Nasıl yırtık biri olabilirim?

Yirtilik?
Ne talihsiz bir kelime. Sevmem.
Ona istersen uyanik, gozu acik, hakkini yedirmeyen vs diyelim. Ne dersin?

Vala ben babamın yapamazsın dediği her şeyi inat edip yaparak hayatımı ilerlettim seni hiç mi kamçılamıyor sözleri tam tersi hırslanmalısın

Vala ben babamın yapamazsın dediği her şeyi inat edip yaparak hayatımı ilerlettim seni hiç mi kamçılamıyor sözleri tam tersi hırslanmalısın

Beni tam tersi ailemden soğutuyor. Insanlardan soğudum. Surekli kuzenimle karsilastirma pesindeler. Bazen madem sevmiyorsunuz susun diyorum. Bildiğin memnun degiller benden. Kuzenimden nefret ettirmek uzereler. Ki kızın hic suçu yok :)

Sen iyiniyetinden vazgeçme boşver kimse mükemmel olmadığı gibi anne babalar da mükemmel değil işte ki bu yüzden özgüvenin eksilmemeli kendi hayallerini gerçekleştirmek için çabalamaya devam etmelisin

Bu yapi meselesi canim yirtiklik tamamen yapi meselesi.... Yirtikligi da cirkeflikle karistirma , benim bahsettigim yirtiklik sadece olumlu disadönüklük icine kapanik olmamak aktif olmak kendini ifade edebilme özgürlüğü...

Bende her ortamda rahatim kimseden cekinmem hakliysam hakkimi feristahi gelse savunur asla susmam... Bu devirde sessiz oldunmu eziyorlar eziliyorsun ve sonunda da üzülüyorsun...

En basit örnegi eltim sessizdir bir sey yapacagi zaman esine soyler ona yaptirir ama ben oyle seye ihtiyac duymam kendi isimi kendim yaparim bir sey oldugunda lafimi esirgemem dogruyu yanlisi birisinin yuzune karsi söylerim aciklarim... Her zaman eltimin arkasindan konusulmustur zavalli kizin dedikodusunu bile yapiyorlar kocasini sisiriyo şöyle böyle diye , benim arkamdan konusmaya cesaret edemiyorlar cunku gizem biliyorlarki susmaz hakkini savunur dedikoduya hic tahammül edemez...

Sessiz olma ezilirsin çirkefte olma dışlanırsın... Kararini bul bu senin elinde...

Bi insana 40 kere aynı şeyi söylersen kendini öyle sanır tabi ki.

Yırtık olmana gerek yok.Bence çok dışa dönük olmana da gerek yok.Eğer bir şey mi yapmak istiyorsun sadece olana kadar uğraş, elinden geleni yap.İnsanların laflarına bu kadar dikkat etme.

Ayni ben. canim malesef yapi meselesi ben kucuklugumden beri boyle uyanik, yirtik biri asla olamadim ve olamamda. Bence bu yapi meselesi sonradan olunabilecek birsey degil. Olsa olsa daha girisken olursun is hayatinda acilirsin (suan boyleyim) ama iste o yirtik dedigimiz tabirde olunmuyor o yapisal.

Iste guzel bi ornek verdin. Yirtik olmasakta uyanik olmak zorundayiz. Ben ayni eltiniz gibiyim ve annem surekli boyle olursan rezil olursun der durur...

Bizim buralarda yırtık gızlara ... derler

Yırtıldı içten gelen her halde. Bende olmak istiyorum ama olamıyorum . Ailem her zaman ayıp kızım günah dediler icinekapanik oldum

Git wallaha, imkanim varsa hayatin degisir belli ozguvenli bile olursun kimbilir.

Iste guzel bi ornek verdin. Yirtik olmasakta uyanik olmak zorundayiz. Ben ayni eltiniz gibiyim ve annem surekli boyle olursan rezil olursun der durur...

Rezil olmak degil belki ama göz göre göre eziyorlar, pasif bulup yükleniyorlar... Hiç gelemem oyle seye ezmem de ezdirmem de...

babanız oyle dediğinde yaparım ben yapıcam ve göreceksiniz diyin içinize çekilmeyin gitmek istiyorsanız gidin yurtdışında hayatın zorluğunu görün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…