O senin hayallerin ve beklentilerini karşılayacak davranışlarda bulunmuyorsa eğer ..Sürekli mutsuz olmaktansa vazgeçilir .Biraz canın yanar ve hayat devam eder!Nasıl vazgeçilir bir insandan ...
Bütün hayallerin, umutların ondaysa eğer.
Seni vazgeçmeye mecbur bıraktığı, hayallerini ve umutlarını yerle bir ettiğini seni haketmediğini ve vazgectiginde yeni hayallerinin yeni umutlarinin daha guzel gunlerinin olacağını düşünerek vazgecersinNasıl vazgeçilir bir insandan ...
Hic kimse vazgecilmez degildir. Sakın umutlarini ve hayallerini birine baglayacak kadar gucsuz olma! Senin simdi bir esirden farkin ne soyler misin?Nasıl vazgeçilir bir insandan ...
Ben çok mücadele ettim hep yenildim karşıdaki insandan o mücadeleyi göremediğim için ,o yüzden..Canına tak ettiğinde arkana bakmazsın vazgeçersin bi saniyede.
İçinde kalmışsa bişeyler zor olur tabi.
Birde sudan sebeplerle böyle triplere giren insanlar var onlara diyecek bişey yok. Arabesk seviyolarsa demek..
Siz niye vazgeçiyosunuz acaba?
Doğru, acıtsa da yalnızlık iyidir SanırımHic kimse vazgecilmez degildir. Sakın umutlarini ve hayallerini birine baglayacak kadar gucsuz olma! Senin simdi bir esirden farkin ne soyler misin?
Baslarda acitir belki ama inan bana duzeleceksin.Doğru, acıtsa da yalnızlık iyidir Sanırım
Demek ki seni haketmek için bişey yapmamış. Çok zor olmasa gerek sana değer vermeyen birinden vazgeçmek.Ben çok mücadele ettim hep yenildim karşıdaki insandan o mücadeleyi göremediğim için ,o yüzden..
Ah yumim ah. Uzaktan ilişki , çok nadir görüşüyorsun ,adam ilgisiz , nasıl vazgeçemiyorsun , yılların gidiyor bu adamı düşünmekten .. adamı al karşına konuş
Beynime kabul ettirmem gerek evetKafanizda bitireceksiniz once. Tum olumsuzluklari dusune dusune beyin kabul edecek bu durumu. Bir de bir sure gormezseniz bu kisiyi, oldu bitti iste.
Huzurlu bir yalnizlik, huzur vermeyen bir iliskiden cok ama cok daha guzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?