Bungalov çok sıcak olur yavrulara:/Şu dönemde tatile gitmek de zor. Belki deniz kenarı bungalov vs olabilir yani.
Hürriyet’e bakayım. TeşekkürlerGelse de gelmese de gidin bence
Hürriyet'e kiralık villa ilanları oluyor. Bir de villa kiralama sitesi var. Önlem almışlarsa otele de vınlayabilirsiniz
Sizinki de sivri zekaymış afedersiniz:/Uyuz oldugum koca modeli.5 aydir ailesinden ayri.hadi esnek yorumlayayim.3 5 gun annesini,babasini arkadas vs aradan cikarip sizi alip kacirmasi gerekir.onun da buna ihtiyaci olmasi gerekir.klasik bencil karakter.kusura bakmayin lutfen aileyi degil kendi keyifini on plana koymak istiyor.Eger sizin dediginiz bile olsa mutlu olmayacak.ne yapilir bilemedim.Ben de uzun sure ayri kalmistim boyle adam once benim yanima gelecegine arkadas,anne ,abla,yegen hesabi yapiyordu.
Hürriyet’e bakayım. Teşekkürler
Beyfendi gelecek haftaya:/
Çok sağol suzn cıımcanimmm esinin gelmesine sevindim.
siz ne zaman gideceksiniz - belli oldu mu?
niye illa annesinde kalmak istiyor?
hic tatile ihtiyaci yokmuymus?
nasil kafa dinleyecekmis öyle kalabalikta?
ailecek gidin iste.
Zaten doğum kilolarım gitti, sıkılaşmaya da aaz kaldı..özgüvenim geldi kendime..seksi gecelikler giyip yan kanepeye uzanayım mıOna Kucuk suprızler yap, sevısme.
Sıcakmis zaten. Yapsın tatilini bakalım kac gun yapacak.
Uzan.Zaten doğum kilolarım gitti, sıkılaşmaya da aaz kaldı..özgüvenim geldi kendime..seksi gecelikler giyip yan kanepeye uzanayım mı
Insallah en dogru yontemle durumu anlatabilirsiniz.Ben cooooook ciddi kriz cikardim yontem degistirerek bu olaydan sonra.nerdeyse 1 sene olacak cebellesiyoruz.beni sindirmeye calisti.bakti olmiycak terapist tuttu.bak dedi terapist tuttu duzeltmek icin.sonra gel zaman git zaman kabul etti yanlis oldugunu,sonra dedimki peki dedim sen bu durumun dogrulugunu kabul etmek icin 7 ay kavga ve psikolojik savas mi vermemiz gerekti yoksa benim kriz mi cikarmam gerekti?ben sana defalarca guzellikle anlattim sen hep dikine gittin dedim.birsuru bahane bahane bahane derken ,bak dedim ben onu bunu bilmiyorum da aramizdaki bağı ciddi anlamda sorguluyorum dedim.eger bu bağ saglam hale gelmezse ben bu evlilikte gelecek goremiyorum,aidiyet goremiyorum,sanki senin cevrende çimlenmeye gelmisim gibi hissediyorum.Evet seni seviyorum ama hergun yavas yavas ölmek istemiyorum lutfen yalvariyorum yapabileceklerin neler,yapamayacaklarin icin de ben zorla sevgi ve deger dilenemem senden dedim.Sizinki de sivri zekaymış afedersiniz:/
Dangoz yaaa:/ sevişemeyecek bile afedersiniz bu evde, kaldığımız oda cehennem alevi var gibi yanıyor:/ eltimin iki çocuğu daha var bütün gün benim kızla bağır çağır:/ kv manyak çıktı, komşulara nasıl küfürler, hakaretler etti geçen günben özür diliyorum kadınlardan her gördüğümde, kendimi o kadar kötü hissediyorum ki burda olduğum için
Nasıl bir zekanın ürünüdür halaaa şu şartlar altında “bir iki gün kalır, sonra seni kaçırırım karıcım” diyememek. Hakkaten aklım almıyor:/
Yok canım, bu evde ne sevişmesi..hem çocuklar yanımızda..o mümkün değil de..Allah hayır etsin, bakalım kaç gün dayanacak. Bu evde yaklaşırsa tekmeyi basmayı düşünüyorum zatenUzan.
Zaren onca kısının yasadıgı evde sevısmek eziyet olur, neden kendine eziyet edesin ki?
Burnu anca oyle surtulurYok canım, bu evde ne sevişmesi..hem çocuklar yanımızda..o mümkün değil de..Allah hayır etsin, bakalım kaç gün dayanacak. Bu evde yaklaşırsa tekmeyi basmayı düşünüyorum zatenKafasız:/
Sizinki gibi krizler sonrası da toparlamak çok zor evliliğiInsallah en dogru yontemle durumu anlatabilirsiniz.Ben cooooook ciddi kriz cikardim yontem degistirerek bu olaydan sonra.nerdeyse 1 sene olacak cebellesiyoruz.beni sindirmeye calisti.bakti olmiycak terapist tuttu.bak dedi terapist tuttu duzeltmek icin.sonra gel zaman git zaman kabul etti yanlis oldugunu,sonra dedimki peki dedim sen bu durumun dogrulugunu kabul etmek icin 7 ay kavga ve psikolojik savas mi vermemiz gerekti yoksa benim kriz mi cikarmam gerekti?ben sana defalarca guzellikle anlattim sen hep dikine gittin dedim.birsuru bahane bahane bahane derken ,bak dedim ben onu bunu bilmiyorum da aramizdaki bağı ciddi anlamda sorguluyorum dedim.eger bu bağ saglam hale gelmezse ben bu evlilikte gelecek goremiyorum,aidiyet goremiyorum,sanki senin cevrende çimlenmeye gelmisim gibi hissediyorum.Evet seni seviyorum ama hergun yavas yavas ölmek istemiyorum lutfen yalvariyorum yapabileceklerin neler,yapamayacaklarin icin de ben zorla sevgi ve deger dilenemem senden dedim.
O gunden sonra farkli davraniyor ,sozler verdi ama bir sonraki terapide gene acilacak defterler.
Ben de soguk kanliydim:) tepki vermeye vermeye patlamistim:)Sizinki gibi krizler sonrası da toparlamak çok zor evliliğiumarım eşiniz telafisini en içten, en güzel şekilde yapar, sizin de içiniz soğur
Benim çok soğukkanlı biriyim, bakalım nereye varacak. Bugün tepki vermedim sözlerine. Gelince meydan muharebe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?