- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi kalbimparamparca
Sessiz birimi nisanliniz kiskanc olan sizmisinizAa yok ne özrüÖzet geçecek olursam iletişimsizlik, anlayışsızlık, kıskançlık ve bunlarla birlikte benim öfke patlamalarım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sessiz birimi nisanliniz kiskanc olan sizmisinizAa yok ne özrüÖzet geçecek olursam iletişimsizlik, anlayışsızlık, kıskançlık ve bunlarla birlikte benim öfke patlamalarım
![]()
Estetik ile mi vazgeçilmez olacağını sanıyor yoksaHer güne 1 konu
500 CC den bahsediyordu nasıl kasmasin![]()

Denemekte fayda var demiş olabilir.Estetik ile mi vazgeçilmez olacağını sanıyor yoksa![]()
Sakın bana yalan söyleme çünkü inanırımEn çok sevdiğin öldürür seni hacı
Adil yıldırımı çok izlemeyin.+1Vazgeçilmez olmak o kadar da iyi bişey getirmiyor vallahi benim aklıma şu zamanda. Boşverin kimse o kadar takıntılı sevmesin.
İki şartı var benceSoru aslında çok basither ne kadar uygulaması çok zor olsa da
yoksa olunmaz doğulur mu
![]()
Hayır aksine o kıskançlık yapıyor hemde yerli yersizSessiz birimi nisanliniz kiskanc olan sizmisiniz![]()
Kıskanç insan zor evlenince daha çok yorulursun. Kafana yatmıyorsa sürdürme derim sevgi bir süre sonra bitiyor.anlasmak uyum daha çok yürütüyor evlilikleri ..bizdede zor olan taraf benimHayır aksine o kıskançlık yapıyor hemde yerli yersizsevgisinden çok eminim bende çok seviyorum o ayrılığa yanaşmıyor hiçbir zaman ama zamanla birikti bende olur olmaz şeye patliyorum yoruldum artk
Çok seviyorum onuuu iyice düşünmeliyimKıskanç insan zor evlenince daha çok yorulursun. Kafana yatmıyorsa sürdürme derim sevgi bir süre sonra bitiyor.anlasmak uyum daha çok yürütüyor evlilikleri ..bizdede zor olan taraf benim![]()
En doğru kararı verirsiniz umarımÇok seviyorum onuuu iyice düşünmeliyimSiz ne konuda zorsunuz
![]()
Hahahah daha güzel hep heyecanlı ekşınlı geçerEn doğru kararı verirsiniz umarımher konuda ufkunu açık tutabilirsiniz
inat bende çene bende, öfke bende ben bile çekemiyorum kendimi bazen
eşime diyorum nasıl çekiyorsun beni ben o deli halini seviyorum olamaz mı diyor. sende normal değilsin diyorum
![]()