Nasıl yapsam ✈️

Birincisi benim idrakim gayet yerinde,ikincisi hönkürmediğimi kim söyledi?

İdraki olan kadının öğrenci yurdu gibi evde ne işi var?
İdraki olan kadın mesleği olduğunu iddia ediyor ama çalışmıyor.
İdraki olan kadın sanki çok huzurluymuş gibi çocuk doğuruyor.

Kendinizi kandırmaktan vazgeçerseniz her şey kolaylaşacak ama kendinizin düşmanı yine sizsiniz.

Belki de yaşadığınız hayatı hak ediyorsunuzdur, siz seçtiniz nihayetinde bile isteye.

Belki kaos sizi mutlu ediyordur, birileri tarafından eziklenmek, elti dövmek vs vs.

Ben kendi penceremden bakarak size çıkış yolu sunmaya çalıştım birkaç mesajla ama görünen o ki kişinin önce kendini kurtarmak istemesi lazım söylemekle olmuyor.

Nasıl para biriktirsem mesela?
Çocuklara mama alacağım sütleri bitti, okula gidiyorlarsa okuldan para istiyorlar. Arkadaşında toka gordu onu istiyor. Yeni kıyafet ayakkabı almam gerek. 3-5 ne ararsan kar büyük paralar ayiramazsin belki ama

korkunç ya. şu yüzyılda yaşananlara bak

İyi niyetiniz için çok teşekkür ederim!bu hayatı ben seçmedim ben hatta ağladım defalarca babam için beni bu adamlara vermesin ama babaannem ve annem babamın beynini yıkadılar ve sonuç bu.düşünüyorsun ben mutlu muyum “öğrenci yurdu”nda yaşamağa?!bana söylediler 2 evleri var Rusya’da ben güya ayrı yaşayacaktım hatta sayın nişanlım da bana ayrı yaşayacağımızı söylüyordu benim de 19-20 yaşlardayım ne bileyim.o iki çocuğu akrabalarım yakınlarımın çocuk beynimi yıkadıkları için olduğunu söyleyeyim daha derin düşünemiyordum.2 ci çocuğu da onun için istedim ki belki bizi ayırırlar ama bırak 2 ci çocukla beni ayırmalarını,diğeri 2 ci çocuğunu doğuruyor hala aynı evdeyiz.ha şunu da belirteyim o elticik sende de olsa sen de aynısını yaparsın şöyle gıcık bir tipi var.sanki bu herkesten herşeyi çok biliyor ama bildiği hiç bir şey yok

en son karşıdan boşanma gelmiyor muydu yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…