Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Madem onu bu hale getirenin kendin olduğunu düşünmeye başladın, açıkça konuş o zaman .. Belki benim de hatalarım oldu ama hepsi seni çok sevdiğimden ve kaybetmek istemeyişimden oldu de .. Yoksa bu böyle nereye kadar gidecek ki ?
Özür dile .. Yine aynı tepkiyi verirse de biraz zaman tanı ona
Umarım ilişkiniz iyileşir .. Ne diyebilirim ki gerçekten kötü ve alışılması zor bir durum ..
umarim...bende hic anlamiyorum zaten...
ilgin icin tesekkür ederim canim...
kadınlar soğuyunca tekrar ısınabiliyor ama erkekler abartıyorda abartıyor.. yok senle konuşmak içimden gelmiyor yok sana olan güvenimi sarstın.. aynısını o yapsaydı abartma derdi sana eminim.. ve erkek bunu yapsa affederiz biz.. canım başka şeylerle ilgilen ve daha arama bakalım napacak.. zaman lazım biraz bu ilişkinin geleceğinin belirlenmesi için..
bende zamana biraktim iste...heyecanla 28 ekimi bekliyorum:) ama ben biliyorum kesin o gün de bi hayal kirikligina ugriycam.
neyse en azindan kendimi o güne odakladim ya bi süre belirleyince insan o günü beklerken vakit geciyo,bende kendimi avutmus oluyorum böylece.
eger dogum günümde de hic bisey yapmazsa mesaj aticam,iyi dileklerin icin tesekkür ederim diycem sadece.sonra da ceksin gitsin hayatimdan.hic düsünmiycem artik onu.
dogum günümü unutmasi beni unutmasi demektir.nasil unutur beni yaa? beni beniiiiii:) o beni unutursa ben onu daha beter unuturum,zaten b12 vitamini eksikligim var,3 gün ilacimi kullanmasam babami bile unuturum:))
saka bi yana kendimi böyle avutuyorum,kendimle dalga gece gece durumun vehametine alisitiriyorum kendimi.biliyorum nasil olsa unutcak beni.bari olayi gözümde büyütmeden yavas yavas kabulleniyim.
dogum günümü unutmasi beni unutmasi demektir.nasil unutur beni yaa? beni beniiiiii:) o beni unutursa ben onu daha beter unuturum,zaten b12 vitamini eksikligim var,3 gün ilacimi kullanmasam babami bile unuturum:)
hiç güleceğim halim yoktu hatta berbat sayılırım ama yazdığını okuyunca çok güldüm:)
çokk benzer şeylleri yaşadım aylar önce sana tavsiye edebileceğim bişeyim yok..ama dua ederim senin için Allah hakkında hayırlısını versin..umarım herşey istediğin gibi olur..
9 ekimde kücük bi tartısmamız oldu baktım facebookta falan ilişkisi yok yapmış bende vicdan muhasebesine başla tek suçlu benmiydim bu ilişkide yazdım o cümleme kızdı ve engelledi facebook hesabından.Bi süre mesaj atmadım sessiz kaldım aradı mesaj attı cevap vermedim cünkü ne zaman cevap versem çok kırıcı konusuyordu en son dün 'sana bi sans daha vermeyi düsünüyorum' yazmıs ve bugün facebooktan tekrar eklemiş üstüne ne zaman geliyorsun buraya falan yazmıs hatta sanırım birazda kıskanclıgı artmıs olarak geldi bana ilişki durumundaki yorumları okudumda sanırım bu sürec onun bensiz yapamayacagını bariz bir sekilde göstermiş biliyorum belki saçma ama facebookta paylaştıkları hosuma gitti sanki ben yokken hep beni düsünmüş gibi.Bi haftadır onunla hiç konusmadım hep keyifsizmis arkadası söyledi yüzü hiç gülmemiş bitti diyen insan asla seninle olmam diyen insan ilk adımı attı hemde ayrılık rüzgarlarını estirirken.Sanırım kararsızlık sonumuz ne olacak tarzındaki düşünceler ve kızgınlık onları böyle yapıyor benim açımdan iyi oldu diyebilirim.Dilerim Allahtan seninde yüzünü güldürcek gelişmeler olur canım umudunu kaybetme.
canimmm cok sevindim senin adinaa
umarim bundan sonra her sey daha güzel olur senin icin.birbirinizin degerini anladiysaniz,yaptiginiz hatalarin farkindaysaniz,bundan sonra her sey daha güzel olucaktir zaten.
birbirinize yeniden sans vermeniz iyi olmus.Allah tamamina erdirsin canim.
benimle ilgili iyi dileklerin icin de cook tesekküür ederim,insallah öyle olur...
sana mutluluklar diliyorum![]()
sagol canım benim darısı basına insallah :)
bizim sorunlarımız 3.kişilerin mudahaleleri bittigi anda dahada güzel olucak diye umuyorum.
Çünkü bunun bi iş arkadası var kız belli ediyo onda gözü oldugunu.
Ve aramızı bozmak için caba harcıyor umarım bozulmaz aramız
hilly'ciğim
sayfa 15'den itibaren tek tek okudum yalnız aklıma takılan şu oldu " sana güvenemem vs re mi " dedi yüzüne karşı?
ya da gece gece okudğumu ben mi anlamıyorum?
şekerim, bu çocuk 9 ekimden beri yazmıyorsa çevresinin de desteğiyle öncelik sırasını değiştirmiş olabilir, seni takip etmesi de hala braktığı yerdesin güvenini görmek, şu an için sensizliğe alışmaya çalışıyor ama eğer ki bunu başaramazsa orada olduğunu bildiği için zarf atacak.
burnun sanırım sürtünmüş çünkü özeleştiri yapmışsın, melek gibi bir insan ise ve bu olasılık var ise tekrar eski haline gelebilir tabi kendisi isterse
şmdi beklemek tabiki zor ama anladığım bu alışma sürecini çok iyi başarıyor, şimdi kendini ona hatırlatmaya başla, face e gir ama kimseyle konuşma hatta çok belli olamaycak bir bahane bul ara mesela ve sadece bu konuyu konus bı de genel sor sankı araızda hıc bır sey yasanmamıs gıbı davran
bu ona senın her seyın ustune bır set cekecek kadar yoruldugunu gosterır ve eger kı sensızlık denemelerı basarısızsa gelebılır
face de paylastıklarına yorum yapabılırsın gayet dostane
ve ıkınıze aıt bır konu konusursa eger yaptıgın ozelestırıyı gorup yanlıslarını buldugunu soyleyebılırsın ama bu girizgâh muhakkak doğal bir sebepten olmalı
28 ekim doğumgünün eğer dostunsa ve sana değer veriyorsa içinde bir kırıntı kaldıysa bunu değerlendirecektır. eğer bu olursa eskı defterlerı acma ve yenı bır baslangıc yap konusmak ısterse sustur ve hatamı bılıyorum dersın
tabı bu son surecte olabılecek bır durum
sımdı ıse sık sık kendını hatırlatacak hareketlerde bulun bos bırakma burunun dıbınde ol kendıyle basbasa kalmasın
nacızane fıkırlerım bu
aslinda cok haklisin.ben her ne kadar onu geri istesem de suan bi cok seye alismis durumdayim.belki o da giderek alisiyo ama buna ragmen ben artik hic bisey yapmak istemiyorum.cünkü ben o kadar cok aradim agladim ugrastim ki artik benim zayif bi insan oldugumu düsünmeye basladi.en son 9 ekimde hediye konusundan dolayi mesajlastik.bana pahali bir hediye almisti.kuzeni bana sevgilimin annesinin o hediyeyi herkese anlattigini söyledi benim de sinirlerim bozuldu o yüzden mesaj attim ona.ben bu hediyenin bende kalmasini istemiyorum geri göndermek istiyorum dedim bununla ilgili biraz mesajlastik.sunu söyledinu sana söyleyenler seni cekemeyenler,baskalarinin agziyla konusma bana,biraz güclü ol...yani zayif oldugumu düsünüyo artik.
o yüzden ona yeniden güclü biri oldugumu göstermem lazim.simdi arasam ya da biseyler yapsam yine dayanamadi aradi diyecek biliyorumama yokluguma alismasini da istemiyorum.face de sitemli biseyler paylasmak da cok acizlikmis gibi geliyo bana. napicam hic bilmiyorum
![]()
TAMAM sekerım madem aradın sordun ve bunu acızlık olarak yaftaladı yeter bır harekette bulunma artık, sadece devamlı gozunun onunde ol.
hediye konusunda gecmıste yasadıgın bu durum hos degıl ınsanların agzı ıle hareket etmemenı soylemesı yanlıs degıl ama uslub hatalı
anladıgımkadarı ıle kendını ıspat etmek ıstemıssın ve cırpındıkca batmıtsın ama karsı taraf bu cabanı gormek ıstemezse sen ıstedıgın kadar gozune sokmaya calıs ve su an onun kapısı sana kapalı
hayatım en ıyısı bıraz zaman ver sadece hayatının yolunda oldugunu ve devam ettıgını ılet ıletısıme gecme kabak tadı verır sıkıcı olursun
ck zor bılıyorum sadece su an aklım agelen ortak tanıdıklarınız ıle bır aktıvıte yapmak yan yana gelmek ıcın