- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.682
- 88
Ben çok içe kapanık biriyim ve az konuşurum. Ama şu ana kadar bir sürü flörtüm ve sevgilim oldu, neredeyse hiç yalnız kalmadım. Bu bir engel değil. Demek ki başka yönlerini geliştirmesi gerekiyor.Ya oyle demeyin canim kadinlar, herkes sevmek sevilmek ister. Kizcagiz da belli ki duygusal bir boslukta ve hayatinda hic sevgilisi olmadiysa neden biriyle tanismak, ask yasamak istemesin ki?
Konu sahibi, cevabin bizde mi emin degilim. Bu biraz karakter meselesi. Bazi kimseler cok ice kapanik olur, sosyal degildirler muhabbetleri pek yoktur. Ne kadar cok cevreniz varsa ne kadar sosyalseniz, ne kadar ozguvenliyseniz o kadar cevre edinme ve birileriyle tanisma sansiniz artar.
Tabi sosyal medya da bir diger alternatif ama ben onermezdim.
Hmmm ne gibiBen çok içe kapanık biriyim ve az konuşurum. Ama şu ana kadar bir sürü flörtüm ve sevgilim oldu, neredeyse hiç yalnız kalmadım. Bu bir engel değil. Demek ki başka yönlerini geliştirmesi gerekiyor.
Dış görünüş mesela.Hmmm ne gibi
Ben çok içe kapanık biriyim ve az konuşurum. Ama şu ana kadar bir sürü flörtüm ve sevgilim oldu, neredeyse hiç yalnız kalmadım. Bu bir engel değil. Demek ki başka yönlerini geliştirmesi gerekiyor.
Ben cok bakimli degilim bu dogruDış görünüş mesela.
Bir kadın tanıyorum. Kısa saçlı, hayatında hiç makyaj yapmamış, erkek gibi giyiniyor, kilolu, kaşlarını bile almıyor; yani kısaca dış görünüşüne 0 özen gösteriyor ve sonra da niye beni hiçbir erkek beğenmiyor diye ağlıyordu.
Mesela sen de dikkat ediyorum diyorsun ama belki de dikkat etmiyorsundur. Sadece temiz olmak yetmiyor. Biraz feminen giyin, makyaj yap. Dik dur, kibar ol, kadınsı hareket et. Sen çekingen bile olsan yanına gelip konuşan birileri çıkar.
Kiz iyi hissediyorum suan neden bir iliskim olmasin kiKac konuna daha önce yazmisimdir, ama sen kendi hayatinda bir yer edinmeden su iliski islerine girme kuzum ya
Boşver konuşma.Nasil sevgili olunur nasil sevgili oldunuz evlendiniz ben konusmak istiyorum ama erkeklerle konusmaya cekiniyorum?
Üniversitede, iş yerinde, yani mecburen bulunduğum alanlarda ben bir şey yapmasam bile iletişim kurmaya çalışanlar oluyordu. Erkek arkadaşımla da öyle tanıştım.Yani pek cevreniz yoksa ve pek konusmazsaniz nasil tanistiniz sevgililerinizle?
E nasil olcak konusmazsamBoşver konuşma.
Onlarda seninle konuşmaya çekiniyor olabilir
Üniversitede, iş yerinde, yani mecburen bulunduğum alanlarda ben bir şey yapmasam bile iletişim kurmaya çalışanlar oluyordu. Erkek arkadaşımla da öyle tanıştım.
Onun haricinde sevgilim yokken günübirlik şeyler için dating app kullanıyordum.
Demek ki kilit nokta bu. Biraz modayı takip etmen, makyaj yapman vs lazım. Duruşun, yürümen bile etkiliyor olabilir ayrıca.Ben cok bakimli degilim bu dogru
Konuşmak isteyen seni konuşturur merak etme.E nasil olcak konusmazsam
Evet epey dikkat çekiyordum ama sadece fiziksel görünüşüm yüzünden olduğunu sanmıyorum. Giyimime, saçıma dikkat ederim, kendime özgü bir tarzım var.Anladim, bence sizin dis gorunusunuz cok dikkat cekici, herkesin oyle olmayabilir, o yuzden biraz sosyallik, cok cok guzel olmayan kadinlar icin cok gerekli.. Ben de mesela cok cok guzel biri degilim, yani durduk yere gelip benle tanismak isteyen erkek 1 falandir simdiye kadar, ama sosyal ve geveze birisiyim o sekilde coook kisiyle tanistim.
Bence senin guzelligine geliyorlardir.Demek ki kilit nokta bu. Biraz modayı takip etmen, makyaj yapman vs lazım. Duruşun, yürümen bile etkiliyor olabilir ayrıca.
Güzellik göreceli, ben çok güzel olduğumu düşünmüyorum ama erkeklere çekici gelen bazı özelliklerim var sanırım. Ama bunlar olmasa bile, bakımlı olarak, kaba değil feminen davranarak, kiloya dikkat ederek çekici bir kadın haline getirebilirsin kendini.Bence senin guzelligine geliyorlardir.
Kiz iyi hissediyorum suan neden bir iliskim olmasin ki
Evet epey dikkat çekiyordum ama sadece fiziksel görünüşüm yüzünden olduğunu sanmıyorum. Giyimime, saçıma dikkat ederim, kendime özgü bir tarzım var.
Gerçi güzelsen çuval bile giysen ilgilenen oluyor, ama çok güzel değilsen de bakımlı olarak bu açığı kapatabilirsin.
Ben zaten nazik kibar biriyimdir. Sadece bakim olarak haimden memnunum fazlasini yapmak icimden gelmiyor. Sosyallesmek istiyorum bakalimGüzellik göreceli, ben çok güzel olduğumu düşünmüyorum ama erkeklere çekici gelen bazı özelliklerim var sanırım. Ama bunlar olmasa bile, bakımlı olarak, kaba değil feminen davranarak, kiloya dikkat ederek çekici bir kadın haline getirebilirsin kendini.
Son çare de estetik ameliyatMemelerine silikon taktır mesela. Benimkiler doğal ama dikkat çekmemin en büyük sebebinin memelerim olduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?