Nasıl yanında olabilirim annemin

Pulmicort_Combivent

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.072
374
123
Arkadaşlar

Babam gezmeden tozmadan geri durmayan dul gibi her yere tek başına giden bir insan. Biraz hani ciddi olmayanlar gibi de biri ayrıca.
Ben kendim şahsen milletin içinde onunla olmaktan rahatsız olurum .

Neyse annemde tam tersi sessiz sakin artık hayattan bıkmış gibi..
Neyse güncel sorunumuza gelecek olursak;
Bina da komsumuzun kızının dugunu var bugun dunde kınasi filan vardı binanın bahçesinde olduğu için gitmiştik biz de bugünde düğünü vardı uzakta bizde de araba yok. Annemde gitmek istiyordu oturur izleriz filan dedi bizim binada da doğru düzgün kimsenin arabası yok iki arabaya dolusup gideceklerdi.

Bizi de çağırdılar gelin görün ki babam annemi götürmedi.
Yani bir gelin gelecekseniz filan dedi gitti annem de bizim giyecek bir şeyimiz mi var filan dedi sonra babam dul yalnız ailesiz gibi gitti millet hep ailesi ile gitti. Annemde ağladı evde. Babam akşam tek başına gider milletin evine yemek filan yer.
Aman yesin zaten beni zerre rahatsız etmiyor milleti de rahatsız ediyorsa cagirmasinlar.
Ben anneme üzülüyorum. Giyecek bir şeyi yok elde olunca al diyorum almıyor.
Babam gidince gitti saçını duzlestirdi filan.
(Ben yeni atandim rabbime şükürler olsun ise başlamayı bekliyorum ise baslayinca annemi nereye isterse oraya goturcem ne giymek isterse onu giydircem Allah izin verirse ne araba ne ev bir şey görmedi yokluk içinde güzel araba alıp tatillere goturcem inşallah)
Ama işte şu an da elim de yok yok!!
Olmadığı için bir de böyle bir durumda ona nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum yardım edin hanımlar

Inşallah uzak bi yere atamışsındır yanlızlık zor diye annenide goturursunde rahat eder kadın

İnanın ki en sonlara kendi yaşadığım yer yazdım ama burası çıktı. Valla her işte bir hayır vardır diyorum kurtulamadim gitti şu memleketten. Ama atandigima sukrediyorum şu kadinin şu dünyada yüzünü guldurecegim Allah izin verirse

Olana kadar sabredin yapacak birşey yok.
Amaan boşver bazı erkekler de böyle işte annem boşver üzmesin seni hiçbir şey bak kızın atandı işe başlayıp maaşımı alayım ilk maaşımla gezip tozup kıyafet alalım analı kızlı falan diyerek biraz olsun içini rahatlat kıyamam anneler candır :)
Ben bi çay koyayım uzatalım ayaklarımızı keyfimize bakalım biz de öp sarıl moralini düzeltmesine yardımcı ol

Yapıyorum hepsini yıllardir. Yillardir teselli ediyorum böyle şükür artık bazı şeyler duzelecek. Ben babamla bir yere zaten gitmek istemiyorum aman aman benden uzak diyorum. O da boşanmış bekar gibi milletin içine karışiyor diyor kendi hep evde filan. Ben ne yapabilirim ki canım anneme

Ne mezunusunuz ? Yazınız ,anlatım şekliniz (Dul gibi, dul gibi) çok irrite edici.

Mezun oluşumun konuyla pek bir alakası yokta babamı ancak bu kelimeyle tarif edebilirim herhalde daha yazacak çok şey varda amacım onu şikayet etmek değil çünkü gerçekten ne kadar şikayet edersem edeyim huylu huyundan vazgeçmez benim amacım ailemi onun hasarindan olabildigince korumak

Bu nasıl bir tabir ya????????

Yani herkes coluguyla cocuguyla gidiyor babam başkalarının arabasiyla colugunu çocuğunu yanına almadan milletle düğüne gidiyor sizce bu doğru mu ? Dogrulugundan geçtim zaten ne yaptığı da kendini bağlar ben annem adına bu konuyu açtım

"Dul gibi" deyip durmuşsunuz, bu çok ayıp bir benzetme.
Bekar gibi desenize. Dul nereden çıktı?

"Dul gibi" deyip durmuşsunuz, bu çok ayıp bir benzetme.
Bekar gibi desenize. Dul nereden çıktı?

Karısı ve çocukları olduğunu tüm komsularimiz biliyorya bu adamın colugu çocuğu nerde hiç yanlarında görmüyoruz dul gibi ortalıkta dolasiyor diyorlardir eminim bunun için öyle soyledim

Karısı ve çocukları olduğunu tüm komsularimiz biliyorya bu adamın colugu çocuğu nerde hiç yanlarında görmüyoruz dul gibi ortalıkta dolasiyor diyorlardir eminim bunun için öyle soyledim
Neden söylediğinizi anladım zaten. Ama yazım şeklinizden aşağılıyormuşsunuz gibi algılanıyor.
Konunuza gelirsem, şuan yapacak bir şey yok. Sonbaharda mı başlayacaksınız işe? O zaman annenize yardım edebilirsiniz. Başlamanıza çok varsa bir iki işe girin ufak tefek kazanın birlikte harcayın diyebilirim. Ben de yeni mezunum işe girmeyi bekliyorum. O zaman aileme de destek olmayı çok istiyorum şimdiden.

Annene çok üzüldüm bazı adamlar böyledir işte eşleri yokmuş gibi yaşarlar. Kafasını dağıtacak birşeyler yapın. Bi iki kıyafet alabilirsiniz taksitle falan mutlu olsun kadın.

Anladım inşallah bir an önce hayırlısıyla iş bulursunuz atanmak istiyorsaniz atanirsiniz saglikciyim ben. Tek istediğim anneme mutlu olabilecegi bir şeyler yapabilmek onun için işi çok istiyordum o günler yaklaştı Allahin izniyle ama insan böyle şeylere üzülüyor

Annene çok üzüldüm bazı adamlar böyledir işte eşleri yokmuş gibi yaşarlar. Kafasını dağıtacak birşeyler yapın. Bi iki kıyafet alabilirsiniz taksitle falan mutlu olsun kadın.

Yapmaya çalışacagim ben diyorum boşver gitsin kendi evde kafa dinle diye de işte kadın üzülüyor millet arkamizdan konusacak diye. Ne diyelim hiçbir şey dengini bulmuyor Rabbim mukafatini anneme nasip etsin öbür dunyada ve böyle kadınlara

Yok özel sektöre girmeyi düşünüyorum şimdilik. Atanmanıza çok sevindim, insanın annesi söz konusu olunca dünyaları sermek istiyor önüne. En güzel şartlarda, en mutlu şekilde yaşasın istiyor :) Bir para kazanalım da merak etmeyin geçer bu günler :)

İnşallah çok teşekkür ederim o günlerin gelmesini beklemekten başka çare yok inşallah ulasabilirsek :)

Dul gibi demek biraz da cahil lafı gibi değil mi sence? Bekar falan desen?
Az kalmış annen huzura ericek inşallah. Annem de hiç gezemezdi ama çok şükür ablam evlenince araba aldı her yere götürmeye çalışıyor. Darısı benim de başıma ben de gezdirmek istiyorum anami

Amin canım inşallah

O zaman bu anlattigima uyan tabir neyse o deyim. Ciddiyetsiz ? Laubali ? Vs hangi tabir uygunsa. Ben ailesi yokmuş gibi takildigindan dolayı millet karısı çocukları öldü herhalde diyorlardir diye öyle dedim. Artık alıştım çok yakinirdim eskiden de ne yapayım elden bir şey gelmez derdim annemleydi işte. Ne güzel anneniz şükür mutluysa insallah Allah o günleri bize de yaşatmayı nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…