Nasil?

Sohbet sitelerine gir orda biraz sohbet et zamanla acilirsin ve zamanla bunu reele dokebilirsin ben zamaninda uzmanlastim o konuda

Ya oyle demeyin canim kadinlar, herkes sevmek sevilmek ister. Kizcagiz da belli ki duygusal bir boslukta ve hayatinda hic sevgilisi olmadiysa neden biriyle tanismak, ask yasamak istemesin ki?

Konu sahibi, cevabin bizde mi emin degilim. Bu biraz karakter meselesi. Bazi kimseler cok ice kapanik olur, sosyal degildirler muhabbetleri pek yoktur. Ne kadar cok cevreniz varsa ne kadar sosyalseniz, ne kadar ozguvenliyseniz o kadar cevre edinme ve birileriyle tanisma sansiniz artar.

Tabi sosyal medya da bir diger alternatif ama ben onermezdim.

tiktoktan bulma da nerden bulursan bul
normal sohbet muhabbet elektrik alırsan olaylar kendi gelişiyor zaten akışına bırak gızz

Nasil sevgili olunur nasil sevgili oldunuz evlendiniz ben konusmak istiyorum ama erkeklerle konusmaya cekiniyorum?
Gorucu morucu kesinlikle bulasmayin. Sosyal ortaminizdaki kisilerle yavas yavas konusmaya baslayin. Zamanla alisirsinjz

Beni qnladigin icin tesekkur ederim. Buradakiler beni anlamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…