Nasil sevgili olunur nasil sevgili oldunuz evlendiniz ben konusmak istiyorum ama erkeklerle konusmaya cekiniyorum?
Netten rahat konusuyoeum ama yuzyuze konusmakta sikinti cekiyorumSohbet sitelerine gir orda biraz sohbet et zamanla acilirsin ve zamanla bunu reele dokebilirsin ben zamaninda uzmanlastim o konuda
Sosyal medyadan yazan yok. Hem ayni sehir falan olmasi lazim kriterler uymuyor bazenMillet sosyal medya annesi bile buluyor, sen bir koca bulamadin
Ondan degil ben istiyorumYanında bir erkek olunca madalya mi veriyorlar bu kadar da abartma ya erkek delisi diye adın çıkar
Gorucu usulu istemiyorum canim hem asik olmak icin evlenmeyi mi beklicemGörücü usulünü dene bir de. Evlenince tanır aşık olursun
Bu arada sen nasil tanistinGörücü usulünü dene bir de. Evlenince tanır aşık olursun
Çıktı bileYanında bir erkek olunca madalya mi veriyorlar bu kadar da abartma ya erkek delisi diye adın çıkar
Erkek inceller gibisin ya, bir kadın nasıl bu duruma düşebilir aklım almıyor.Netten rahat konusuyoeum ama yuzyuze konusmakta sikinti cekiyorum
Gorucu morucu kesinlikle bulasmayin. Sosyal ortaminizdaki kisilerle yavas yavas konusmaya baslayin. Zamanla alisirsinjzNasil sevgili olunur nasil sevgili oldunuz evlendiniz ben konusmak istiyorum ama erkeklerle konusmaya cekiniyorum?
Seni takmiyorumErkek inceller gibisin ya, bir kadın nasıl bu duruma düşebilir aklım almıyor.
Beni qnladigin icin tesekkur ederim. Buradakiler beni anlamiyorYa oyle demeyin canim kadinlar, herkes sevmek sevilmek ister. Kizcagiz da belli ki duygusal bir boslukta ve hayatinda hic sevgilisi olmadiysa neden biriyle tanismak, ask yasamak istemesin ki?
Konu sahibi, cevabin bizde mi emin degilim. Bu biraz karakter meselesi. Bazi kimseler cok ice kapanik olur, sosyal degildirler muhabbetleri pek yoktur. Ne kadar cok cevreniz varsa ne kadar sosyalseniz, ne kadar ozguvenliyseniz o kadar cevre edinme ve birileriyle tanisma sansiniz artar.
Tabi sosyal medya da bir diger alternatif ama ben onermezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?