en fazla 2 hafta soğuk kaldık zaten konuşa konuşa bi anda aşkım diyo tabi deynce sevnyo insan oda biliyo sevndiğimi diğer msjnda demyo çakal.onu güldürmeye çalışıyom faln ortam yumuşasın baktım olmuyo geri çekiiyom bu kadar dayanabldn demk faln die kendi atıyo bellki gözü telde msj beklyo gelmynce dayanamayıp laf atıyo öle öle düzelyo yani.sen hiç dedn mi ne yapmaya çalışıyon böle nereye kadr gitcek falan ama ayrılmak isteyn kişi kendini savunmaya kalkmaz die düşünüyorum söledysem söledim nolcak falan der.braz geri çek istersn bakalm napcak msj atcak mı
tek söyledigi seni seviyorum ama artik bende bi rahatlik var sürekli mesajlasmaya felan gerek yok diyo.
ki normalde dakika da 5 mesaj atan biridir kendisi.
sorun mesaj atmamasi da degil mantikli düsününce söylediklerinde hakli ama o normalde bu sekilde düsünebilecek biri degil.
bu rahatlik konusu da beni sinir ediyo ama üzerine gitmemeye calisiyorum. sadece birbirimize günaydin ve gece de iyi geceler yaziyoruz. onun disinda gün icerisinde en fazla bi kac defa napiyosun diye soruyorum ya da o soruyo.ya da bisey yapicaksa onu yaziyo disari cikiyorum falan filan gibi,bende o yazarsa cevap veriyorum.
ne yapmaya calistigini da acikca konusmayi defalarca denedim ama hep kisa cevaplar veriyo. mesela sen bu sekilde mutlu musun diyorum evet diyo.peki bi iliskide sadece tek tarafin mutlu olmasi yeterli midir sence diyorum bilmem diyo.ben mutlu olamiyorum bu senin icin bisey ifade ediyo mu diyorum bilmem diyo.sinir krizi geciriyorum resmen.
en son dün aksam bi konu yüzünden tartistik. eski erkek arkadasimi az cok biliyo,ortak tanidiklarimiz oldugunu da biliyo.hafta sonu bi yere gidicem ve eski erkek arkadasimla ortak tanidiklarimizin oldugu bi yer ama eminim ki onunla karsilasmiycaz.karsilasicak olsak zaten gitmem.
kendisine de gitmem gerektigini söyledim ve konuyu rahatliga getirip belki dize getiririm dedim ama yine olmadi. hafta sonu oraya gitmiyceksin dedi.bende dedim ki söz verdim gelemem diyemem.
gidersen o cocukla görüsmek istedigini düsünürüm dedi. öyle bi niyetim yok ama sen öyle algiliyosan yapicak bisey yok dedim. hem isine gelince rahat olalim diyosun ama isine gelmeyince isime karisiyosun dedim. beni arayip sordugun yok ben aramasam aklina bile gelmiyorum bunun rahatlikla ilgisi yok bu düpedüz umursamazlik dedim. beni hic umursadigin yok dedim. bende daha 24 yasindayim ve hayatimin en güzel dönemlerini yasamam gerekirken su yasadiklarima bak mutlu olmak dogru düzgün bi iliski istemek benim de hakkim dedim. hem beni mutsuz ediyosun hem de isine gelmeyen bisey olunca gitmiyceksin diyosun kusura bakma da ne hakla?? yazdim.
hala ben seni ilgisiz birakmiyorum kuruntu yapma diyebiliyo.
bende dedim ki en son beni ne zaman kendi isteginle aradin en son ne zaman buraya geldin ya da ne zaman gelmeyi düsünüyosun neyinim ben senin ? bundan sonra ne sana bitti diycem ne de söyledigini yapicam nasil mutlu oluyosam öyle davranicam yazdim. sen bana dogru düzdün davran bana sevgilim oldugunu hissettir bende seni üzecek bisey yapmiyim yazdim. bundan sonra böyle yazdim.
bu söylediklerin onunla görüsmek istedigini gösteriyo ve ben sana daha hic bisey demiyorum yazdi. bende himmm yazdim. cünkü o da hep ben önemli seyler yazinca umursamayip himm yaziyo hep.
daha da bisey yazmadi bende yazmadim bu saat oldu hic ses yok.