınerek uyandırıyolar. Onların bu komık hallerı çk hoşuma gıdıyor ve çok mutlu oluyorum.
Aksı uyanan ınsanlar var o yuzden uykulu halıne verebılırsın. Mesela bızım işyerındekı usta sabahları çok suratsız oluyor :D

Ayy ben hergun çok mutlu uyanıyorum :))
Başımın belası kedılerım çok acıktıklarından benı yalayarak bazen kafama vurarak , bazen saçıımı çekerek , bazende üzerimde tepınerek uyandırıyolar. Onların bu komık hallerı çk hoşuma gıdıyor ve çok mutlu oluyorum.
Aksı uyanan ınsanlar var o yuzden uykulu halıne verebılırsın. Mesela bızım işyerındekı usta sabahları çok suratsız oluyor :KK70:
ayy kediler başlı başına mutlu olma sebebi:KK68:

İstemeden çok kırarım çok vizdanım sızlar bu yüzden...
Sabahları eşim benden korkar :rolleyes:

ben de mutsuz uyanırım mesela. hayatımla ilgili olumsuz ya da üzüldüğüm şeyler varsa sabahları uyanır uyanmaz aklıma gelir. bir de sabah erken uyandığımda kalbimde çarpıntı oluyor.

Back
X