- 15 Ocak 2014
- 5.962
- 5.143
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Engelli raporu varsa maaş alıyordur zatenEngelli raporu ile bağlı olduğunuz Büyükşehir belediyesine gidip başvurun engelli Hizmetleri ve maaşı bağlanır
Başvurmazsan alamazsın maaş bibicim birde engelin derecesi önemliEngelli raporu varsa maaş alıyordur zaten
Evet derece önemli haklısınBaşvurmazsan alamazsın maaş bibicim birde engelin derecesi önemli
Burda kaç konu okuduk migrenim var engelli raporu alabilirmiyim diyeEvet derece önemli haklısınben raporu varsa alıyordur diye düşündüm kimse bırakmaz maaşı çünkü almak için ne kadar uğraştırıyorlar
Burda kaç konu okuduk migrenim var engelli raporu alabilirmiyim diye
Merhaba,Merhaba, durumu çok kötü bir bayan var hasta engelli evi varmış ailesi bunu dolandırıp evini almış krediler falan evinin baya borcu var. Okuması yazması falan yok eşi de hayatta değil. Ben bu kadın nerelere başvurabilirim. Valiliğe falan gitse nasıl yardım ister nasıl bir yol izler bilen arkadaşlar yazarsa bende yardımcı olup kadın için yardım edeceğim.
Allah yardımcınız olsun bibicim çok üzüldüm inşallah şifa olureşimin gece körü ve görme alanı daralması var kör olucaksın diyor doktorlar veya çok az göreceksin eşim alamıyor gene baş vurdu bakalım yüzde 40 verseler yeter diyoruz erken emeklilik için şimdi çalışıyor iyi şükür ama ileride zor olucak şimdi bile gece yürürken zorlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?