Nasıl yaninda olmaliyim?

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.045
4.710
373
Iyi geceler dilerim oncelikle.
Anneannem kanser suphesiyle ameliyat olacak. Pazartesi gunu hastaneye yatiracagiz. Bende pazar gunu onun bu ameliyat stresi atmasi hem korkmamasi icin hemde moral olsun diye birseyler yapmak istiyorum kendisine. Genc ruhlu bir insan onun icin ne yapabilirim ameliyat oncesi bu konuda fikrim yok. Maddi olarak fazla butcem yok acikcasi bu yuzden tikandim birazda. Yardimlarinizi ve dualarinizi esirgemeyin lutfen simdiden tesekkur ederim hepinize

Son düzenleme:
Ne güzel düşünmüşsünüz. Hangi ildesiniz bilmiyorum ama ben böyle bir durumda olsam sinemaya veya tiyatroya gitmek isterdim. Mümkünse komedi. Vakit geçer, kafam dağılırdı.

Güzel haberler alırsınız inşallah.

Ne güzel düşünmüşsünüz. Hangi ildesiniz bilmiyorum ama ben böyle bir durumda olsam sinemaya veya tiyatroya gitmek isterdim. Mümkünse komedi. Vakit geçer, kafam dağılırdı.

Güzel haberler alırsınız inşallah.

Insallah dualariniz icin tesekkur ederim. Aslinda vizyona bakiyim türk komedi filmlerine bayiliyor. Uygun bir saat olursa sinemayi dusunecegim. Sagolun :)

Insallah iyi gecer ve kanser suphesi ortadan kalkar.

Onun zevkine ozel bir sey yapabilirsiniz.
Ne seviyorsa sevdigi sanatcinin konserine gitmek,canli muzige gitmek,sevdigi bir yerde sevdikleriyle yemek gibi bunlar aklima geldi.

Bol bol sohbet etseniz bile iyi gelir. ..
Kafasını dagitsin diye konusuyorum. Biraz daha o gun ozel hissetsin istiyorum sadece.

Insallah iyi gecer ve kanser suphesi ortadan kalkar.

Onun zevkine ozel bir sey yapabilirsiniz.
Ne seviyorsa sevdigi sanatcinin konserine gitmek,canli muzige gitmek,sevdigi bir yerde sevdikleriyle yemek gibi bunlar aklima geldi.

Umarim benim icin cok degerli bir insan. Dualariniz icin tesekkur ederim. Yemek fikrini dusunecegim. Cok tesekkur ederim degerli fikirleriniz icin

Yapmacık olmayan abartısız bir samimiyet ve içtenlik yeterlidir bence
Tez zamanda şifa dilerim

Yapmacık olmayan abartısız bir samimiyet ve içtenlik yeterlidir bence
Tez zamanda şifa dilerim

Ailemden birine nasil yapmacik olabilirki insan sadece guzel bir gun gecirsin istedim. Tesekkur ederim dualariniz icin

Defter büyüklüğünde bir aynaya taç ciz.. Üzerine en iyi anneanne felan yaz..
Birde kurdale al kalınlarından dünyanın en iyi anneannesi yazıp üzerine iğne iplik ile geçebilirsin :KK66:
tam ameliyata girmeden önceki son yarim saatte güzel, komik bir konusma ile kurdeleyi tak aynayı göster.. Gitmeden önceki gün sokakta çiçek satanlardan gül felan al ayni anda gülleri dok bir tanesini de verip yanağından öptün mu tamamdır:halay::halay:

Iyi geceler dilerim oncelikle.
Anneannem kanser suphesiyle ameliyat olacak. Pazartesi gunu hastaneye yatiracagiz. Bende pazar gunu onun bu ameliyat stresi atmasi hem korkmamasi icin hemde moral olsun diye birseyler yapmak istiyorum kendisine. Genc ruhlu bir insan onun icin ne yapabilirim ameliyat oncesi bu konuda fikrim yok. Maddi olarak fazla butcem yok acikcasi bu yuzden tikandim birazda. Yardimlarinizi ve dualarinizi esirgemeyin lutfen simdiden tesekkur ederim hepinize
Eskiden yakın olduğu sevdiği , samimi olduğu bir arkadaşı ve arkadaşları var miydi onlarla görüşüp bir yemek organize edebilirsin ... Bir de sevdiği , orada bulunmaktan memnun olduğu bir mekâna götürebilirsin , ev partisi de olabilir ...
Acil şifalar diliyorum çok geçmiş olsun...!!

Evde sinema geceside yapabilirsiniz kuzenleriniz toplasip pijama partisi havasinda komik hikayeler filan
Bayilit boyle seylere olabilir tesekkur ederim fikriniz icin :)

Defter büyüklüğünde bir aynaya taç ciz.. Üzerine en iyi anneanne felan yaz..
Birde kurdale al kalınlarından dünyanın en iyi anneannesi yazıp üzerine iğne iplik ile geçebilirsin :KK66:
tam ameliyata girmeden önceki son yarim saatte güzel, komik bir konusma ile kurdeleyi tak aynayı göster.. Gitmeden önceki gün sokakta çiçek satanlardan gül felan al ayni anda gülleri dok bir tanesini de verip yanağından öptün mu tamamdır:halay::halay:

Cok orjinal bir fikir bence guzelmis. Basliyim yapmaya :)
Eskiden yakın olduğu sevdiği , samimi olduğu bir arkadaşı ve arkadaşları var miydi onlarla görüşüp bir yemek organize edebilirsin ... Bir de sevdiği , orada bulunmaktan memnun olduğu bir mekâna götürebilirsin , ev partisi de olabilir ...
Acil şifalar diliyorum çok geçmiş olsun...!!

Cok tesekkur ederim dualariniz icin. Cok guzel fikirler trsekkur ederim planlamaya calisacagim :)

Back
X