selam kızlar,
Benden çok az önce doğum yapan arkadaşlarım sürekli dışardalar, iftar yemekleri, gezmeler vs. Bizim kırk 10 gün sonra çıkıyor ama ben bakkala bile gidemeyeceğimi düşünüyorum. Çocuğuma sadece anne sütü veriyorum ve emmesi neredeyse 45 dk, 1 saat sürüyor. Bu normal mi? Bu şekilde insan nereye gidebilir ki? Gündüz zaten iki saatte bir emiyor kimseye burakıp gidemem. Gece uykusu çok küçük olduğu için düzenli değil. Ben de bunaldım evde resmen.. ne yapmalı?
Çıkın gezin.
Avmlerde bebek odaları oluyor zaten.
Ayrıca 45 dk 1 saat aralıksız emmesi tuhaf geldi yorulmuyor mu? Saatte bi emzirin 15 dk süreyle bence.
Emzirme süreniz normal, zamanla azalacak. Şimdiden onun stresini yapmayın :)
Ama ben de ne olursa olsun bir nefes alacağım diyenlerden oldum. Çocuğun emme saatinde dışarı çıkardım, arabada gideceğimiz yere kadar emzirirdim. (30-40 dk genelde )
Gittiğimiz yerde yaklaşık 2 saat emme ihtiyacı olmazdı...
Yada emzirip evden çıkardım, sling kullanıyordum, kendime bağlayıp yürüyüş yapardım 1 saat, bir yerde kahve içerdin o da uyurdu göğsümde :)
Bebeğinizin düzenine göre kendinize böyle zaman ayırabilirsiniz.
Emzirme önlüğü veya sütünü sagip biberona koyarak vermek sana en az 2 saat kazandirir :)
Süt sağmayı bilmiyoruminternetten çok okudum ama yapamıyorum.
Makinen yok mu? Makine kendi sagiyor zaten
Senin sutun az geliyor olabilir mi ,45 dk emen bebek 3 saat aramas bir daha ,
Ayrica doktora ,saglik ocagina vs gitmiyor musunuz bebekle ,
Sut sagma makineniz varsa bi sagip bakin ne kadar sut geliyor ,zaten doymuyorsa mamayi ekleyecek doktor ,bizde de 10 haftalik bir bebek var ,cocuk her yeri gezdi gitmedigimiz yer kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?