Nasıl yaparız :/

Ah ah.
Garip ve oldukça tecrübe kazandıran bir anım geldi aklıma.
Lisedeyken,çok yakın arkadaşım(öyle olduğunu sanıyordum) erkek arkadaşıyla tartışma yaşamıştı. Sevgilisiyle benim de tanismisligim sohbet etmişligim var diye ben ve sevgilim bunlar arasında orta yol bulmaya çalışalım dedik.
Önce sevgilim konuştu ve pek müdahil olmak istemedim.
Sonra arkadaşımın sevgilisi,benimle guya sevgilisi hakkında konuşmak adına bana mesajlar atmaya başladı. Kötü bir şey düşünmeden elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım. Baktım 1 gun geçti,2 gün geçti bu çocuk beni sürekli sevgilisi yani arkadaşımla kıyas etmeye başladı,beni öven arkadaşımı yeren kiyaslar.
Sonrasında bu konuşmaları arkadaşıma gosterdigim halde arkadaşım bana inanmadı-sozde en yakın arkadasimdi' ve ben de atkadasligimi bitirdim.
Sonrasında onlar ayrıldılar,arkadaşım benden defalarca özür diledi,kabul etmedim hiçbir şekilde. Eski sevgilisi defalarca helallik istedi benden,etmedim etmem de.
Siz siz olun,bulasmayin hiçbir şekilde.

Matematikcikiz cidden ayıp ypmya çalıştığın sey.çocuk atlrsa mesaja nolcak.iycene bozulcak araları:)hic karışma.matematik bolumumu okuyorsun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…