nasil yeniden eskisi gibi olabiliriz? yardima ihtiyacim var :((

gazan mübarek olsun şekerim
bizler senin yanıdayız, soğukkanlı olman her şeyi lehine çevirir
allah gönlüne göre versin hayırlısı olsun : )))

bu arada niye nişnlı dedim inan ben de anlamadım
hakikaten Allah söyletti galiba : )

amin canim Allah hepimizin gönlüne göre versin insallah...

ben savasla ilgili ayrintilari gelisme oldukca aktaricam sizlere:))

simdilik ortam sakin,düsman muhtemelen pusuda:)

bu arada parola basak:))

canım bizde durum sessizlik..ama ben sessizleştikçe merakı artıyor facebookta çok sık takılan bi insandı şimdilerde girmiyo desem yeridir bende girmiyorum bi haftadır sırf merak etsin diye çünkü beni takip ediyordu önceden dısarıya cıkar arkadaslarıyla takılırdı haberini aldım eve kapanmış.erkekleri çözmek çok zor.amaç cezalandırmak ama ortada yenilir yutulur cinsinden büyük bi hatamız yok anlamadım gitti.

canım bizde durum sessizlik..ama ben sessizleştikçe merakı artıyor facebookta çok sık takılan bi insandı şimdilerde girmiyo desem yeridir bende girmiyorum bi haftadır sırf merak etsin diye çünkü beni takip ediyordu önceden dısarıya cıkar arkadaslarıyla takılırdı haberini aldım eve kapanmış.erkekleri çözmek çok zor.amaç cezalandırmak ama ortada yenilir yutulur cinsinden büyük bi hatamız yok anlamadım gitti.

kendilerince bi tavirlara giriyolar ama anlamak cok zor gercekten.bi tanesi de cikip adam gibi sunu hissediyorum böyle düsünüyorum demiyo ki bizde ne yapacagimizi bilelim.

bende senin gibi sessiz kaliyorum artik,sifremi de degistirdim.tabi o da bos durmadi degistirdi.cok degisik bi sürece girdik bakalim sonumuz hayirli olur insallah...

sizin de en kisa zamanda cözülür insallah canim

bence bunlar hep mesafeden oluyor.. yanyana olsanız aslında bunlar ne kadarda saçma gelir size.. sorun olarak bile görmezdiniz.. bi görüşseniz herşey düzelebilir..

bence bunlar hep mesafeden oluyor.. yanyana olsanız aslında bunlar ne kadarda saçma gelir size.. sorun olarak bile görmezdiniz.. bi görüşseniz herşey düzelebilir..

evet zaten ayni sehirde yasiyo olsak evlilik acisindan da problem yasamiycaktik belki.

ama suan bu durumdayken görüsmeye gelmez ki...:(((

erkekler kızlara oranla daha acımasız ben umudumu kaybettim ..
onun bi ara kontörü yoktu gidip attırmıştım. gecenin üçünde parasını vereyim yarın diye mesaj atmıs bende sabah cevap vermedim çünkü parayı almak istemedim hey kime diyorum ben diye mesaj atmış. bende yüzümü görmek istemiyosan git dedim ihtiyacı olana ver o parayı ben istemiyorum tamam dedi . sonra kendinden nefret ettirmeye devam et yazmış bende ona sunu söyledim sussamda nefret ediyosun konussamda ben napayım dedim istemiyorum bitti artık dedi baskasına falan mı aşık oldun bi insan kıskandık kısıtladık diye bu kadar cok nefret etmez ortada ihanet yok yalan yok dedim kendini iyi tanıttın sıktın bunalttın dedi ve mesajın devamı gelmedi.. Ama ahım var bana yaptıklarının yanında rahat bir gün yüzü bile görmesin.

erkekler kızlara oranla daha acımasız ben umudumu kaybettim ..
onun bi ara kontörü yoktu gidip attırmıştım. gecenin üçünde parasını vereyim yarın diye mesaj atmıs bende sabah cevap vermedim çünkü parayı almak istemedim hey kime diyorum ben diye mesaj atmış. bende yüzümü görmek istemiyosan git dedim ihtiyacı olana ver o parayı ben istemiyorum tamam dedi . sonra kendinden nefret ettirmeye devam et yazmış bende ona sunu söyledim sussamda nefret ediyosun konussamda ben napayım dedim istemiyorum bitti artık dedi baskasına falan mı aşık oldun bi insan kıskandık kısıtladık diye bu kadar cok nefret etmez ortada ihanet yok yalan yok dedim kendini iyi tanıttın sıktın bunalttın dedi ve mesajın devamı gelmedi.. Ama ahım var bana yaptıklarının yanında rahat bir gün yüzü bile görmesin.

canim benim,senin ki en azindan acik davraniyor belirsizlik yok.bitti istemiyorum demis gitmis. benim ki onu da yapmiyor hep bir belirsizlik,sürümceme de kaldi her sey...ama gercekten de söyledigin gibi bizim en tas kalplimiz bile onlardan daha duygusaldir.hic bisey hissetmedigimiz bi insana karsi bile üzmemek icin yakin davraniriz kiramayiz ama onlar yillarca sevgili olduklari insanlara bile bir yabanci gibi davranabiliyolar.

ama sen yine de ah etme bosver Allah a havale et canim.ben ne zaman bir haksizliga ugradigimda ayni sekilde öfkeyle karsilik versem hep zararli ben olurum.ama ne zaman susup Allah a havale etsem sabirla beklesem sonra gülen ben olurum.bu hep böyle olmustur.

sen de icini ferah tut,bekle bakalim zamanla kim bilir neler olacak...

sen elinden geleni yaptıysan için rahat olsun.. tamam kendimizden ödün vermeliyiz ilişki için ama o da bir yere kadar.. (ödün vermekten kastımda emek vermek..)

haklisin canim.elimden geleni yaptigima inaniyorum,o da inkar edemez bunu.inkar ederse de kendisi bilir benim icim rahat kendi adima.
bundan sonrasini bekleyip görücez...hayirlisi olsun insallah...

2 gün oldu hala ses yok :((

acaba pes ettigim icin onu hakli mi cikarmis oldum?

zaten bana olan güvenini kaybettigi icin geri cekilmisti,simdi bende pes edince evet hakliymisim diye düsünmüs müdür?

Allahim ne yapsam sonra pisman oluyorum,kararsiz kaliyorum yanlis mi yaptim diye...

ne düsündügünü bi söylese de bende artik ne yapacagima karar versem yaa deliricem

2 gün oldu hala ses yok :((

acaba pes ettigim icin onu hakli mi cikarmis oldum?

zaten bana olan güvenini kaybettigi icin geri cekilmisti,simdi bende pes edince evet hakliymisim diye düsünmüs müdür?

Allahim ne yapsam sonra pisman oluyorum,kararsiz kaliyorum yanlis mi yaptim diye...

ne düsündügünü bi söylese de bende artik ne yapacagima karar versem yaa deliricem

bu isi netlestirmeniz lazim artik ya böyle sevgililik mi olur ??
ayrildiysanizda tamamen ayrilin yani ümit filan kalmasin,
ama böylede iliski olmaz, oturun konusun,
ayrica bi sifreni degistirdin diye hemen güvenini kaybedecekse yürüsün gitsin :47:

Canım gerçekten zor bir durum seninkisi .. Ama sen bitirsen de ben bitirmem diyormuş bunu söylediğine göre bence soğuma falan olmamış onda yani içinde sana karşı birşeyler olmasa, unutsa neden ayrılmasın ki ? Ayrıca seni gözden çıkarmış olsa da ayrılırdı çoktan. Bence hala birşeyler var .. ( Yalnız ben sadece ilk yazıyı okudum ondan sonrasını okumadım kaçırdığım bir şey olduysa kusura bakma canım )

Canım gerçekten zor bir durum seninkisi .. Ama sen bitirsen de ben bitirmem diyormuş bunu söylediğine göre bence soğuma falan olmamış onda yani içinde sana karşı birşeyler olmasa, unutsa neden ayrılmasın ki ? Ayrıca seni gözden çıkarmış olsa da ayrılırdı çoktan. Bence hala birşeyler var .. ( Yalnız ben sadece ilk yazıyı okudum ondan sonrasını okumadım kaçırdığım bir şey olduysa kusura bakma canım )

arada bazi mesajlasmalarimiz vardi onlari paylasmistim. ben arayip sormazsam hic bi sekilde merak edip aramiyo mesaj atmiyo.ben yazinca da tek kelimelik cevaplar veriyodu.en son face sifremi degistirdim diye mesaj atti bende bundan sonra böyle dedim.bunun üzerine o da sifresini degistirdi ve iki gün oldu.o günden beri ne o bisey yazdi ne de ben.facede de hep cevrim disiyim hic bisey paylasmiyorum beni merak etsin diye.o da ayni sekilde hic bisey yapmiyo sadece birilerinin baglantilarini begeniyo o kadar.

bitirmemesinin sebebine gelince sanirim sorumluluk almak istemiyo.cünkü seven insan bu kadar tepkisiz kalamazdi,en azindan biraz kaybetme korkusu olurdu diye düsünüyorum.sadece bitti demeye dili varmiyo,kendine yakistiramiyo.halbuki bu yaptigi daha cirkin.

arada bazi mesajlasmalarimiz vardi onlari paylasmistim. ben arayip sormazsam hic bi sekilde merak edip aramiyo mesaj atmiyo.ben yazinca da tek kelimelik cevaplar veriyodu.en son face sifremi degistirdim diye mesaj atti bende bundan sonra böyle dedim.bunun üzerine o da sifresini degistirdi ve iki gün oldu.o günden beri ne o bisey yazdi ne de ben.facede de hep cevrim disiyim hic bisey paylasmiyorum beni merak etsin diye.o da ayni sekilde hic bisey yapmiyo sadece birilerinin baglantilarini begeniyo o kadar.

bitirmemesinin sebebine gelince sanirim sorumluluk almak istemiyo.cünkü seven insan bu kadar tepkisiz kalamazdi,en azindan biraz kaybetme korkusu olurdu diye düsünüyorum.sadece bitti demeye dili varmiyo,kendine yakistiramiyo.halbuki bu yaptigi daha cirkin.

Anladım.. o zaman sende ona inadına davranacaksın mecburen .. Ayrıca özür dilemesi gerekiyor bence ve özür dilemeyi bilmeyen, seni üzen biriyle daha ne kadar sürdürebilirsin ki ? Bence 1 haftacık daha bekle yine aynen devam ederse bitir derim ben ..

Anladım.. o zaman sende ona inadına davranacaksın mecburen .. Ayrıca özür dilemesi gerekiyor bence ve özür dilemeyi bilmeyen, seni üzen biriyle daha ne kadar sürdürebilirsin ki ? Bence 1 haftacık daha bekle yine aynen devam ederse bitir derim ben ..

bi bitirebilsem...
bakalim zamanla neler olucak.28 ekim benim dogum günüm,ümitlenmek istemiyorum ama belki o zaman bi gelisme olur diye düsünmekten de alamiyorum kendimi.ama o zaman bi mesaj bile atmazsa cok büyük bi hayal kirikligi olucak benim icin.ve anliycam ki artik böyle sürdürmenin bi anlami yok

bi bitirebilsem...
bakalim zamanla neler olucak.28 ekim benim dogum günüm,ümitlenmek istemiyorum ama belki o zaman bi gelisme olur diye düsünmekten de alamiyorum kendimi.ama o zaman bi mesaj bile atmazsa cok büyük bi hayal kirikligi olucak benim icin.ve anliycam ki artik böyle sürdürmenin bi anlami yok

Hımm, o zaman 28 Ekime kadar bekle eğer seni mutlu etmek için hiçbir girişimde bulunmazsa kesin bitir .. Ama kendini de üzme kaç yaşındasın bilmiyorum ama eminim çok gençsin, karşına daha kimler kimler çıkacak bak gör sen :)

Hımm, o zaman 28 Ekime kadar bekle eğer seni mutlu etmek için hiçbir girişimde bulunmazsa kesin bitir .. Ama kendini de üzme kaç yaşındasın bilmiyorum ama eminim çok gençsin, karşına daha kimler kimler çıkacak bak gör sen :)

24 yasindayim...belki karsima baskalari cikicak ama ben onu istiyorum:((

her seyiyle tam istedigim gibi biriydi,kisiligi,tavirlari,dis görünüse cok fazla önem vermem ama bi esmer takintim vardir o bile tamamdi yani:)

sadece zaman zaman üzerime gelirdi bende blöf yapmak amaciyla bitti artik sen bu huyundan vazgecene kadar görüsmiycem seninle diyodum.bi kac gün sonra her sey normale dönüyodu.düzeliyodu istemedigim seyleri yapmiyodu.simdi onsuz kalinca düsünüyorum da ben abartmisim aslinda onun üzerime gelmesinin sebebi benim hep taviz vermeyen bi yapim olmasi.mesela ben bugün disari cikicam dedigimde napicaksin demek yerine direk kiminle cikicaksin diyodu bende sinir oluyodum.ikinci bi sevgilim olmadigina göre arkadaslarimla cikicam sonucta.ya da ailemle.bunu bana neden soruyo ki bana güvenmiyo mu diye düsünüp ona tepki gösteriyodum.direk bunu sordugun icin kiminle cikicagimi söylemiycem sana diyodum.belki de ilk sorusu kiminle cikicaksin yerine napicaksin olsaydi ona da bi kulp bulucaktim.neden bilmiyorum ama bana soru sordugunda sanki bilincaltimdaki bi mekanizma devreye girip ters tepki yapiyodu sürekli.

haliyle onda da süphe uyaniyodu belki.karsisinda sürekli kacamak cevaplar veren bi insan var.o bana aynisini yapsa ben 2.5 yil degil 1 gün bile dayanamaz,yine burda sizlere dert anlatirken bulurdum kendimi.iste ben bunlari o zamanlar neden düsünemedim bunu anlamiyorum.her seyi kendi ellerimle mahvettim.melek gibi anlayisli,ilgili,sevgili her seyiyle beni mutlu etmek icin cirpinan bi insani tas kalpli,umursamaz,ilgisiz birine cevirdim...

ama nerden bilebilirdim ki böyle olacagini.onu cok seviyorum ben.eger bi kez daha yeniden eskisi gibi olabilme sansimiz olsa bi daha asla ayni hatalari yapmam.baska anlasamadigimiz bisey de yoktu zaten.

bi baskasiyla yeniden baslama ihtimalini bile göze alamiyorum.her seye yeniden baslamak,yeni birini tanimaya calismak,ayni seyler hissedebilmek cok zor.eminim ki her kes ayni seyleri yasiyo,muhtemelen bende yasiycam ama suan bunlari düsünmek bile cok zor geliyo...

tek istegim onunla eskisi gibi olabilmek...

Back
X