Babana deseydin : sen beni böyle öz güvenimi kırarak yetiştirmeseydin böyle olmazdım diye.
Aklina eseni o an yap.
bana da öyle diyorlardı. Sen yapamazsın edemezsin filan diye . Şehir dışında üniversite kazandım ki biliyorum akılları da kaldı ben orada yapamam diye ama hiç bir sorun olmadı. Şimdi bana güveniyorlar yani demem o ki sen o şeyi yapıp kendini kanıtlamadan inanmaları zor
Ayrıca yırtıktık hiç hoş bir şey değil. Özgüvenli ol. Ama o da ölçülü. NaZik. Kültürlü, dışa dönük ol. İnsanları dinle, anlamayı çalış. Dünya vatandaşı ol. Babanı takma.
Yırtık olmaya ne hacet..
Hanım hanım sosyal olunamıyor muymuş..
Kaç yaşındasın?
Ben bu tür soruları orta okul lisede soruyordum. Yaşım gereği bir kimlik arayışları, ben kimim, nasıl biri olmam lazım, böyle nasıl olurum, vs.
Ayrıyeten, yırtık olunmaz, yırtık doğulur diye düşünüyorum.
emin ol bizimkilerin de tabuları var mesela yurt dışına hala beni yollamazlar çünkü henüz tam kanıtlamadım onların gözün de ama ben şehir dışında kendi ayaklarımın üzerinde durduğumu görünce onlarda anlayacak. yapabileceğin görevler üstlen. korkma çekinme azimli ol ve atılgan olKendimi onların gozunde nasil kanıtlamış sayilabilirim bilmiyorum. Tabuları var.
Yırtık Neki yani vahşi gibi bişeymi bu ?
emin ol bizimkilerin de tabuları var mesela yurt dışına hala beni yollamazlar çünkü henüz tam kanıtlamadım onların gözün de ama ben şehir dışında kendi ayaklarımın üzerinde durduğumu görünce onlarda anlayacak. yapabileceğin görevler üstlen. korkma çekinme azimli ol ve atılgan ol
böyle olursan tabiki sana güvenmezler daha sen kendine güvenmiyorsun ki. babanla çekinmeden konuş ( terbiye sınırlarını aşmadan kendini savun , ezilme karşısın da ) çalışıyor musun mesela? çalışmıyorsan iş bul çalış part time olsa da kendi paranı kendin kazan. ailenden bir şeyler ummaAma nasıl? Guvenim kalmadi icime kapandim iyice
böyle olursan tabiki sana güvenmezler daha sen kendine güvenmiyorsun ki. babanla çekinmeden konuş ( terbiye sınırlarını aşmadan kendini savun , ezilme karşısın da ) çalışıyor musun mesela? çalışmıyorsan iş bul çalış part time olsa da kendi paranı kendin kazan. ailenden bir şeyler umma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?