- 5 Aralık 2022
- 2.291
- 3.829
- 63
Al çocukları git kv ile mi evlisin bu kadar karışıyor kocan nerdeHerkese Selam!bu sefer hakikaten de bir derdim var.şöyle ki karşıdan yaz geliyor ve buraya yazmıştım yeğenimin doğduğunu .Aralık aylarında kayınvalideye “ben Azerbaycan’a gitmek istiyorum”dediğimde “kışın ne işin var orda kp izin vermez” faLan filan lafları.ben de “yazda giderim o zaman”dedim.neyse,arada bana laf atıyor “kp gece gündüz uyumuyor çalışıyor parayı sağa sola harcamak için mi falan filan”.Haziran 15’de kuzenimin düğünü var hem ve ben çok istiyorum orda olmağı,21i de kızımın doğum günü.ben şimdi ne yapayım nasıl gidiş yollarımı açsam acaba ne söylesem de ona da bir laf söylemeseler çok özlüyorum yakınları ana babayı evimi
Ama neden yagggWelcome to nilu's world.
Anlarsın zamanlaAma neden yagggaklim almiyor bu Nasil bir hayat
Evden çalışma imkanın var mı? bı şeyler yapıp satabilirsinNasıl para biriktirsem mesela?
+ Instagram ve YouTube kanalı aç Rusya'daki hayatını anlat Türkiye'de tutar böyle şeylerNasıl para biriktirsem mesela?
En sonunda bundan önceki konularının dert olmadığını itiraf etmene (dert etmemene) sevindim.bu sefer hakikaten de bir derdim var.
IzinOna da izin yok.oriflame işine başlamak istiyorum artık üye oldum
Onada izin yoktur+ Instagram ve YouTube kanalı aç Rusya'daki hayatını anlat Türkiye'de tutar böyle şeylerkanalin büyürse kazancin çok olur
Strestopu olan nicki mi bu? Bahsettiginiz kisi esarp pijama diye aklima geldi ama o da eltiyle bi güzel dövüsmüslerdiElti tokatlayan, anam babam hasta boşanamam diyen, kocadan dayak yiyen, kv yüzünden pantolon bile giyemeyen gibi gibi devam ediyor
Değil. Nilu Rusya'da yaşıyorStrestopu olan nicki mi bu? Bahsettiginiz kisi esarp pijama diye aklima geldi ama o da eltiyle bi güzel dövüsmüslerdi
Kayınpedere neymişki anlamadımHerkese Selam!bu sefer hakikaten de bir derdim var.şöyle ki karşıdan yaz geliyor ve buraya yazmıştım yeğenimin doğduğunu .Aralık aylarında kayınvalideye “ben Azerbaycan’a gitmek istiyorum”dediğimde “kışın ne işin var orda kp izin vermez” faLan filan lafları.ben de “yazda giderim o zaman”dedim.neyse,arada bana laf atıyor “kp gece gündüz uyumuyor çalışıyor parayı sağa sola harcamak için mi falan filan”.Haziran 15’de kuzenimin düğünü var hem ve ben çok istiyorum orda olmağı,21i de kızımın doğum günü.ben şimdi ne yapayım nasıl gidiş yollarımı açsam acaba ne söylesem de ona da bir laf söylemeseler çok özlüyorum yakınları ana babayı evimi
E elti tokatlayacak kadar vasfın varsa neden mılletten ızın alıyorsunkiO elti sende de olursa sen de tokatlarsın ben SANa söyleyim
Sen Gül,gül!Diyecek bir laf bulamıyorum senin gibi insanlara,benim şu durumuma gülüyorsan,o zaman yukarıda kullandığım “insan” sözü için bütün insanlardan özür diliyorumWelcome to nilu's world.
Evin büyüğüKayınpedere neymişki anlamadım
Kimki o elti,hem şu halimin neyine gülüyorsun insan mısınız ?!E elti tokatlayacak kadar vasfın varsa neden mılletten ızın alıyorsunki
Gülecek ne var burda?!sen de çaresiz olursan ne yaşadığımı anlarsın.insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş+ Instagram ve YouTube kanalı aç Rusya'daki hayatını anlat Türkiye'de tutar böyle şeylerkanalin büyürse kazancin çok olur
Yok gibi bir şeyAl çocukları git kv ile mi evlisin bu kadar karışıyor kocan nerde
Söyledim işte oriflame işine başlamak istiyorum bilemiyorumEvden çalışma imkanın var mı? bı şeyler yapıp satabilirsin
Gülenleri Allah ıslah etsinOnada izin yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?