Nasıl uyarmalıyım ?

Bulutumsu7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2016
532
489
103
Merhabalar hanımlar
Oturduğumuz eve taşınalı 5 6 ay oluyo, kiracıyız. Binada şu ana kadar sadece üst komşumla karşılaştım bi merhabamız var o kadar.
Derdim şu; camlarını yıkıyor. Benim camımı ne zaman sildiğimin hiç önemi yok. Bende öyle sürekli cam silemiyorum, okuyorum. Şimdi sömestır diye evdeyim vaktim var, camlarımı sildim miss oldu derken yukardan şarıl şarıl sular akıyor. Sinir oldum.
Yöneticiyle mi görüşmeliyim direk kendisiyle mi bilemedim

Önce kendisiyle konuşun, haklı olan taraf sizsiniz çekinecek bir şey yok hatta geç bile kalmışsınız. Eğer dinlemezse yöneticiye, hala yaptırım uygulanmazsa polise kadar bile gidebilirim. Ben camları silicem temizliycem uğraşıcam üst komşu gelip kafasına göre istediği zaman su dökecek öyle mi yok öyle dünya

siz kendiniz gidip uyarsaniz cok ise yaramayabilir aslinda normali o olsa bile. apartman kulturu diye bir sey var mustakil ev mi orasi da oyle bir sey yapiyor yani cok laf anlayacak biri oldugunu dusunmuyorum. hemen yoneticiye gitmeseniz bile apartman gorevlisi varsa ondan uyari gonderebilirsiniz, yoksa yonetime gidin bence.

üstünüzün üstü de olabilir sonucta, iyi niyetle, bilmeden sikayet ediyor gibi yapabilirsiniz

Bulutumsu7 merhaba..
Camları yıkamak nedir yahu.. Aşağıda yürüyen insanlari düşünmüyorlar mı. Gidin açık açık söyleyin bence. Hala devam ederse yönetici düşünsün.. Tahammül edemiyorum böylr düşüncesiz insanlara..

Kapısına vurun selam verip güzel güzel anlatın. Camlarınızı yıkayarak değil silerek temizlemenizi rica ediyoru mdeyin. Tavrına göre hareket edin. Tekrarlarsa yönetici olmazsa polis. Ceza kesilebiliyor.

Bence direkt yöneticiye söyle. Akli dengesi yeterli seviyede olsaydı bunu düşünüp yapmazdı. Aynı ayarda gördüğü kişiyi anlayacak kapasitede değil gibi görünüyor komşun.

Ust katta oturup cam yikamak nedir nasil bir kafa yapisidir.Bahce katinda otursa istedigi gibi yikasin derim ama bu sekilde cok sacmalik yapmis.Kendisini uyarin anlamazsa yonetime soyleyin.

Camı nasıl yıkayabiliyor ki aklım almadı?
Hortumla su tutsa pencere içeri açılıyor
Kendi evini su götürür zaten.

bence yöneticiye söyleyin direkt, sizin iyi niyetle gidip konuşmanızı hakedip anlayacak biri değil bence, insan nasıl düşünemez alt kata su gideceğini,kendini temizlerken başka birinin evini kirleteceğini,
nasıl bir düşüncesizlik.

Kendisini uyarın.
"Sen cam yıkarken,(cam niye yıkanır ona da aklım ermedi ama) benim camlarım berbat oluyor.Silerek temizleyin." de.
Israrla aynı şeyi yapmaya devam ederse yöneticiye söyleyin.
Ve lütfen apartman adabını bilmeyenler, müstakil evlerde yaşasınlar.

Aynı bizim üstteki,biz en son birbirmize girdik artık.
Sanki ben ona bunu yapmışım gibi,müstakil evde otur en iyisi diyor.
Böyle pişkin malesef bu insanlar.
Yöneticiye gidin,olmadı polise nereye olursa artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…