Nasil?

Ben çok içe kapanık biriyim ve az konuşurum. Ama şu ana kadar bir sürü flörtüm ve sevgilim oldu, neredeyse hiç yalnız kalmadım. Bu bir engel değil. Demek ki başka yönlerini geliştirmesi gerekiyor.

Dış görünüş mesela.

Bir kadın tanıyorum. Kısa saçlı, hayatında hiç makyaj yapmamış, erkek gibi giyiniyor, kilolu, kaşlarını bile almıyor; yani kısaca dış görünüşüne 0 özen gösteriyor ve sonra da niye beni hiçbir erkek beğenmiyor diye ağlıyordu.

Mesela sen de dikkat ediyorum diyorsun ama belki de dikkat etmiyorsundur. Sadece temiz olmak yetmiyor. Biraz feminen giyin, makyaj yap. Dik dur, kibar ol, kadınsı hareket et. Sen çekingen bile olsan yanına gelip konuşan birileri çıkar.

Kac konuna daha önce yazmisimdir, ama sen kendi hayatinda bir yer edinmeden su iliski islerine girme kuzum ya

Ben çok içe kapanık biriyim ve az konuşurum. Ama şu ana kadar bir sürü flörtüm ve sevgilim oldu, neredeyse hiç yalnız kalmadım. Bu bir engel değil. Demek ki başka yönlerini geliştirmesi gerekiyor.

Yani pek cevreniz yoksa ve pek konusmazsaniz nasil tanistiniz sevgililerinizle?

Ben cok bakimli degilim bu dogru

Yani pek cevreniz yoksa ve pek konusmazsaniz nasil tanistiniz sevgililerinizle?
Üniversitede, iş yerinde, yani mecburen bulunduğum alanlarda ben bir şey yapmasam bile iletişim kurmaya çalışanlar oluyordu. Erkek arkadaşımla da öyle tanıştım.

Onun haricinde sevgilim yokken günübirlik şeyler için dating app kullanıyordum.

Anladim, bence sizin dis gorunusunuz cok dikkat cekici, herkesin oyle olmayabilir, o yuzden biraz sosyallik, cok cok guzel olmayan kadinlar icin cok gerekli.. Ben de mesela cok cok guzel biri degilim, yani durduk yere gelip benle tanismak isteyen erkek 1 falandir simdiye kadar, ama sosyal ve geveze birisiyim o sekilde coook kisiyle tanistim.

Erkekler güzellikten çok bakıma bakıyor bence. Bakımlı değilsen, kıyafetinin biri anyada biri konyadaysa kimsenin ilgisini cekmezsin. Çok güzel değil ama bakımlı, makyajlı, parfumluysen daha çok ilgi çekiyorsun.

Evet epey dikkat çekiyordum ama sadece fiziksel görünüşüm yüzünden olduğunu sanmıyorum. Giyimime, saçıma dikkat ederim, kendime özgü bir tarzım var.

Gerçi güzelsen çuval bile giysen ilgilenen oluyor, ama çok güzel değilsen de bakımlı olarak bu açığı kapatabilirsin.

Bence senin guzelligine geliyorlardir.
Güzellik göreceli, ben çok güzel olduğumu düşünmüyorum ama erkeklere çekici gelen bazı özelliklerim var sanırım. Ama bunlar olmasa bile, bakımlı olarak, kaba değil feminen davranarak, kiloya dikkat ederek çekici bir kadın haline getirebilirsin kendini.

Son çare de estetik ameliyat Memelerine silikon taktır mesela. Benimkiler doğal ama dikkat çekmemin en büyük sebebinin memelerim olduğunu düşünüyorum.

Kiz iyi hissediyorum suan neden bir iliskim olmasin ki

Mesele iyi hissetmen degil ki. Bir insan kafasini ju kadar bir iliskiye takiyorsa o kendi hayatinda daha mutlu olmadigini gösterir. Ve insanlarla daha konusmakta güclük cekiyorsan bu senin daha henüz yeterli kadar özgüvenli olmadigini gösteriyor. Eminim citi piti tatli bir kizsin ama bence ilk daha kendine yogunlasmalisin

Tabii ki bakim cok onemli, benim de her daim yuzumde hafif bir makyaj vardir, tirnaklarim bakimli ve guzeldir, sacim hep bakimlidir, asla karisik veya yagli goremezsiniz, parfumumu eksik etmem. Mesela boyum kisa, fizigim de hh yani gobekli biriyim kilolu olmasam da bence guzel bir fizigim yok, boyum kisa ve gobekli oldugum icin de kiyafetler muhtesem durmaz. Neden evlilik programindaymisim gibi kendimi tarif ettim bilmiyorum ama demek istedigim uzakta gorup de bir kadinin yanina gidecek erkek icin kadinin cok hos gorunuyor olmasi lazim bu da ilk etapta fiziksel guzelliginden geciyor, boyu posu, giyimi vs. Cok bakimliyimdir sacim basim cok duzgundur ama soyle uzaktan birinin gorup de begenmesi cok zor, cunku tek bakista dikkat cekmiyorum, neden cunku bir boyum posum yok ya guzel fizikli super tarz biri degilim

Ben zaten nazik kibar biriyimdir. Sadece bakim olarak haimden memnunum fazlasini yapmak icimden gelmiyor. Sosyallesmek istiyorum bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…