Birincisi benim idrakim gayet yerinde,ikincisi hönkürmediğimi kim söyledi?
Çocuklara mama alacağım sütleri bitti, okula gidiyorlarsa okuldan para istiyorlar. Arkadaşında toka gordu onu istiyor. Yeni kıyafet ayakkabı almam gerek. 3-5 ne ararsan kar büyük paralar ayiramazsin belki amaNasıl para biriktirsem mesela?
korkunç ya. şu yüzyılda yaşananlara bakRusya'da yaşamaları bi şeyi değiştirmiyor ki kafa aynı olduktan sonra.oraya da zaten ucra bir köyden gitmişlerdir o aile ve bakış açıları değişmemiştir.konu sahibi için zor yani alışılmış çaresizlik.cesareti yok o yüzden adım atamıyor.
İyi niyetiniz için çok teşekkür ederim!bu hayatı ben seçmedim ben hatta ağladım defalarca babam için beni bu adamlara vermesin ama babaannem ve annem babamın beynini yıkadılar ve sonuç bu.düşünüyorsun ben mutlu muyum “öğrenci yurdu”nda yaşamağa?!bana söylediler 2 evleri var Rusya’da ben güya ayrı yaşayacaktım hatta sayın nişanlım da bana ayrı yaşayacağımızı söylüyordu benim de 19-20 yaşlardayım ne bileyim.o iki çocuğu akrabalarım yakınlarımın çocuk beynimi yıkadıkları için olduğunu söyleyeyim daha derin düşünemiyordum.2 ci çocuğu da onun için istedim ki belki bizi ayırırlar ama bırak 2 ci çocukla beni ayırmalarını,diğeri 2 ci çocuğunu doğuruyor hala aynı evdeyiz.ha şunu da belirteyim o elticik sende de olsa sen de aynısını yaparsın şöyle gıcık bir tipi var.sanki bu herkesten herşeyi çok biliyor ama bildiği hiç bir şey yokİdraki olan kadının öğrenci yurdu gibi evde ne işi var?
İdraki olan kadın mesleği olduğunu iddia ediyor ama çalışmıyor.
İdraki olan kadın sanki çok huzurluymuş gibi çocuk doğuruyor.
Kendinizi kandırmaktan vazgeçerseniz her şey kolaylaşacak ama kendinizin düşmanı yine sizsiniz.
Belki de yaşadığınız hayatı hak ediyorsunuzdur, siz seçtiniz nihayetinde bile isteye.
Belki kaos sizi mutlu ediyordur, birileri tarafından eziklenmek, elti dövmek vs vs.
Ben kendi penceremden bakarak size çıkış yolu sunmaya çalıştım birkaç mesajla ama görünen o ki kişinin önce kendini kurtarmak istemesi lazım söylemekle olmuyor.
Eltiyi tokatlıyor, kocadan dayak yiyor.Elti tokatlayan, anam babam hasta boşanamam diyen, kocadan dayak yiyen, kv yüzünden pantolon bile giyemeyen gibi gibi devam ediyor
Sana nasip o eltiden inşaAllahEltiyi tokatlıyor, kocadan dayak yiyor.
Allahım sen hayırlısını ver
Herkese Selam!bu sefer hakikaten de bir derdim var.şöyle ki karşıdan yaz geliyor ve buraya yazmıştım yeğenimin doğduğunu .Aralık aylarında kayınvalideye “ben Azerbaycan’a gitmek istiyorum”dediğimde “kışın ne işin var orda kp izin vermez” faLan filan lafları.ben de “yazda giderim o zaman”dedim.neyse,arada bana laf atıyor “kp gece gündüz uyumuyor çalışıyor parayı sağa sola harcamak için mi falan filan”.Haziran 15’de kuzenimin düğünü var hem ve ben çok istiyorum orda olmağı,21i de kızımın doğum günü.ben şimdi ne yapayım nasıl gidiş yollarımı açsam acaba ne söylesem de ona da bir laf söylemeseler çok özlüyorum yakınları ana babayı evimi
Ay canımmm çok şükür ki kendini bilen elti var.Sana nasip o eltiden inşaAllah
Yersin bedduayı dicektim yemişsin bileEltiyi tokatlıyor, kocadan dayak yiyor.
Allahım sen hayırlısını ver
Ya öyle oldu. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsınYersin bedduayı dicektim yemişsin bile
Nerden biliyorsun ki ?!Ay canımmm çok şükür ki kendini bilen elti var.
Aminnn aminnnnYa öyle oldu. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın
Beddua gibi niye algılıyorsunuz ki?!madem iyi elti bunu beddua gibi değil de dua gibi algılayınYersin bedduayı dicektim yemişsin bile
Siz Turkiye' yemi gelin geldiniz?Hem eş babası kardeşiyle kafede çalışıyor,tüm parayı da güya babasına veriyor
İyi eltiyse şunu niye beddua gibi algılıyorsun ki ?!Ya öyle oldu. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın
Hayır ben Türk değilim ve Rusya’da yaşayan bir AzeriyimSiz Turkiye' yemi gelin geldiniz?
Oldu canımmmBeddua gibi niye algılıyorsunuz ki?!madem iyi elti bunu beddua gibi değil de dua gibi algılayın
OhaaaaaElti tokatlayan, anam babam hasta boşanamam diyen, kocadan dayak yiyen, kv yüzünden pantolon bile giyemeyen gibi gibi devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?